סקר: טבעות נישואין

הילית*

New member
אנחנו עשינו אצל יובל קרייתי בדיזינג

יש לו דברים די מיוחדים ומקוריים אבל הוא יחסית יקר. אנחנו מאוד מרוצים !

*שיר

New member
ושוב אני עם קצת קונטרה

אנחנו התחלנו בחנויות היקרות ושם באמת ראינו טבעות יפות אבל במחירים שלדעתנו היו מוגזמים לחלוטין בסוף, בהמלצת שירי71 שמנו פעמינו לקניון איילון (!) ושם באחת מחנויות התכשיטים הפשוטות בקניון מצאנו את הטבעות המושלמות עבורנו. לו- טבעת עדינה ודקה מזהב עם ליטוש חול (או איך שקוראים לזה), לה - טבעת זהב בעובי חצי ס"מ עם חריטה עדינה.
כל הדיל יצא לנו (ביחד) פחות מ- 700 שקל.

dvorah

New member
זיוה דן

אנחנו קנינו טבעות אצל זיוה דן. לגבי המחיר - הכל יחסי. היא לא מאוד יקרה לעומת מעצבים אחרים שראינו אבל אני מניחה שלעומת חנויות תכשיטים רגילות, היא עולה קצת יותר. המחיר היה בסביבות ה-1200 ש"ח.

dvorah

New member
תיקון -מחיר

כנראה שהזכרון קצת מתעתע אחרי שעוברים מספר חודשים. בדקתי שוב והמחיר לשתי הטבעות יחד הוא 1500 ש"ח. כמובן שהרכיב של הטבעת שלי במחיר היה גבוה יותר מזה של הטבעת של בן זוגי.

אנחנו הזמנו בתכשיטי הברון בראשון

לקחנו משהו דומה. שיוב זהב לבן וזהב צהוב. אצלי יש חריטה עדינה על הלבן, והטבעת בקצוות משוננת. מצ"ב תמונה.

שירונה

New member
לרויטל

קודם-כל, התמונה עצמה נורא יפה... אהבתי מאוד את הטבעות!בגלל שאני מעדיפה לשים את טבעת הנישואים באותה יד עם טבעת האירוסין, וטבעת האירוסין היא בזהב לבן- זה נראה פיתרון טוב לשלב זהב לבן וצהוב בטבעת הנישואים... האם תוכלי לתת לי קצת יותר פרטים- איפה קניתם, כמה עלה... תודה!

שירונה תודה קודם כל

קנינו בתכשיטי הברון , הם יושבים ברחוב רוטשילד בראשון. עלו לנו יחד 1200 ש"ח, נראה לי ששלי עלתה 700. כעיקרון בטבעת שלי , הדוגמא היתב עם חריטה אחרת, אני ביקשתי לשים חריטה של עלים.

kisses

New member
רויטלוש טבעות מהממות../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

שרונס

New member
הי גלית! חנות ירושלמית גם מתאימה?

אני קניתי את הטבעת שלי בחנות ושמה "אופיר" שנמצאת ברחוב יפו כמעט מול כיכר ציון (עוד קצת לכיוון הדואר המרכזי). זוהי חנות בכוך קטן ואפל שנמצא בחדר מדרגות של בניין, אבל! זו החנות עם התכשיטים הכי יפים בירושלים, לפי דעתי. זו ממש כמו מערת אוצר קטנה. הם לא זולים ושמם הולך לפניהם כבר כמה עשרות שנים בקרב בני העיר. הם פתחו סניף במדרחוב, אך יש בו תכשיטים פחות יפים לפי דעתי. החנות שייכת לזוג, שולה ואברהם והם מעצבים ועושים את כל התכשיטים לבד, חוץ מאלו שהם עתיקות. עבודת היד היא באיכות מדהימה (של אברהם). הם אנשים לא מאוד נחמדים, אבל יש להם טעם מעולה, אז לא להבהל. הטבעת עלתה 600 ש"ח ואני מצרפת כאן שתי תמונות שלה, אחת עלי ואחת בקופסא. שרון.

רחלי1

New member
אז ככה:

גמוס אכן מעולה. משם טבעת הארוסין שלי. טבעת הנישואין שלי היא מיובל קרייתי (ממש על יד גמוס), ושל איתן משדרת המעצבים בבית האופרה (שווה לשוטט שם, יופי של עיצובים מגוונים, ובריכוז גבוה). בהצלחה!!!

שמופית

New member
אנחנו עשינו בנתניה,

בתכשיטי ענבר בכיכר העצמאות (ליד מלון גולדאר). הסתובבתי בהרבה חנויות תכשיטים אבל רק שם מצאתי טבעת מיוחדת שלא ראיתי בשום מקום, ואהבתי מאוד. הטבעת, 14K של זהב לבן עם טקסטורה מדהימה, עלתה 350 ש"ח והם אפילו הכינו לתמיר אותה טבעת אפילו שלא הזמנו, רק כדי שיראה איך זה על האצבע ויחליט אם הוא אוהב. למרבה הפלא, תמיר אהב את הטבעת (וזה אחרי שהוא הודיע שהוא לא הולך עם טבעות, ונסתפק רק בחישוק דק-דק). אז לכל הנתנייתים - החנות מומלצת בחום

galitm

New member
תודה לכולכן על ההמלצות !! אני שמחה

לעדכן כי הלכנו היום ליהודה צדוק ורכשנו לי אבעת מק-סי-מה !!!! אני כל-כך אוהבת אותה ויהיה לי נורא קשה לתאר אותה, אז נצטרך לחכות שאקבל אותה (רק בעוד חודש ..
) ואז אצלם ואראה לכן. רק רציתי להגיד, למי שמחפשת טבעת, שיהודה צדוק מקסים וסבלני ומאד עוזר ומבין והיה לי מאד כיף לבחור את הטבעת אצלו. אני חושבת שהוא עושה דברים מאד יפים. אז זהו, אני שמחה שבחרתי לי טבעת יפה ו..שאפשר לעשות עוד
! .. לילה טוב, גלית

למעלה