סקר חדש!!

קרנושה

New member
סקר חדש!!

הסקר הקודם עבר לארכיון והרי תוצאותיו! ברוב קולות 50% הוצבע כי יש להכניס את הילד למעון בשנה השניה לחייו... 15% הצביעו בעד מטפלת... והיתרה 11% הצביעו, בשנה הראשונה לחייו, השלישיות לחייו או לפי נוחיות ההורים... הסקר החדש: אך הייתם מגדירים את השתתפותכם בפורום? -אקטיבי? -אני מידי פעם כותב/ת? -מעיין/ת בד"כ וכותב/ת לעיתים רחוקות? -לכתוב? לא בשבילי, אני מעדיף לעיין.. אודה על השתתפותכם בסקר.....לפיה נדע את היקף המשתתפים בפורום-פעילים או לא פעילים כאחד......אם עניתם סימן שאתם פה וזה מה שחשוב!!

keren1

New member
איך את שותה את הקפה שלך?../images/Emo96.gif

איפה הייתם. אני נכנסת לכאן כל 5 דקות ונאדה.גורנישט. NOTHING. אני מתחילה לבכות. NOBODY LOVES ME ANYMORE. איפה הייתן. ויותר חשוב מה עשיתן אתמול בלילה. אני רואה שאני הולכת לישון ואתם חוגגים. אפשר לקבל תקצור הדברים מאתמול.

nonana

New member
הייתי בסידורים בבית ואח"כ אצל קרן

שתסרוק לי תמונות של הילדים. אם יש לך מחשב בבית אז תצטרפי לצק בערב. את יכולה? שוחחנו על מה נעשה עם הפורום- יותר נכון מה קרן תעשה. וסתם גם על בעיות וקיטורים הדדיים.

קרנושה

New member
בר.......מתוקה זאת הודעה בשבילך...

הבטחתי ואני אעמוד בהבטחתי!! חחחחחחחח אז סחתן על ההצבעה.......
יאאלה ספרי לנו משהו.....

קרנושה

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

חחחחחחחח הצלחתי!!!!!!!! זהו בר כשאת תצביעי זה לא יהיה בין אלה שקוראים בלבד.....חחחחחח אלא כאלה שנמצאים פה אך כותבים מידי פעם......חחחחחחח מתוקה.......הצלחת להעלות חיוך על פניי..... יושביייייייייייייייייי אין לי כוח ללכת לפזיוטרפיה מה עושים? אוףףףףףףףףף והילד נרדם לי.....(38.2 חום יש לו).....ו.....ו.....ו.......
סתם בבאסה שלא עובר כנראה... יושבי נו מה עם הלפ טופ? חחחחחח סיים משימתו?

nonana

New member
היייייייי בר איזה יופי../images/Emo24.gif טוב

אני הולכת הביתה נתראה בערב ביייייי

anat30g

New member
לקרן ולכולם

עד כמה שהבנתי זה אמור להיות פורום של הורים לתאומים ושלישיות - לכל ההורים לתאומים ושלישיות - ולא לקבוצה קטנה שמכירה ויש לה הווי משותף... בימים האחרונים הפורום קיבל זוית מאוד אישית... בעיקר בעקבות הודעות אישיות (כמו קיבלת את האימייל שלי?) לשם כן יש בתפוז את אפשרות המסרים האישיים!!! למה אני כותבת את זה - כי השבוע שלחתי לפורום ידידה הרה עם תאומים (בשליש השני להריון) - היא אמרה שיש לה מלא שאלות - פחדים שעולים בעיקר בשעות הלילה המאוחרת... חשבתי שתוכל לשאול ולהשתתף בפורום - ושאנחנו נוכל לענות לה. אותה ידידה ביקרה בפורום עיינה וקראה וכששאלתי אותה למה היא לא כתבה את השאלות שלה כאן (ויש לה המון שאלות) - היא אמרה שהפורום נראה לה אישי מידי - של חבורה סגורה - והיא לא הרגישה נוח להכנס. אז לכו תדעו כמה נשים וגברים כמוה ביקרו פה ולא נשארו... שאף אחד לא יקח זאת כביקורת אישית - אני חושבת שהפורום נחמד מאוד ונהנית ממנו... אבל אני כבר וותיקה
ענת

קרנושה

New member
היי ענת.....

