סקר חדש 2!

מתן ב

New member
סקר חדש 2!

ועכשיו בפינתנו... סרטי אימה!!! 1) מהו סרט האימה האהוב עלייך? 2) מה כל-כך יפה בו? 3) כמה פעמים ראית אותו? 4) מתי ראית אותו בפעם הראשונה? 5) והאם יש סצינה שזכורה לך במיוחד? אני מתחילה: 1) סרט האימה האהוב עליי הוא "מגרש השדים"!!! 2) הוא פשוט סרט אימה קלאסי... 3) ראיתי אותו רק פעם אחת, אבל אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לראות אותו שוב... 4) ראיתי אותו בפעם הראשונה ביום שישי ה-13, לפני איזה 3-4 שנים, היה מרתון סרטי אימה בערוץ 4, היה גם את "יום שישי ה-13" המקורי, ו"רספוטין" או משהו כזה "עוץ לי גוץ לי" בגירסת אימה. 5) אני זוכרת כשהילדה הייתה קשורה למיטה ואז היא התחילה לקפוץ מלמעלה למטה והמיטה עפה מהריצפה לגג... אחלה של סצינה!

מיצי007

New member
אז ככה

קודם כל תוה לך מתן,את הופכת את הפורום ליותר מעניין אם הסקרים שלך ואני לוקחת את זה לתשומת ליבי
עכשיו לתשובות: 1)מגרש השדים 2)פשוט אין עליו,עברו כמעט 30 שנה עוד מעט וזה עדיין נשאר אחד מהסרטים הזכורים עליי ביותר כסרט מפחיד ביותר(למרות שהוא יצא אני עדיין אפילו לא הייתי בתכנון..) 3)אני חולה,אני מופרעת,ואני גאה בזה- ראיתי את הסרט 20 פעמים. 4)בפעם הראשונה ראיתי אותו שהייתי בת 10,כבר אז הייתי שרוטה קשות-אני אוהבת להרגיש מפוחדת,זה כיף. 5)הסצינה הזכורה עליי זה דווקא עם הכומר,שהוא פוגש את הילדה לאחר שהשד נכנס בה בפעם הראשונה והוא מנסה לדבר איתה והיא אומרת לו משהו כמו "רייגן לא פה..." ואז מתנפלת עליו ומראים את הפנים שלה משתנות כזה-ענק פשוט ענק! זהו,סיימתי-הפעם הייתי הראשונה שענתה על הסקר שלך מתן... ואגב-עוד מעט לחגיגות ה-30 שנה תהיה פה כתבה מיוחדת. אני מצרפת תמונה של הילדה "החמודה" הזאת

מיצי007

New member
נכון?!?!

גם אני חשבתי ככה... היא נראית עכשיו כאילו היא הולכת להכיש אותך או משהו...

MORI TJE RULES

New member
ליל המסכות לוקח!

1)סרט שמפחיד(לא מגעיל) כל פעם מחדש 2)אולי המסכה של הרוצח זה היה ג´יסון? ובמובן ג´וש האנטר 3)ראיתי אותו לפחות 10 4)בקולנוע 5)סצינה זכורה: לפני שהם יורדים במעלית והם נתקלים פנים מול פנים

מתן ב

New member
מקפיצה!

מלא אנשים כתבו מאז שפסמתי את הסקר בפורום הזה! אז יש שתי סיבות לזה שלא רשמתם כלום: 1) אתם לא רואים סרטי אימה (אם כן, למה?!?!?!?!? זה הכי יפה שיש!!!) 2) לא בא לכם לענות (לא מקבלת את זה!) תענו!!! מצטערת על ההתפרצות...

מיצי007

New member
לא רק מאז שאת פרסמת את הסקר

ילדתי,גם למנהלת יש חלק חשוב בעניין לא?

SHIRA2811

New member
../images/Emo76.gif../images/Emo36.gifמה?! הבחור לא פריקי?!

השעה עושה לי את זה... טוב! לא לבלבל ביצים!
דוגמן הבית היום! טאנטדאם!
"יעד סופי". סרט מזעזע\מפחיד\מצמרר אבל מצד שני חמוד ומצחיק. יש בו גם משהו מסתורי כזה.
מה כל כך יפה בו? פירוט למעלה.
אני חושבת ... *מנסה להיזכר* בסביבות ה-10-20 *חסרת חיים*.
נראה לי לפני שנתיים... אז לא התלהבתי ממנו, אבל כשלקחתי אותו בפעם השניה הייתי יותר... יענטו "בוגרת"
הסצינה הסופית!
זהירות! ספוילר!
השלישייה הנכבדה טסה לפריז, והם חושבים שהם הצליחו להתחמק מהמוות. אבל לא! שלט מנצנץ וענקי מכה בגבו של ... של.... *ברח לי השם
*! הא הא הא!

amirkerbis

New member
שלי

יום אהבה קטלני היפה בו שאתה יודע מי הרוצח אבל בעצם לא יודע מי הרוצח שהרוצח זה הילד לפני 10 שנים אבל לא יודעים איך הוא נראה עכשיו ראיתי אותו 4-5 פעמיים (עדיין מפחיד אותי) ראיתי בהקרנה מיוחדת שזכיתי הסצנה האהובה היא ללא ספק האחרונה (לא רוצה להיות ספיילר)

iKilledKenny

New member
הנה שלי....

