סקר חנוכה

תשובות../images/Emo10.gif

נשברתי כי אני פשוט לא מסוגלת לעמוד בפני עוגות וסופגניות ועכשו בגלל חנוכה והבר-מצוה היו לי המון מהן מול העיניים!
אני מרגישה צורך לרזות כי אני רוצה להיות חתיכה כמו שהייתי לפני כמה שנים- עם גוף חטוב ועם בגדים בטעם שלי ולא להיות שמנה חסרת צורה עם אוהלים על הגוף, שמנסים להסתיר ת'שומנים...זה גורם לי לחוסר ביטחון עצמי ויאוש.
ואת כנראה רזה כי את מצליחה לשכנע ת'עצמך על מאכלים משמינים שהם רעל לגוף! אני משוכנעת אבל הבטן שלי -לא...

candy77091

New member
אני לא רזה בגלל זה.

אני רזה כי יש לי עקשנות ושאיפות גבוהות. אני לא ממליצה לך לרזות כמו שאני רזיתי.

אין לך מה לדאוג...חחח

אני לא יודעת להתעקש יותר מידי בעניני אוכל ואף פעם לא יהיה מצב בע"ה שארעיב ת'עצמי... זה פשוט...לא אני
ואם את לא ממליצה על הרזיה כמו שלך, למה אינך אוכלת יותר בעזרת אותה עקשנות מפורסמת שיש בך?

candy77091

New member
יש מגבלות שונות אחותי.

אני לא רואה סיבה לסבול ע"י זה שאני אכריח את עצמי לאכול. מאז שרזיתי קשות יש דברים שכבר לעולם לא אגע בהם כנראה-פשוט הגוף שלי דוחה אותם,מעוררים אצלי בחילות..

למה כוונתך "רזיתי קשות"?

נשמע קצת הרבה מבהיל.... היית פעם מלאה, או שסתם החלטת לרזות אפילו שהיית כבר רזה? ואל תתעצבני עלי שאני חוקרת אותך ככה... זה כי אני מבינה שכשאת רוצה את יודעת להתעקש ולכן אינני מבינה למה אינך מתעקשת לאכול למטרות בריאות,אפילו שלא בא לך?- תחפשי ת'כמה דברים משביעים (ובריאים!-לא סוכריות טופי!) שלא דוחים אותך, ותאכלי מהם הרבה הרבה, כי את עלולה לפגוע בבריאות שלך ובגוף שלך עצמך- לא חבל? לא מתאים לך להכנע כ"כ בקלות! ואני מקווה שאינני נשמעת כמו איזה מטיפה או אמא דאגנית ונודניקית אבל באמת שהבהלת אותי ....

candy77091

New member
את באמת נשמעת כמו אמא דאגנית.

אני אוכלת כמה שאני צריכה,אל דאגה. רזיתי קשות הכוונה רזיתי הרבהמדיי קילוגרמים לתקופה קצרה-אפילו שומרי משקל פורסים את ההרזיה שלהם לטווח ארוך. טוב לי עם מה שאני,עם המשקל שלי,יותר קליל לי ככה ואני לא אוהבת לאכול כלל,מעדיפה לישון על לאכול. הורים שלי טוענים שאני נראית מפחיד לדעתי אני בסדר. הרזייה זה טוב אבל מתוך בריאות לא מתוך חולי.

candy77091

New member
יש משהו מאוד לא מיוחד שאני עושה

ואני מקנאה בכן. אני בלימודים כרגיל חוץ מיום חופש אחד לא קיבלתי שום דבר. תקועה בספרייה עושה ש"ב להגשה בכל הקורסים שלי,לא יודעת אפילו אם אני אשמע הדלקת נרות בבית(מדליקים רצלינו במכללה)

candy77091

New member
זה שעת התחלה אצלינו בד"כ.

יום רביעי אני מ4 עד 8 איזה כיף אה? יום חמישי מ10 בבוקר עד 9 בערב-תענוג. היום עד 4 אבל נשארת להכין שני עבודות הגשה ליום א-ב הקרובים.קיצר החיים שלך דבש.

had3

New member
אצלינו/tapuzforum/images/emo13.gif

חנוכה הוא חג לכל דבר. )חוץ מזה שבעלי עובד, אבל חוזר מוקדם( כל יום סוג אחר של לביבות. חצי שעה של שירים ומזמורים אחרי הדלקת נרות. אורחים וכו`...שמח!

candy77091

New member
איזה סוגים של לביבות יש?

אני מכירה רק מתפו"א טרי ותפו"א מבושל ועוד כל מיני המצאות שלי שלא מעוגנות במתכונים מסויימים. אז עוד לביבות ישנן?

טחג

New member
יש לביבות גבינה

לביבות בטטה, לביבות קישואים, לביבות גבינה ובננות. ועוד כל מיני. אני בטוחה שאם תעשי חיפוש בפורומים של מתכונים תמצאי עוד מלא סוגים.

had3

New member
/tapuzforum/images/emo6.gifכל דבר שאפשר להוסיף

לו ביצים ולטגן בשמן... קוראים לו לביבה וזה רץ. אפשר גם תפוחי עץ עם חלב וקינמון, אפשר סתם פנקייקס. דיאטה- לא בחנוכה! אגב, הכנתי עם הקטנה סביבון הפתעות גדול כמו בגן, מקופסת ביסקויטים, וקרטונים, ושמתי להן הפתעות בפנים. יצא אחלה./tapuzforum/images/emo13.gif

יש שיר לשבת וחנוכה

הוא מופיע בחלק מהזמירונים... הפזמון שלו הוא: "האי האי בית כור תמכור תחכור, לשכור בית כור לצורך חנוכה". לנו במשפחה יש מנגינה לשיר הזה.

למעלה