סקר חדש, לשלומית, ולכל הפורום:

סיונול

New member
אני לא... תפסיקי...

חחחחחחחחחחחח התיקון של המשפט לא מוצא חן בעיני... אני אוהבת יותר את הראשון... אז אל תתקני לי משפטים!!! מוקי איז מיין!!! חחחחחחחח אני ודפנה תסתדר... אנייראה לה תתמונות ביומן שלי והיא תרגע לאט לאט... נקווה לפחות... חחחחחח הדר..א ת אמרת שנאי אלימה מטבעי.. ועוד יהיה לי מרץ במופע.. חחח לא כדיי לקרב אנשים אליי....

מה את צוחקת ?!

יום אחד יבוא ואני יראה לך את החדר של דפנה...בהתחלה זה נראה חדר רגיל אבל אז את פותחת את הארונות ומגלה שזה בעצם מקדש למוקי ושבק...דיי מפחיד...ומהתמונות שלך היא כבר לא תתרגש... לדעתי צריך לקשור אותך ורק אז להכניס אותך לאיחוד...אחרת לא יהיה נחמד... אבל אם בא לך להרביץ למישהו באיחוד אני אשמח אם תרביצי לפילדי... אנחנו אמורים ללכת מכות...וממ...הייתי מעדיפה אם הוא ילך איתי מכות חבול ממך...ככה לפחות יש לי צ'אנס לנצח... תודה מראש !

סיונול

New member
חחחח תתפלאו..אבל אין לי תמונות של

מוקי תלויות בחדר... אפילו ל אחת... חחחחחחחח לקשור?... מממממממ.... לא!!!!!!!!!!!!!!!! אני צריכה להרביץ למישו!!!!!!!!!!!! ולמיכל.....!!! ואני לא מרביצה לפילדי.. הוא חמוד... אולי אני רק ינשך אותו קצת.. אבל לא יותר מזה

mayasigalush

New member
אנשים אף אחת מכן

לא תקבל אתץ מוקי בסופו של דבר (טוב אולי חוץ משלומית כי הוא יפחד לומר לה לא..
) שלומית זה לא אישי.... בכל אופן אל תרצחו אחת את השניה בגלל זה יש הרבה סיבות אחרות לרצוח מישהו.... מלבד מוקי (האאא שלומית
)... טוב אז לסיכום... במקרא ששלומית לא תחטוף לי את מוקי הוא ש-ל-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה סיון???

אני מסדרת לך קומבינות ואת רוצה להרביץ לי??? סבבה... תשכחי מה שאמרתי לך בטלפון היום.

choul

New member
9 אנשים אומרים שהוא לא רוצה אותה

מוזר יש לי תחושת בטן כזאת.... ששלומית היא ה-3 אנשים שהצביעו "הם ייתאבו ויתחתנו"

shlomitosh

New member
לא נכון..

1 אני 2 מאיה צ'מלה.. שלא איימתי עליה בשום דבר!! 3 זה נימרוד.. שלחתי לו שיר.. והוא הצביע בשבילי..

shlomitosh

New member
לא אני לא!! יש 9 אנשים שלא חושבים

שאני ומוקי נתחתן!! ו6 שחושבים שהוא יוצא צו הרחקה..

choul

New member
9 אנשים

זה חיבור של כל האנשים שחושבים שאת והוא לא תהיו קרובים ויש עוד 3 אנשים שחייבת להצביע

shlomitosh

New member
לא חייבתי! רק עם נימדור זה שוחד..

אבל מאיה הצביעה לפי ראות עייניה.. יענו לפי מה שהיא רצתה!!

choul

New member
אז איך את יודעת שמאיה הצביעה?!?!

עובדה!עם *ילנה דיין!

shlomitosh

New member
אווף.. הסקר הזה מעצבן אותי.. בן

אתה יכול להחליף סקר.. תודה..

למעלה