סקר חדש 2!

Bex2b

New member
אגב על הנוסע השמיני 2

הסרט השני היה הכי טוב מבין ה-4 - ביים אותו ג´יימס קמרון (טיטניק).. והסרט גרף מעל 100 מיליון.. עכשיו בקשר לסרט ה-5 השמועות אומרות שהוא כבר מצולם בימים אלו.. ותאריך היציאה אינו ידוע... אני אחפש ואעדכן אתכם

EyalGoor

New member
זה נחשב סרט אימה או מותחן???

אם זה נחשב אימה אז ברור ש"שבעה חטאים"!!!!! אם זה נחשב מותחן אז האהוב הוא "מגרש השדים"...

EyalGoor

New member
לא, לא ההיפך... ../images/Emo13.gif

פשוט התבלבל לי הניסוח...

מיצי007

New member
אבל...

שבעה חטאים זה מותחן ומגרש השדים זה אימה...זה מה שהתכוונת להגיד לא?

מילאן

New member
פחד עד מוות TREMORS

1. "פחד עד מוות". 2. מיוחד, ישן וטוב. 3. 5 פעמים. 4. שנת 1993. 5. מות התולעת. פורום נחמד

חן j

New member
שאלה...

הסרט אימה שראיתי הכי הרבה פעמים זה צעקה וצעקה 2, אני לא אומרת שהוא מפחיד אבל אני פשוט אוהבת. אגדה עירונית זה סרט מצוין... ושבעה חטאים, אבל זה לא נחשב סרט אימה. שאלה...איך הגעתם לזה ש"מגרש השדים? זה מפחיד??? סרט כל כך מפגר...

מיצי007

New member
זה לא מפחיד

אבל סרט פשוט קלאסי,זה ממש לא סרט מפגר... צעקה 2 זה כבר סתם...אגדה עירונית גם טוב,אבל זה ממש בולשיט שמגרש השדים זה סרט מפגר. על טעם וריח אין להתווכח

חן j

New member
שאלה...

הסרט אימה שראיתי הכי הרבה פעמים זה צעקה וצעקה 2, אני לא אומרת שהוא מפחיד אבל אני פשוט אוהבת. אגדה עירונית זה סרט מצוין... ושבעה חטאים, אבל זה לא נחשב סרט אימה. שאלה...איך הגעתם לזה ש"מגרש השדים? זה מפחיד??? סרט כל כך מפגר...

גברת ע

New member
"זה"

"זה" זה (איזה משחק מילים מדהים) סרט אימה שאני אוהבת טים קארי משחק בו הסוף עם העכביש קצת טיפשי אבל זה היה סרט סרט מה היה יפה בו? לא יודעת בדיוק מה אולי זה שהם לקחו משהו נרא תמים ,ליצן ,חביב ונחמד שכולם אוהבים וצוחקים ממנו והפכו אותו למשהו מפלצתי פעם ראשונה שראיתי את הסרט הייתי בכיתה ב´ (לפני המון המון המון שנים) אח"כ ראיתי את זה עוד מספר פעמים ואפילו לפני כ4 או 5 שנים קראתי את הספר גם הספר היה די מפחיד ובגללו פחדתי מבלונים כשבוע......מהספר.... לפני שבוע בערך היה אותו שוב ולא זכרתי כמה מפחיד ומבהיל זה ופשוט ישבתי לי מפוחדת קלות מתחת לשמיכה וזה היה ממש מגניב ומפחיד וזה היה לילה וחושך בערך 3 לפנות בוקר אמאלה

מתן ב

New member
ראיתי את הסרט הזה...

אחלה של סרט... אהבתי שהם התחבאו בסםרייה והראש של הליצן התחיל לעוף בחדר לדבר איתם להעיף את כל הדברים... בהחלט סרט מעולה!

kimberli

New member
היי....

כולם מדברים על הסרט "בית קברות לחיות"....מישהו ראה אותו? אם כן על מה הוא? אמרו לי שהסרט הזה אחד המפחידים.... דרך אגב מגרש השדים לחא מפחיד.....סרט טוב זה "האמת שמתחת לפניי השטח"

1Shir

New member
אני בספק אם זה נחשב בז´אנר האימה

זה יותר נעורים + פארודיה על אימה אבל הטרילוגיה המדהימה של סרטי "צעקה" נכנסת לרשימת הסרטים האהובים עלי ביותר. תסריט מעולה, בימוי מעולה, שחקנים מעולים, קורטני קוקס ודייויד ארקט שהם בפני עצמם קטגוריה, תחכום, שנינות ומה לא. אין רגע מיותר. "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ו"אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון" מתיימרים גם הם להיות פארודיה על סרטי אימה, אבל הם יותר משעשעים, מגוחכים ולוקחים את עצמם בפחות מדי רצינות כדי להיות טובים באמת. בטרילוגיית "צעקה" קיים השילוב המושלם בין קלילות לרצינות.

למעלה