קראתי בעיון שוב ושוב את הודעתך ו...האמת? דיי היתפלאתי...אנו לא קליקה פה.....מכיוון שהפורום בשלבי התחלתו אין זמן יותר קל מעכשיו להכנס ולהנות מ"ימיו הראשונים"...אין זה חשוב מי ותיק יותר ומי פחות....כל אחד שנכנס אני מברכת על בואו (האמת, שאפילו תהיתי אך להביא לפה עוד ועוד חברים שישאלו ותיערבו בפורום)....לשם כך הקמתי את הפורום וזוהי מטרתי...אך מה לעשות שדיי בולט שאנו פה 3-4 חברים-ות שהכי הרבה אקטיביים בפורום וכשנכנסים זה מה שרואים......הייתי רוצה שיתפתח ליותר...וזוהי השאיפה...חברתך לדעתי היתה מקבלת תשובות כנות לו רק היתה שואלת...לו רק היתה מדפדפת עוד (אולי גם קצת אחורה) היתה מבינה מי אנחנו באמת...ואך נהנות לקבל חברים חדשים.....ואך מגיבות בכייף ובכנות לכל שאלה.....ואנו "הקבוצה הקטנה" הכרנו פה בפורום...(לא הגענו לפה לאחר גיבוש) והיינו מעוניינות להכיר עוד.....אתמול היינו בצ´ט תאומים ושלישיות ועל זה שוחחנו...מה לעשות כדי להפעיל את הפורום יותר.....חוצמזה שאני אמא לשלישיה אני גולשת קבועה ברשת ונהנית לפתח קשרים ולהכיר חברים/ות, אני לא מוצאת בזה פסול....אז את אומרת שזה שאנו מתכתבות כמו חברות בעיניינים שאולי לא קשורים לאופי הפורום, זה מה שמרחיק מפה חברים? קשה לי להאמין (אך זאת כנראה עובדה)...אך אני מקווה ולפחות יודעת שאני אשתדל לפתוח יותר את ה"קבוצה" בשיחותינו ולכוונה יותר לאופי הפורום... תודה על הערתך והארתך...

וואיי זה ממש מדאיג ../images/Emo5.gif

כמו שקרן אמרה הפורום הזה בחיתוליו אין כאן קליקה למרות שזה נראה כך אך זה נובע מן העובדה הפשוטה שזה פורום של הורים [או הורים בעתיד] של תאומים ויותר ובאופן טבעי לכולם כאן חששות/קשיים/ובעיות דומות אז כולם נראים שמדברים באותה שפה ולפעמים שולחים הודעות אחד לשני רק כדי להראות שיש גם פעילות בפורום כל מי שנכנס מוזמן לקרוא וללמוד ואנו נשמח מאד אם הוא גם יגיב ויתן מנסיונו הרי כולנו כאן לא בעלי מקצוע וכאן אנו חולקים את נסיוננו ואת חששותינו כי הורים לילד אחד לא חסר ותמיד אפשר למצוא עם מי להתיעץ אולם כשיש תאומים קצת קשה למצוא תשובות לבעיות הנוספות וכל אחד ששואל כאן שאלה פתאום מעורר את כולם חלק מעלים חששות דומים חלק מעלים זכרונות וכך הנושא נידון אז יאללה ענת לא להתעצל תזמיני אותה שוב אני אישית מבטיח לה קבלת פנים מלכותית בבגדים חדשים שתופרים לי צמד חייטים בזה הרגע [מעניין איך נראה הבגד כי כל מי ששלחתי לראות אמר שנראה נפלא אבל לא אמר איך נראה בדיוק]

