סקר חדש

flowers girl

New member
3..

כי אני חושבת שמבט אומר הכל.. והגבר יכול לקחת את זה איך שהוא רוצה לקחת את זה.. לעומת זאת, הזמנה או ללכת לשבת לידו יכולה להתפרש כמשהו מיוחד (משהו כמו- "רוצה ללכת אליך הבייתה
" או משהו דומה..) ויכול להיות שאם ממש לא יבוא לי עליו גם אחרי המבט הזה, אני אוריד את המבט ואמשיך במה שעשיתי קודם. אני לא חייבת לו כלום..והוא לא חייב לי.. נתן לי שתיה
המבט יכול להתפרש גם כ"תודה" חביב, וזה הכל.

free soul

New member
אני בוחרת את שלוש..

אני בכל זאת נחמדה לא? חתיך או לא אבל הוא בן אדם. לא צריך לברוח על נפשכם רק בגלל שהוא לא דומה לדודי בלסר או לג'סטין...

apl

New member
עדיין לא הבנתי מה העניין של הבנות

בלתת כול הזמן את הדוגמא של ג'סטין טימברלייק ודודי בלסר כאידיאל היופי. יש המון בחורים(ולא דוגמנים\זמרי פופ שמרוויחים מיליונים)שנראים *הרבה* יותר טוב משני הבחורים בנ"ל,וכמו כן-גם חכמים משני אלו.. נמאס כבר מהדוגמאות האלו,ובמיוחד מלתקוע את השם
דודי בלסר
בכול מקום ודוגמא ל-"אם ניתנה לי האפשרות לצאת בחור זה היה דודי בלסר.. ובסוף הערב גם לא הייתי מתנגדת לז**ן אותו ואת הצורה שלו(במובן החיובי) "... נ.ב:ההערה לא מתייחסת ספציפית לכותבת ההודעה-feel soul,אלא לכלל הבנות שחושבות שדודי וחברו האמריקקי ג'סטין הם הם הפנטזיה המושלמת.. תודה מראש,

sOurce of life

New member
זה בשביל ההמחשה...

אם אני אכתוב לך במקום דודי בלסר:ה- sex god שלי... אתה תבין במי מדובר? איך הוא נראה?

apl

New member
אני בת!../images/Emo68.gif

והוא מכוער לדעתי. וגם החבר שלו ג'סטין. וזה לא כדי לעצבן פה את הבנות שהפכו אותו ל"sex god" כהגדרתך.

sOurce of life

New member
לא לזה התכוונתי...

התכונתי שאם אני במקום לכתוב דודי יכתוב החתיך ההוא מהשכבה שלי(שאת לא מכירה) את לא תדעי כמה חתיך הוא! למרות שאת לא חושבת שדודי חתיך, את יודעת שזה השם שיצא לו אז פחות או יותר את מבינה מה נסגר... נ"ב: ג'סטין... איייייייייייייייייכס!

Gooo11

New member
דודי בלסר סתם הומו ואני בת...

אני לא חושבת כמו כל הבנות הוא סתם הומו לדעתי!!

sOurce of life

New member
חדש לי....

צריך לעשות מילון שיכלול דברים כאלו... כמו: בקטנה, איזה בסט, בלגאנים וכו'... מעניין מי זה שממציא את כל אלו?! מעניין מה יהיה הדבר הבא...

זה הכל בא

מדור העתיד של שכונת התקווה. מגדלים שם אחלה של ערסים\ערסוואתים שחושבים ש"מילון" זה רק פרי, "לקסיקון" זה כוכב, ו"אוצר מילים" זאת המצאה לא ברורה של האשכנזים אז הם ממציאים להם מילים בכדי שיוכלו לתקשר עם חבריהם לפשע.

flowers girl

New member
חחח את האמת..

שאני לא משתמשת כזה הרבה בראסמי. סתם נחמד להגיד את זה לפעמים, והערסים לא אומרים את זה בכלל.. זה יותר לאנשים השאנטיים האלה

apl

New member
../images/Emo6.gif

צודק אין לי מה להגיד.. אגב,ראסמי זה רשמי בשפה פשוטה,וממש לא המצאה של ערסים.

../images/Emo45.gifאני תומכת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הבנאדם פשוט כוסית!! לא לא הייתי נוגעת בו!!!! לעומת זאת אנחל/עומר ברנע....... אאאאאאאהההההההההההההה

למעלה