סקר חדש, לשלומית, ולכל הפורום:

בהביבו

New member
סקר חדש, לשלומית, ולכל הפורום:

שימו לב: כיוון שהשירשור האחרון של הסקר היה ממש מפתיע ומעניין, והרבה הודעות נצפו בו - אני פותח את ההודעה הזו. לכאן - ואך ורק לכאן ישורשרו ההודעות של הסקרים של הפורום. כל מה שתרצו לומר על הסקר החדש - רק לכאן! הודעה חדשה - תימחק.
תהנו.. (והסקר נכתב ע"י שלומית)

shlomitosh

New member
לכל הפורום להיכנס!! חוץ מבן ומאיר

שלהם שלחתי באי מייל.. כמה אתם באמת מכירים את שלומית?? http://www6.friendtest.com/viewquiz.php?account=shlomitlovemuki כנסו לאתר ותרשמו למטה שם.. ובהצלחה!!

mayasigalush

New member
קיבלתי 100!!!!!!!!!!!!!!!

ואת קיבלת בשלי רק שיבעים......... בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב אח"כ קיבלת גם 100 אז אני סולחת לך...

סיון אלימה בטיבעי...

ולך יש מחשבות זימה על מוקי...( סוטה !) והיא לא כל כך אוהבת מתחרות אז בשלב מסוים היא תרצח אותך... ( מי מחר הולכת לקבל מכות !?!? אני !!)

shlomitosh

New member
לא נכון!!! מוקי שלי!! וסיוון צריכה

להכיר בעובדה הזאת!! סליחה סיוון!! אבל מוקי שלי!!

הלו הלו אף אחד לא ייגע בך...

אפילו לא סיון (סיון - מתה עלייך) את ק-ד-ו-ש-ה

shlomitosh

New member
אני לא.. אבל תכנסו למחבן שעשיתי!!

פפפפפללליייייייייייזזזזז!!!!

סיונול

New member
הדר.. שלומית.. מיכל!!!!!

וואט??? חחחחחחח איזה נושא לשיחה מענין אני.. יווווו חחחחח ושלומית.. קודם כל אני ומוקי זה כבר סיפור אחר... ובמילים אחרות אין עליי!!!! לא משנה כמה את רוצה.. תרצי וכו'... זה פשוט לא יקרה..:) והדר... אוווויייי...הדרוש... אני מבינה שמה שאמרת לעופרי ( אני יגיב על זה עוד שנייה..) זו התחנפות כדיי שאני לא יהרוג אותך מחר בבצפר.. וכן אני מחוייבת להגיע ביומיים הלו לבצפר.. כי ככה הבצפר קבע לי ולהורים שלי!! אז.. אני כבר יטפל בך.. ולא ההתחנפויות לא עזרו...!!! גגגגגגרררררררררר ומיכל.... ככה את?? בסדר.. נתחשבן באיחוד... ואני חשבתי שאנחנו .. את יודעת...:) אבל זה בסדר.. אם שלומית חשובה לך יותר..:) טחחחחחחחחחחחחחח ייאאאאאאאא מאןןןןןן!!! אני ומוקי לנצח... חחחחחחחחחחחחח והדר את בכלל לא היית אמורה לספר שאני ומוק רוצים אחד את השני.. זה סוד!!! יא פולטת...

סיונול

New member
אפקורס!!!! וחוץ מזה זה:" תחת לבן

עם נשמה של שחור" אם אני זוכרת נכון?... וזה שאת שחורה עדיין לא פותר אותך מההיתחשבנות שלנו... מי אמר אלימה מטבעי..?:)

חחחחחחחחחחחחח !!

דבר ראשון ילדה את חייה באשליות קשות !! " הדר את בכלל לא היית אמורה לספר שאני ומוק רוצים אחד את השני.. זה סוד !!! יא פולטת..." אז בואי נתקן את המשפט הזה הדר , את יודעת שאני ועוד כמה מאות בחורות מפנטזות על מוקי...זה סוד !! יא פולטת ( פולטת !?!? ) דבר שני לא נראה לי שיצא לך לראות אותי היום...כי בטח את ברגע זה בדרך הביתה ואני באה לבצפר היום רק בשביל בגרות בהיסטוריה... אבל מחר נסגור חשבון...ואני יראה לדפנה את התמונות שעשית למוקי...לדעתי את כבר צריכה להתחיל לרוץ לבנות מקלט מפני דפנה... וסיון אם את נוגעת במיכל באיחוד אני שולחת עלייך את...ממ...עדיין לא יודעת את מי ! אבל הוא לא יהיה נחמד אלייך !!

למעלה