סקר חדש

Death of Rats

New member
סקר חדש ../images/Emo13.gif ../images/Emo57.gif

מסתבר שהיצור המרושע (האנשה המרושעת, נו) ביותר בעולם הדיסק היא נורית שרעבי. וזה מוזר מכיוון שהקשר היחיד שלה לעולם הדיסק הוא עובדת היות שמה מואר באור מופלא (ונסקל בצפרדעים מעצבנות). כמו כן אני מזכירה לכם שאם יש לכם ביקורות על ספרים ו/או דו"חות ספויילרים (ע"ע מאמרים>>דו"ח ספויילרים, או משהו בשביל מידע) אתם מוזמנים לשים אותם פה או לפתוח הודעה חדשה... אגב, מה אתם אומרים: רוצים להתחיל את "שבוע הספר" מהתחלה? (פרטים כאן)

Athaclena

New member
כן, שבוע הספר!

אבל עם הספרים החיצוניים, ולא רק בשורות! גם את אנשי השטיח והננסים והכל!

הו, אנשי השטיח נראה טוב ../images/Emo29.gif

אני מתה לקרוא אותו ^^ (אחרי שאני אסיים את trukers, wyrd sisters, witches abroud ובשורוטו ^^)

Athaclena

New member
יהי, הצבעתי ראשונה!

רק רגע...
זה אומר שגם אור עוד לא הצביעה! <מפנה אצבע מאשימה לאור> איך זה שאת לא מצביעה לסקרים שאת מוסיפה? יש לך עוד סודות אפלים?

The Mad Hatter

New member
מוזר..

לא ראיתי את ההצבעות שלכם.. בכל מקרה, הצבעתי לבאתי ולא ראיתי, למרות שזה יכול להשתלב עם מחכה לכריכה רכה. מה הוא חושב לעצמו, הטרי פראצ'ט הזה? שאני אוציא עשרות אלפי שקלים על כל המרצ'נדייזינג/ספרים צדדיים שלו ועוד אקנה את הספרים הרגילים בסדרה במאתיים שקלים?

אני מעריך מאוד

את העובדה שהתחשבת במועדון קוראי העברית, והוספת אפשרות מתאימה בסקר.

DviRincewind

New member
פשוט חוסר התחשבות!!! ../images/Emo46.gif

מה בנוגע לבאתי, ראיתי, אבל לא קניתי כי הספר יותר מדי גבוה ולא יתאים לרצף היפה במדף הפראצ'ט שלי?!

Rincewind

New member
אבוי לי!!!

שכחתי להחליף כינוי עם התחלף החודש לנובמבר!!!!! יהי נובמבר חודש Rincewind, ושלום נח על נפש כל.

keynant

New member
דביר, למרות שכבר שאלתי פעם...

מה אתה עושה בצריפין?

keynant

New member
קורס חובשים, ואז..

אני הולך לעשות קורס הדרכה(איפה עושים בד"כ?) ואז חוזר לב"הד להדרכת חובשים...

קורס הדרכה הוא גם בבה"ד 10

אם כי לא הייתי בונה עליו הרבה... חיל הרפואה מגייס "מדריכים", אך רובם בסופו של דבר נשלחיים למרפאות ולא באמת מגיעים להדרכה. מתוך 20 מיועדים להדרכה שהיו איתי בקורס, ארבעה סיימו כמדריכים. השאר נשלחו כחובשי מרפאה לכל הצבא.

ויימס

New member
אוי, המדריכים בקורס חובשים... ../images/Emo9.gif

חולי נפש... "תנסו להרים את הארון!!!" "אנחנו לא יכולות." "למה???" "כי זה כבד." "אהה! על זה אנחנו נדבר היום!!!" והם רצים מצד לצד של החדר כדי שהחניכים לא יירדמו. ואם בסוף תהיה חובש ולא מדריך, אל תלך לבסיס של קורסיסטים... או לבסיס סגור בכלל. הסבל שיעבור עליך עם כל האנשים שמנסים להוציא גימלים...

Rincewind

New member
אווווווווווווו

שיבוא לבה"ד 7!!! ואני אשלח אליו חניכים!!! (למרות שאני בכלל לא מפקד אלא מדריך של מילואימניקים וקצינים)

אל תהיה מבואס;

פשוט תהיה מוכן. אגב, אני לא בטוח מה מבין האפשרויות טוב יותר - ארבעת המדריכים מהקורס שלי קיבלו מה שרצו ותכננו, אבל לגבי ה-16 האחרים... הם לא המשיכו להדרכה כי לא עברו מבדקים שהיו במהלך הקורס, אבל, כולם גם החליטו שאינם רוצים להדריך אחרי שלמדו לראות מהון התפקיד. בקיצור - חכה ותראה. בחודשיים הראשונים לקורס תלמד קצת על אופי התפקיד, מה זה להיות חובש, מה זה ךהיות מדריך חובשים, ואז תוכל להחליט. בהצלחה!

למעלה