על ההזמנות - צריך לחפש טבעות נישואין. אני הייתי כבר אצל יהודה צדוק ב"גמוס" ומאד אהבתי את הסגנון שלו. רציתי לשאול את הנשואות שבכן (ואת אלו שכבר הזמינו טבעת) איפה עשיתן את שלכן. בתודה מראש ויום מצוין !! גלית
אנחנו עשינו את הטבעת שלי בסי-טק בבצרה (c-teck), הם הכינו לי בדיוק את הטבעת שרציתי שהייתה שילוב של מוטיבים מארבע טבעות שונות שראיתי שם, ואפשר גם לבחור את סוג החומר והצבע של הטבעת (זהב לבן/כתום/צהוב 14K או 18K, פלטינה או טיטניום) .
הסתכלתי באתר שלהם ויש בהחלט עיצובים משגעים. (אתי-טבעת מדהימה!) איך טווח המחירים? אני ראיתי טבעת מרובעת בזהב צהוב מאט שמחירה 1100 ש"ח. נראה לי קצת מופרז! אני מקווה שב-C-TEK המחירים יותר סבירים.
רק המעצבים גובים לפי דוגמא - בחנויות רגילות משלמים לפי המשקל (כמו עגבניות...). אם תקני טבעת של סי-טק בחנות רגילה תשלמי בהתאם. ואם אהבת את הטבעת שלי - אז היא גם מרובעת ועלתה 750 ש"ח.
לגבי המחירים אני הזמנתי טבעת די דקה שהחלק האמצעי שלה מסתובב (החלק האמצעי גם זוויתי) בזהב לבן (מבריק)18K והמחיר היה 800 שקל (בגלל השידרוג ל-18K) קניתי את אותה הטבעת בזהב צהוב ועבה יותר(שלי היתה דקה יותר מהמקור ושטוחה יותר-קשה לי עם תכשיטים) בזהב 14K לאמא שלי (גנבו לה לפני שנים את שלה) והטבעת עלתה 600 ש"ח. אז לגבי המחירים הכל תלוי מה את מזמינה והמחירים אולי לא זולים אבל לדעתי גם לא יקרים וחוץ מזה עם לוקחים את מחיר הטבעת ומחלקים אותו במספר השנים שתישתמשי בה אז לא משנה כמה היא עלתה ההשקעה מתקזזת ומשתלמת, וחוץ מזה צריך לקנות משהו קלאסי שלא ימאס עליך כיון שזו השקעה לטווח ארוך.
בחולון (יש סניף גם בראשל"צ). יש להם מגוון עצום של טבעות והם גם עושים כל טבעת שתבקשי ולא נמצאת התצוגה שלהם. בחרתי טבעת קלאסית (כזאת שלא נמאסת אחרי חודשיים) אבל מאוד מיוחדת (אני מצרפת תמונה - תנסי לראות). הטבעת שלי עלתה 750 ש"ח בלבד, למרות שהיא נמכרת גם ב"מילר" במחיר הרבה יותר גבוה. רונן לקח טבעת משולבת זהב לבן מושחר וזהב אדום חרוט יפיפיה.
לא היתה אי-הבנה ואני מצטערת אם חשבת שחשבתי שחשבת ...לא משנה !! תפסיקי לדאוג !! אני מבטיחה לקנות טבעת שאני אוהבת, ותודה על העצות ועל הטיפים. יש לך לינק לאתר של C-TEK ?