טל של 4

New member
בתור משוטטת כמעט מהיום הראשון../images/Emo45.gif

אני קצת מסכימה עם ענת. אומנם כל מי ששאל שאלה קיבל יופי של תשובה, אבל עדיין התחושה היא של "outsider". אבל אחרי התגובות לענת החלטתי להציג את עצמי. שמי טל, אני גם מהצפון (טבעון) ואני אמא ל-4 (כן א ר ב ע ה) ילדים מדהימים. יואב בן 7 נועם בת 4 והסוכריות רוני ועומר בנות 7.5 חודשים. אשמח להצטרף מדי פעם ומקווה שבעיקבותי יצטרפו עוד משוטטים אנונימיים.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

דעי לך שאני כותב עכשיו את ההודעה ובגלל זה אני מאחר ובכל זאת רק כדי להראות שכל אחד מוזמן ורצוי כאן בכנות אני מזמין אותך להשאר ולהשתתף אני אב לתאומות שבקרוב יהיו בנות 11 [כן כן צריך לרחם עלי עוד מעט יהיו לי 3 נשים עם מחזור בבית] אני יכול להגיד לך שהפורום מאד חביב וחמים מקווה שתהני ותשארי ביי בינתיים

טל של 4

New member
../images/Emo51.gif

תרגע
מצבו של בעלי קשה יותר... לו יהיו ארבע נשים להתמודד איתן ולפי איך שנועם מתנהגת (שתהיה בריאה) הימים האלה קרובים מדי...

rotrot

New member
ליושב על הגדר - מצבך עוד טוב... ../images/Emo3.gif

לאבא שלי היו 4 בנות בבית + אמא שלי, אז תאר לעצמך 5 נשים עם מחזור וכל מה שקשור לכך (התסמונת הידועה...).. קבל ממני
ואם תרצי טיפים / עצות רק תבקש!

קרנושה

New member
היי טל.....

ואני מצטרפת לתגובתו של יושב......שחיזק את תגובתי ש...חחחחחח בקיצור אין פה קליקות.....נהפוך הוא.......מקווה שהפורום יורחב יותר לאחר שהבהרנו את הנקודה הזאת.....ולכן טוב שענת אמרה את דברה..... אל תעלמי לנו טל......

zimes

New member
ענת צודקת.../images/Emo81.gif

קרן - בואו נחליט שאת כל הברברת (בוקרטובים, קביעות להפגש, קביעות לצ´טט, האם קיבלת את הדואל ששלחתי...) משרשרים מתחת לאותה הודעה, ומוחקים מדי פעם.

קרנושה

New member
ג´ימס.......מי כמוך יודעת......

שאת ההודעות של להיפגש וכו´..העברנו בתפוז חפוז...ונכון קרה לעיתים שבפורום עצמו...אבל אני לא מוצאת בזה משהו ממש פסול........אני כותבת בפורום נוסף פה בתפוז...ונכנסתי לתוך חברה...שקליקה זה כלום לעומתה......הם היו ממש מבוצרים.....ופה הודעה שם בדיחה ואני שם...(עדיין לא מרגישה ממש "אין")...אני לא חושבת שאנחנו כמו החברה ההיא מבוצרים...ועובדה שאנו מדברות על הנושא וחושבות אך לשנות כדי שהחברים/ות ירגישו פה טוב....לכולנו זה חשוב.....לא צריך להכנס לקטנות.....בוקר טוב או הזמנה לקפה וירטואלי בהחלט לא משהו שיש להסתיר...אמנם אנו הורים לתאומים+ אך אנו חברה.....משמע מחוברים/היתחברנו כך או אחרת...מי יותר מי פחות והלואי שיהיה רק יותר... אז את.....או אתה או כל אחד שקורה פה ולא מגיב אולי מהסיבה ההיא ואולי מסיבה אחרת.....נשמח לשמוע את קולכם מבטיחות לשתוק (זמנית חחח) ברגע שתצייצו.....

למעלה