סקר חדש

סקר חדש ../images/Emo58.gif

עכשיו שידוע לנו מי ניצח את הדיסק של מי הייתם קונים? אני הייתי קונה בראש ובראשונה את של קונסטנטין אז את של בו ואז את של קארי! ואתם?

Fairywitch

New member
כמו שאמרתי כבר מתישהו...

הייתי שמחה לדיסק קאנטרי-רוק של שלושתם
אבל אם אין ברירה (ואין...)- אז קודם כל קונס
אח"כ קרי, ואח"כ בו.

Fairywitch

New member
מוסיפה גם את של אנואר../images/Emo79.gif

תלוי בחומרים שהוא ישיר- אבל הוא מאוד מוסיקלי ונעים לאוזן

Sweet Misery

New member
נמ נמ,

אף אחד מהם הוא לא בדיוק בדיוק הסגנון שאני אוהבת, אבל אני מניחה שמבחינת סגנון זה היה קונסטנטין, בו ואז קארי (לא אוהבת קאנטרי
).

אני מקווה ש...

הבנתם שאתם יכולים להגיד מישהו חוץ מאלה שאני אמרתי{בו קארי קונס} אלה סתם שלי... אני מתכוונת מהטופ 12 אם כולם יוציאו דיסקים איזה הייתם קונים? דבר אחד בטוח אצלי לא הייתי קונה את של סקוט!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo140.gif

הכל מקרה, אני מניחה שאלו השלושה אליהם אני הכי מתחברת. אולי הייתה קונה דיסק של נדיה, תלוי בז'אנר שהיא הייתה הולכת עליו.

MoGanC

New member
את של בו וג'סיקה

את של קרי הייתי מוריד
(אבל בתכ'לס את כולם אני אוריד בסוף)

ששוניקו

New member
אני אקנה

את של קונס (כבר קניתי) ואז את קרי כי כבר הרבה זמן שבא לי על דיסק קאנטרי. וג'סיקה נורא מבלבלת אותי בסגנון שלה, אז אני קודם אוריד ואם יהיה טוב אז אני גם אקנה

Juliann

New member
אמממ האמת שזה תלוי במה הם ישירו

קונס בטוח מצידי שישיר לי את המקומון ואני אקנה... קארי- אם זה רק קאנטרי אין לי מה לעשות עם זה... אני לא אוהבת קאנטרי במיוחד אבל אם זה מעין פופ-קאנטרי סטייל שאניה טווין אז סבבי. נאדיה- אם זה מעין רוק כזה כמו בתוכנית אז סבבה אבל אם זה מוזיקה שחורה אז לא. אנואר- חולה על הקול שלו.

shavitlavi

New member
לא קונה ולא מוריד

נחכה לקליפים שלהם. אבל בכיף הייתי טס להופעות של: ניקו המלך וונזי (מופע הדיוות של VH1 זקוק לה נואשות) נדיה ובו

SHTRUDIDI

New member
אני

את של בו בראש ובראשונה. אח"כ וונזל,אנואר ואולי ניקו תלוי בסגנון שהוא יחליט לשיר.

שניש

New member
את של בו../images/Emo99.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

לא משנה איזה שירים יהיו בו
מבחינתי שהמלים ייכתבו ע"י בריטני ספירס והמלודיה ע"י הילרי דאף. העיקר שהביצוע הוא של בו. (למרות שאני מאמינה שרוב הסיכויים הוא שבריטני והילרי לא יהיו מעורבות בדיסק.אבל תמיד אפשר לגלות שלבו יש איזה פטיש לפופ טראשי
) וגם דיסק של וונזל,יש לה איכויות ווקאליות מעולות.

למעלה