1. החוש השישי 2. היילי ג´ואל אוסמנט משחק מצוין!!!! 3. נדמה לי ששלוש 4.לפני כמה חודשים זה כבר לא כל כך מפחיד כמו בפעם הראשונה אבל זה סרט טוב!!! 5. הילדה המקיאה....מי שראה את הסרט (אני די בטוחה שהרבה בפורום הזה) יבינו על מה אני מדברת....סצינה שקשה לשכוח בעצם יש הרבה כאלה סצינות בסרט הזה אבל בזאת נזכרתי עכשיו..

ראיתי לא מזמן....זה מה שעלה לי לראש

זה לא נראה לי אמור להיות אימה אבל כ"כ נבהלתי!!
1)סיינס
2) הוא פשוט מעניין...יש בו את מל גיבסון אחלה של שחקן 3) ראיתי אותו פעם אחת בקולנוע....והוא מה שישר עלה לי לראש 4)אממ לא ממש מזמן...הוא חדש נו.... 5) כן!!! כמל גיבסון מביא את הטלוויזיה ודרך השקופית שלה רואיןם את החייזר מרים את הילד... fuckkk זה היה כל כך מפחיד!!! עשיתי צלקות לזה שבא איתי לסרט...חח מסכן

הנוסע השמיני.

1. הנוסע השמיני, דהה! (1, ו-3) 2. הוא אפל, יש הרבה דם, איברים כרותים והחייזר בו הוא כל כך יפה שאפשר ללקק אותו! 3. ראיתי אותם המון, לא זוכרת כמה. 4. ראיתי את אחד בפעם הראשונה שהייתי בת 9 בערך, לא הפחיד אותי, הדליק אותי. 5. סצינה זכורה במיוחד, בפרק השלישי שריפלי רצה להזהיר את האחרים ואז איזה אחד שם לא מאמין לה והמפלצת תופסת אותו מהתקרה ומרטשת אותו.

Bex2b

New member
ניקול אני איתך - הנוסע השמיני כובש

1)הנוסע השמיני (1-4) 2)אהבתי את הגאוניות של היצור עד כמה הוא לא מוותר וחכם 3)התחלתי לראות את הסרט הראשון שהייתי בת 3!!! ומאז חבל"ז 4)ראיתי את הסרטים האלה הרבה פעמים (אבא אפילו קנה לי את האוסף של ה-DVD 5)הסצינה שהכי זכורה לי זה מהסרט השני - כאשר ריפלי הלכה לראות מה שלום הילדה ואז היה אחד מאנשים שנעל אותם בחדר ושיחרר את היצור כמו העכביש כדי שהן ימותו כי הוא רצה לקחת את היצור ולהביא אותו לכדור הארץ... אבל יש סרט אחד שאני ממנו אני הכי מפחדת - ואני חושבת שהבמאי סטיבן שפילברג עוד ישמע ממני יום אחד.. 1)"אכנורבופיה" (פחד מהעכבישים) 2)שנאתי את הסרט הזה ובגללו יש לי פחד מעכבישים - זה הסרט היחידי בעולם שניצח אותי מבחינת פחד.. 3)בגיל 7 אני זוכרת שחשבתי שאני גיבורה גדולה ואם את "הנוסע השמיני" אני יכולה לראות אז הסרט הזה קטן עליי - טעות 4)פעם 1 הספיקה לי תודה 5)אוקי אני מקבלת צמרמורת רק על המחשבה על הסצינה...

גברת ע

New member
בהחלט

אבל אף פעם לא הפחיד אותי הנוסע השמיני יש לי את כל הארבעה סרטים מוקלטים והם לא ממש הפחידו אותי חוץ מקטע אחד בנושא השמיני 1 לקראת הסוף היה משהו במנהרות שתמיד הדמות קפצה והייתי נבהלת וואלה תודה שהזכרת לי מזמן לא ראיתי את זה ואתה צצודק שרשמת 1 ו 3 2 לא היה משהו - פסיכולוגי פלצני מדי ו 4 סתם היה קיטשי כזה

2 היה יותר מדיי הוליוודי.

באמצע החלל פתאום החליטו לדפוק לי את צבא ארה"ב המארינס. לא הלך טוב, זה ג´יימס קאמרון והשטחיות שלו. 3 היה טוב מאוד לדעתי, דיויד פינצ´ר בזמנים טובים (למה עכשיו הוא הולך לעשות את משימה בלתי אפשרית 3 - כנראה התחלק על המוח) 1 גם היה טוב, גם רידלי סקוט בזמנים טובים. לפי דעתי לא היו צריכים לעשות ארבע, מישהו כנראה לא היה מרוצה מהסוף של 3 ורצה לעשות סוף טוב. נו נו נו, באד איידיה. ואותי אישית זה לא הפחיד.

למעלה