סקר חדש

keynant

New member
שמע, נראה לי שאם המצב הוא בעיקר...

רצון, אז יהיה לי בסדר...זתומרת: אם אני ארצה עדיין להיות מדריך, אני אשקיע ובטח יעבור, ואם לא, אז אין סיבה להתבאס... בכלל, עברתי את המיון רק על כושר הדרכה. את הסינון הראשון(דינמיקה קבוצתית) העבירו אותי אוטומטית כי לא היו מספיק אנשים לבנות קבוצה, ואת המיון השלישי(ראיון פסיכולוגי) ביטלו לי כי כבר לא היה זמן... בכל אופן, תודה. אבל עזוב, קודם נתמודד עם הטירונות שמתקיימת איזה 8 שעות נסיעה מהבית...28 לנובמבר-הנה אני בא!

אני מכיר את הבעיה הזאת...

גם לי יש את זה כל הזמן, תנסה לבדוק אם אתה קונה בגרסה אמריקאית או אירופאית, אירופאית אפשר לקנות בAmazon.co.uk ואמריקאית קונים בAmazon.com, אני אישית יותר אוהב את האירופאית, בהוצאת Corgi

Rincewind

New member
זה לא מה שהתכוונתי

הבעיה שלי היא לא בין קורגי להרפר קולינס (למרות שאני בחיים לא אגע בהוצאה האמריקאית, פיכס), כי הם באותו גובה. הבעיה שלי היא בין הכריכה הקשה, שהיא גבוהה מאוד, לבין הכריכה הרכה. כל הספרים שלי בכריכה רכה והכריכה הקשה שוברת את הרצף על המדף.

Rincewind

New member
אז את עוף מוזר

הוא כן קצת יותר גבוה מקרפה ג'וגולום, אבל זה בגלל שקרפה טיפה יותר נמוך מהשאר. וגם שמתי לב: הפיל החמישי הוא הספר הראשון בפייפרבק שבו הודגש שמו של פראצ'ט באותיות זהב. או שזו תוספת חדשה, אני לא יודע.

ויימס

New member
no way, הוא מודגש בזהב כבר באריק.

וזה מצחיק כי באריק בשלב מסוים מוזכרים (ולא לטובה) ספרים שבהם שם המחבר מופיע באותיות מוזהבות ויותר גדולות משם הספר. ואיך שקראתי את הקטע ישר עברתי להסתכל על הכריכה והתחלתי לגחך, זה היה כל כך צפוי. הלכתי עכשיו לבדוק ומסתבר שהתבלבלתי, האלפנט הוא באותו הגובה. שמת לב שMagic טיפונת יותר גבוה מכל השאר? האנשים החופשיים יותר גבוה, אבל זה כאילו לא נחשב, נכון?

Death of Rats

New member
כמה מוזר....

לא קראתי את אריק אבל אני תמיד מסרבת לקרוא ספרים בהם שם הספר כתוב בקטן בפינה העליונה ואילו שם המשפחה של הסופר כתוב באותיות ענק בתחתית הכריכה (והשם המלא בדרך כלל כתוב רק בשדרה...). ע"ע טום קלנסי, דניאל סטיל וניקולאס ספארקס.

keynant

New member
יש קטע בסוכנות הבילוש של דירק ג'נטל

י של אדאמס, שהוא אומר שהשם של הסופר(שברח לי שמו כרגע...בל משהו) שמדובר עליו קצת בסיפור, הוא שם שבמיוחד מתאים לקטע הזה...שהשם הפרטי כתוב בקטן כי הוא די ארוך, ומתחתיו באותיות ענק שם המשפחה... משהו כמו ווינסטון ב------ל

מסכים

מי קרא את המדריך לטרמיסט? ואני מתכוון לכל הסידרה (המדריך לטרמפיסט בגלקסיה, המסעדה בסוף היקום, החיים היקוםוכל השאר, להתראות ותודה על כל הדגים, וMostly Harmless)

tmaz

New member
אני.(המדריך לטרמיסט? מין ספר בישול

(המדריך לטרמיסט? מין ספר בישול לטרמיטים?) אגב אני מאד ממליץ על שני דברים: והיה ועדיין לא קראת את "לא מזיק ברובו" - פשוט אל תקרא. בחיי. גועל נפש של ספר, לא מצחיק,לא חכם, מדכא, ועם סוף רע. אדאמס עצמו אמר עליו "כתבתי אותו בתקופה רעה בחיים שלי, אז ככה הוא יצא". אל תהרוס לעצמך את הטעם המצויין מהיתר. במקום זה צא וקנה לך את "the salmon of doubt" - אוסף כתבים שלו שנאסף ויצא אחרי מותו. נהדר. להשיג בחנויות.

Rincewind

New member
הממממם

באריק הוא לא מודגש בזהב אלא בכחול זוהר, למען הדיוק
כשאת אומרת MAGIC, למה את מתכוונת? (למה את מתכוונת כשאת אומרת MAGIC?)

Rincewind

New member
המפף

באריק שלי הוא מודגש בכחול זוהר, לא בזהב, כפרה. ועדיין לא הסברת למה התכוונת ב-MAGIC.

ויימס

New member
לא מדוייק, נוריתוש תרגמה את כל

הספרים מאור מופלא עד אחיות הגורל.

וראה זה פלא...

מאחיות הגורל (המוצלח שלה) ואילך (מכשפות בחוצלארץ, שומרים! שומרים!) התרגומים טובים יותר.

למעלה