סקר חדש: מה עושה לכם את זה יותר ?

voguemaster

New member
LOL ../images/Emo6.gif

כולה פיסיקה ומיומנות, לא יותר... מה שכן, אולי את אוהבת במיוחד את הדרך שבה הוא "יורד"....

babe10

New member
אממממ...

יורד, משכיב, סמנטיקה. פיסיקה? WHO GIVES A FUDGE? הוא יודע לעשות את זה ועושה את זה טוב? זה כל מה שחשוב לא? מ´כפת לי איך הוא למד?..
וברצינות לרגע - כמי שחלמה מגיל 11 בערך על המפלצות האלה - חייבת להודות, הטיול הראשון - 240 קמ"ש, אין קוים לבנים, אין קווים צהובים, הכל שחור - קו ארוך מול העיניים, (ממה שרואים דרך הברחשים שנדבקים..) הרעש של המנוע, סוחט עוד ועוד, הרוח, האויר, להיות חלק מהתנועה. חלק מהזרימה, חלק מהנוף. אין. פשוט אין על זה. הדבר היחיד שאני מוכנה לשקול במקום אורגזמה. נו טוב, את זה אפשר לעשות אחורי זה..

psichi

New member
משום מה

אני מצליח לפגוש רק בנות שלא מוכנות לעלות על אופנוע!! כרגע אני על קקנוע, אז בכלל אין מה להציע, אבל בעברי שוכן אופנוע אמיתי (ואפילו בצבע כחול מטאלי!) וחברותי דאז סירבו לרכב איתי, ונאלצתי להשאיר את פוקי שלי בבית. החוויה היחידה של טיול אמיתי עם גברת, היתה לצערי עם החברה של חברחיטובשלי, ויצא המקרה שהגענו לסדומערד... לאחר הלוך חזור לא כ"כ רגוע (ראי תמונות שפירסמת להמחשת הזויות) היא ירדה כולה רועדת מהאופנוע - ונשבעה שלא תעלה שוב על אחד לעולם. איפה את היית אז, כשחיפשתי פרטנרית לטיולים? (ושאר פעילויות בטבע)

babe10

New member
לא יודעת מתי זה היה...

אבל אם זה היה בתקופה היפה של חיי - אז הייתי פשוט עם האופנוען שלי. וכל החברות שלי ושל החברים שלו (שזה היה בעצם אותו דבר) רצו טיולים לפעמים יותר מהם... סביבה לא נכונה. כנראה...

esmeralda

New member
../images/Emo9.gif

כשהכרתי את ה-X שלי... לא היה לו נעים לא לתת לי לנהוג על האופנוע... כשעצרתי, הוא היה כבר ללא צבע על הפנים החיוורות שלו גם ככה. יותר - הוא לא נתן לי לנהוג.... היום אני פרנואידית, אז גם אני על קטנוע

הספרנית

New member
הספרנית רועה בשדות זרים ../images/Emo3.gif

אבל אם כבר העלתם שירשור של בחורים, הספרנית חיבת להציג מישהו מדהים. באמת שהספרנית לא שומרת תמונה של בחורים במחשב (לפחות לא בחורים כאלו:)), אבל הוא ממש שבה את ליבה. ובייב, הדבר האמיתי עושה את זה יותר מתמונות, יש לך אחד משלך?

babe10

New member
הו, שלום לך ../images/Emo140.gif

איזו אורחת פורחת הגיחה אלינו לפתע פתאום. לגבי השאלה שלך, אאלץ לצרף תמונה....

arch1

New member
באמת שזה לא מעניין אותה

כן כרגיל,צפוי...ולא מצוי... תרוויחי?
אם זה מה שעושה לך את זה
וקחי גם
לדרך...כי גם על זה את חולמת כבר יותר מידי

babe10

New member
טוב נו..

אני לא אסביר מה סקסי בתמונה הזו שלא יקראו לי נקרופילית.. אבל הנה פיצוי. תמונה שאין בה כלום ויש בה הכל. לא בא לך פשוט לפתוח לו את החגורה עם השיניים ולבצע בו את זממך?.. עבודה ארוכה, מקצועית ואיכותית?...

babe10

New member
לא. זה אומר

שהטעם שלנו שונה. כי כמו אומר השיר : Thats the way I like it!!!!!

r i p l y

New member
אני מסכימה איתך...

מממממ... .................. .................... (שחקן טוב....
)

קודם תגדירו את זה...

חשק לסקס? זיקפה ורצון עז לשחרר נוזלים? (לא שתן)? או רק " מדליק" ? מעניין ורוצה לדעת עוד ? ואולי זה בכלל רצון לאכול/לשתות? או סתם ללכת לישון... הבודד התמים

Zeos_30

New member
וזה...../images/Emo35.gif

אילו מחשבות עכשיו מתרוצצות לך בראש bebe10

babe10

New member
אמממ... אההה...

ת´אמת?.. מעדיפה אם כבר, כפתורים שהולכים כל הדרך למטה.. כאלה שנפתחים אחד אחרי השני, אחריו השלישי, אחריו... חושפים לאט לאט את כל מה שהמח מדמיין. כל כפתור מעלה את טמפרטורת הגוף בעוד חצי מעלה. אדים מתחילים לאפוף את החדר. וברצינות? המחשבות שמתרוצצות לי כרגע בראש שייכות רק לתמונות שיש אצלי במחשב.

למעלה