סקר חדש

מיטללל

New member
סקר חדש

ישנו/ה גבר/בחורה בצד השני של הבאר, שאתם לא מתלהבים ממנו\ה במיוחד. לאחר מבטים הנ"ל שולח/ת לכם/ן כוסית משקה, מה תעשו? 1) מקבלים בברכה וניגשים לשבת לידו/ה. 2) מקבלים בברכה ומזמינים אלייכם/ן. 3) מקבלים בברכה ומודים ע"י מבט. 4) מסרבים לקבל את המשקה. ולמה ? (ו
לששי)

אושר מ

New member
מה זאת אומרת למה?

אם יש מבטים הדדיים, ויש כוסית משקה, זה מראה על סוג של עניין משני הצדדים. אז מה יש פה להסביר?

מיטללל

New member
המבטים הם מצד השני

את\ה, כאמור, לא מתלהב במיוחד. אבל גם לא סולד.

sOurce of life

New member
אפשרות מספר 3...בגלל ש...

אני אוהבת יחסי ציבור ומה רע בכוסית... זה גם יכול להוביל ליותר מזה. השאלה האמיתית היא: האם לסמוך על בנאדם שאת/ה לא מכירים???

free soul

New member
רסמי גם אני אוהבת את היחסי ציבור.

בכל זאת הבן אדם ניסה להיות נחמד והזמין אותך לכוסית.. אני חושבת שזאת שיא החוצפה מי שלא מקבל את הכוסית.. אותו אחת חושבת שהיא כוסית או לא.. אבל, היא בידיוק כמוהו..

אורית15

New member
תלוי במצב רוח שלי באותו רגע

אבל בד"כ אני לא לוקחת שתיה מאנשים שאני לא מכירה, כי היו מקרים שהכניסו משהו למשקה, לא שלי, אבל קרובים אליי וגם אני לא אוהבת ומנסה להכיר אנשים ככה סתם, אני מסתדרת עם אחוז מאוד קטן של אנשים, אז לא נראה לי שהייתי מקבלת את המשקה, אלא אם היה לי מצב רוח ממש טוב

זה תלוי...

עם מי יושבים באותו הבר.. כלומר אם כבר יושבים בדייט אז מן הסתם מקסימום מודים ע"י מבט או הרמת כוסית... אם סתם יושבים עם חברים אז אני הייתי מקבל בברכה ומזמין.

ilana4ka

New member
מקבלת בברכה,מודה

וסה טו. אם הוא לא ממש מוצא חן בעיניי לא נראה לי שיהיה משו מעבר לזה. ואם כבר הזמינו לי, אז למה לא.

A n d r i a n a

New member
אשכרה תלוי במצב רוח...

אם יש לי מצב רוח טוב.. אז אני אקבל בברכה את המשקה ואזמין אותו לשבת עם מי שני נמצאת.. מי יודע.. אולי הוא נחמד.. אבל אם אין לי מצב רוח להיות מיס נחמדה.. אז אני אקבל את המשקה בברכה.. [בכול זאת משקה..:) ] ואודה לו במבט נחמד.. ומתוק...

HyPeR SoNiC

New member
בעיקרון תלוי בסיטואציה....

אבל נניח שאני עם כמה חברים שם.... קבוצה של יותר מבן אדם אחד (אני לא אחד שנוטש), ולא הייתה לי חברה.... אז בעיקרון הייתי מקבל את המשקה והולך לשבת לידה.... למה? כי אני מוצא חן בעיניה וגם אני לא מתנגד לאיזה משהו איתה.... אז למה לא להכיר אותה? ככה אני לפחות אתן לזה הזדמנות ואם היא באמת לא משהו, אז אני אברח... אבל לפחות אני אדע שניסיתי ושלא ויתרתי עליה סתם ככה....

הצילצול

New member
הסבר

כי אם יושב שם מישהו שלא מוצא חן בעיני ואני ממש לא מעוניינת בקשר אני לא אקח את המשקה כי אחר כך הוא עלול לחשוב שאני רוצה קשר איתו. אז אני מעדיפה לצאת מניאקית ולא להכנס למערכת יחסים איתו

למעלה