סקר חדש

whatever4

New member
את של בו../images/Emo99.gif

מאוד מעניין אותי איזה סוג מוזיקה הוא יעשה. בהחלט מחכה לשמוע את האלבום שלו
. חוץ ממנו אולי את של נאדיה. מעניין לשמוע מה לבחורה הזאת יש להציע.

MEYTALUG

New member
הייתי קונה את של

בו דבר ראשון מתה על הסיגנון שלו אחר כך את של קונס ובסוף את של קארי אני דוקא די אוהבת קאנטרי ( אחרי שנתיים שגרתי בארה"ב ערוץ המוסיקה די שולט בחיים . אולי הייתי קונה גם את של ג'סיקה ושל פדרוב כי אני אוהבת קצת קיטש

14מתן

New member
לא נראה לי שהייתי קונה

של אפאחד מהם לא היה אפאחד שממש התלהבתי ממנו אהבתי את ג'סיקה וונזל אבל אני לא רואה אותי קונה את הדיסק שלהם
לפחות בנתיים בלי סינגל

klmno123

New member
אם בו יעשה דיסק....

אם הוא יעשה דיסק שישלב בלוז רוק קצבי כזה עם הרבה נשמה הוא פשוט ישלוט במצעדים של המכירות ויהפוך למיליונר תוך כמה שבועות אבל החברה מאיידול צריכים להכות בברזל כל עוד הוא חם שלא יחכו יותר מדי זה יהרוס להם קצת כל עוד התהילה של אמריקן איידול 4 עדיין בשיאה צריך להרביץ אלבומים ולעשות כסף טוב ולנגב את התחת עם שטרות של 100 דולר ......:)

shalehet

New member
קארי תמיד היתה ותהיה ראשונה

למרות שמעולם לא אהבתי קאנטרי, אני מחכה בקוצר רוח לדיסק שלה. סביר להניח שאני אקנה גם דיסק של קונס, אנואר, נאדיה, יכול להיות שגם ג'סיקה ובו..(הפתיע אותי לטובה בתוכנית ההצבעות, בפעם הראשונה שהוא משך את תשומת ליבי) אבל אהבתי כמעט את כולם ב=12, אז תלוי איזה סגנון שירים הם יוציאו אני לא מוציאה מהכלל את אנתוני, וונזל, סקוט והלוואי ומאריו יוציא דיסק... אבל אני כבר בספק...

shalehet

New member
הוא ביקש ממנה לשיר את ה"יודל יודל"

היא עשתה את זה מדהים.. בחיים אני לא אבין, איך אפשר לשיר את זה... היא היתה קצת בשוק שהוא ביקש...

darklighter

New member
אנייייייייייייי../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

קונסטנטין בטוח
וגם של בו
הם היחידים בסגנון מוסיקה שאני אוהבת...

למעלה