סקר חדש!!

nonana

New member
אולי יש משהו בדברים אבל לא לזאת

היתה הכוונה. כל העיניין הוא שיהיה פורום תוסס ועירני ולא קליקה סגורה. אם יש רעיונות ועיצות ומשהו לאמר אני חושבת שכולם ישמחו לשמוע. אניחנו אמרנו שאולי בערב נקיים צט מה דעתך על זה ? האם תצטרפי?

טל+

New member
אני מאד מסכימה עם זה!!!!

גם אני ממעטת לכתוב מאותה סיבה. כל דיון/סקר/שאלה רצינית הופך למשני ע"י הודעות אישיות או שרשור שאינו קשור לנושא.

keren1

New member
אני מאד התאפקתי לא להגיב,,,,אבל

הפורום מאד חדש ולהגיד כזה דבר קצת מזכיר לי את השאלה "מה הגיע קודם הביצה או התרנגולות" מפני שאנחנו כרגע (ואשמח אם המצב ישתנה) מעט משתתפים אז יש קצת ירידה לאישית ואז אחרים שנכנסים ורואים וטועים לחשבו שזאת קליקה פרטית עוזבים מהר בלי לומר שהיו פה (הבנתם?) אני מאד אשמח עם יהיו יותר משתתפים זה לא מועדון פרטי אבל שתדעי לך שאני עברתי בין הפורומים ושום מקום לא התאים, תמיד משוה היה חסר. פה בגלל שאנחנו עם "בעיה" דומה קל לנו לתקשר. תדעי לך שאני בחודש וחצי האחרון קיבלתי המון טיפים (גם מפורומים אחרים) ואני שמחה לבשר שהטיפים עוזרים לי בהתמודדות עם נושאי חינוך הילדים (ועוד נושאים רבים אחרים). אז אני אישית לקחתי לתשומת ליבי ואני מאד מקווה שתישארי באזור ותשתפי אותנו ואנחנו אותך. בהזדמנות זאת אני מבקשת להתנצל מכל מי שנעלב וראה פה מועדון סגור - המועדון פתוח ומקבל את כולם (לא רק הורים או קרובים של תאומים)

rotrot

New member
לקרן וכולן... טוב, אז עכשיו תורי...

האמת היא שאני גם הרגשתי קצת ככה אבל לא באשמתכן- מה לעשות שאני לא אימא לתאומים ולא יכולה לתרום מניסיוני הרב...
אבל לפעמים יש נושאים שאני כן יכולה לתת עצות להורים לתאומים ולתאומים שבדרך - מנקודת המבט הסובייקטיבית שלי ואני חושבת שהפורום פתוח גם לדעות כאלו וגם לאנשים שהם לא הורים לתאומים. בקיצור מה שאני רוצה לומר זה שהפורום הוא לא קליקה סגורה - ואכן לפעמים עוברים ימים עד שאני כותבת משהו ויש לי מה לתרום לדיון, ובימים שלא - אז אני לא כותבת... מקווה שיצא מספיק ברור... רותם

קרנושה

New member
היי רותרות.....

את יודעת היטב כי הבהרתי לך חד משמעית שחסר לך שתעלמי לנו...את הכרחית פה בדיוק מהסיבה שהזכרת ואכן את תורמת לנו ראיה מנקודה אחרת...הנקודה שילדינו יהיו בה בעוד......(מאתיים שנה אולי? סתאאאאאאם)...... אז קחי
ותתחילי לדבר יותר!!

rotrot

New member
תודה קרן ../images/Emo20.gif

אני תמיד פה, עוקבת אחריכם בשקט מהצד... וקצת מקנאה, כי גם אני רוצה לקבל מתנה כ"כ מדהימה ושיהיו לי תאומים / תאומות / שלישיה / רביעיה וכל הבא ליד... נו טוב, מתישהו בעתיד...

קרנושה

New member
אז אנסה לסכם את העניין.....

ואני מקווה שאדבר בשם כולנו...אני נוטה להסכים עם קרן...ולא בכדי...אכן יש דברים רבים (לא אומרת הכל) שניתן לילמוד ולקחת איתנו ליום יום שלנו...היום היתה איתנו טל4 יותר ואני מקווה שהיא לא הרגישה חוצנית פה.....ולא כי התנהגותינו השתנתה.....אלא כי אנו שמחים על שיתוף ושמחים שיש לנו מה לומר וממי ללמוד...כל אדם פה הוא עולם ומלואו...אחרי כל אחד נחבא סיפור שלם ...ומזה אני מניחה שלכולנו יש מה לומר... אני מניחה שמי שצריך להבין (כולל אותי) הבין את "העניין" וכמו שנאמר ע"י רובינו לקחנו לתשומת ליבנו......וכעת לעבודה..... נ.ב חייבת לציין משהו נוסף...שזה שנכון שאנו הורים לתאומים+ ונכון שאנו פה כדי לשתף וללמוד ולשאול וכו´.....אך בכייף לפעמים מותר לגלוש לנושאים אחרים...ואם יבוא לי או למישהו אחר לספר בדיחה.....אני לא מוצאת בזה כל פסול...וכל הודעה שלי לרוב מכוונת לכולם...ולאו דוקא למישהי-ו ספציפי..... ועוד נ.ב בר חחחחחח זאת הסיבה שגם את שתקת עד עכשיו? הייתי חייבת לשאול......
לך מתוקה.. אז המועדון נפתח וקדימה לדרך.....

היי קרנושה

זאת אני אשרת מהפורום השכן ורציתי לדעת אם גם לי מותר להצביע לסקר שלכם? אמנם אני לא תאומה ולא אמא לתאומים אבל נורא רוצה תאומים... (אולי בנסיון הבא...) ואני מדי פעם מציצה אצלכם בפורום כי נורא מסקרן אותי . אז מה? מותר להשתתף? ובעצם אם שתי הסבתות שלי היו תאומות אז זה אומר שיש לי איזשהו קירבה לעניין לא? ביי ביי אשרת של יעלי

קרנושה

New member
היי אשרת.......

אם את צופה בנו אפילו לעיתים רחוקות מהצד.....אז הסקר הזה גם בשבילך...כל אחד מוצא את הדרך שבו הוא/היא מתחברים לפורום.....וכל המרבה הרי זה משובח......אז בכייף...

למעלה