סקר - חיסונים : כן או לא ???

גם אני מחסנת

ולא עלה על דעתי לינהוג אחרת. ראיתי תוכנית מחרידה ב BBC על הורים שלא חיסנו והילדים חתפו מחלות,אחת הבנות שם נישארה קימעט צמח ארחי דלקת קום המוח..... ההורים האילה פנו למצלמה ובכו שחייבים לחסן את הילדים,שהם ממש מיצתערים שלא עסו זאת.

ענתש

New member
בנוגע לדיון הזה:

אני חייבת להגיד שהצרחות הנוקבות אחרי המחומשת פשוט חזרו אצלינו כל פעם ולא רק אצלינו... כנראה שזו תופעת לואי של החיסון.

sharonik

New member
ושוב באותו עניין

א. ענתש - לא נעלבתי מהדברים כי אני מבינה על את מדברת ובגדול מה שאת אומרת נכון - כי אני יכולה להרשות לעצמי לחסן או לא לחסן כל עוד למעלה מ90% מאוכלוסיה מחוסנת. לעומת זאת אני בשום צורה לא מסכנת ילדים אחרים מאחר ונעם עדיין בבית וכך יהיה עד גיל 10 חודשים לפחות אז נעם יכנס למשפחתון שבו ישנם עוד ארבעה תינוקות שאינם מחוסנים כך שאני מקפידה לא לסכן אף אחד אחר בגלל הבחירה שלי. כתבתי גם בהודעה הראשונה שאני מחפשת אפשרות לתת את החיסונים בצורה מופרדת. כל חיסון בפני עצמו ולא מוכנה ללכת בשיטת העדר של משרד הבריאות ולחסן בצורה מחומשת כי ככה זה יותר נוח ליצרן כלשהו. כמו שצורף בקישור לדיון שנערך בפורום מקביל - נחשפתי ליותר מידי מקרים של תופעות איומות בעקבות חיסונים ומה שיותר מדהים אותי שחודשיים אחרי זה אותם הורים מחסנים שוב במקום לבדוק מה גורם החיסון המסוים הזה לילד שלהם. לגבי צהבת אין טעם בשעתיים הראשונות לחייו אדמת - נבדקתי ולכן אין סיבה שהוא יקבל חזרת - זו מחלה איומה בגיל מבוגר יותר ועדיף לחלות בה בגיל צעיר שכן החיסון גם ככה טוב רק לחמש שנים. מה עוד ? פוליו - ישראל הוכרזה רשמית כמדינה נקיית פוליו וחוץ מיזה שנעם כמעט רק בהנקה או מים מזוקקים ומורתחים. שוב אני לא נגד חיסונים באופן גורף אני רק בעד בחירה מושכלת ומתוך ידע ולא כי ככה נקבע במשרד הבריאות. צריך להבין שהשיקולים של משרד הבריאות הם לא תמיד לטובת הילד הבודד אלא בדר"כ לטובת המערכת. לחסן לפי שנתונים או לחסן בצורה יעילה וחסכונית כמו ה"מחומשת" שהיא פשוט שערוריה. טוב בכל מקרה לאחר בירור ברעננה יש טיפת חלב שנקראת "טיפה מן הטבע" שם אפשר לקבל מידע מקיף בנושא והם גם מוכנים לחסן כל חיסון בנפרד. ועוד דבר - אם נותנים במדינה שלנו לאנשים שבכלא , מסוממים , אנסים ורוצחים וזונות להביא ילדים איך ומתי שבא להם בשם "זכות הבחירה" אז שלא יתנו לי זכות בחירה בעניין החיסונים - נשמע אבסורד.

שמופית

New member
ובאותו עניין....

למישהי יש קישורים לאתרים שמסבירים קצת יותר על החיסונים השונים שניתנים לתינוקות מרגע הלידה ???

לא בדיוק הסבר על חיסונים

זהו אתר של עמותת חוסן-שעוזרת ל"נפגעי חיסונים". מידע על החיסונים עצמם ניתן לקבל באתר טפת חלב

tonti

New member
יש לי טון מה לומר על הנושא

גם אנחנו מהלא מחסנים. אבל ברגע זה ממש אנחנו נוסעים למצדה. לישון שם באוהלינו הקט עם עוד חברים. מחר בזריחה נעלה למצדה! אז אין לי זמן. בעסה. פעם אחרת.

../images/Emo6.gif טונטי....מצחיקולית !

תיהנו לכם !
סעו ותחזרו בשלום

למעלה