כתבתן כבר את הרוב...
אני רק רוצה להוסיף על מה שכתבו מיכלי ושני, שזה בערך גם הקטעים שבהם אני התרגשתי, יש עוד כמה קטעים, ברובם אני פשוט התרגשתי או הזלתי דמעה, אני פשוט לא בוכה בקלות:
בפרק פרומיתיאוס, כשזינה והרקולס נפרדים מגבי ואיולוס כשהם הולכים לשחרר את פרומיתיאוס, ואז זינה ככה מחבקת את גבי...נראה לי שזאת הייתה הפעם הראשונה שזינה חיבקה אותה. ואז יש את הסיפור הזה שגבי מספרת לאיולוס כשהוא גוסס...גם סיפור מרגש.
בפרק Death In Chains בסוף כשגבי מבינה שטאלוס חייב למות, ואז היא מתחילה לבכות על הכתף של זינה וזינה בהתחלה לא יודעת מה לעשות עם עצמה, ואז היא מחבקת את גבי...קטע מרגש.
בפרק עם האקדמיה למשוררים, כשגבי הודיעה לזינה שהיא הולכת להשתתף בתחרות הזאת כדי להתקבל לאקדמיה, וזינה ממש עצובה ומספרת לה סיפור שהיא שמעה בילדותה על שני יתומים שמחפשים ביחד את המשפחה שלהם ואז הם מבינים שהמשפחה האמיתי היחידה שיש להם זה בעצם הם בעצם אחד לשני...ואז גבי מתחילה לבכות, ובסוף היא מחליטה לחזור לזינה...
בפרק "קליסטו", בסצינת המדורה, כשגבי מבקשת מזינה להבטיח לה שלא משנה מה יקרה לה- היא לא תהפוך למפלצת כמו קליסטו.
בפרק Ten Little Warlords בסוף, כשזינה חוזרת לגוף שלה, לא בכיתי בקטע הזה אבל זה היה מרגש
בפרק The Quest, כשגבי מגינה על הקבר של זינה מפני שודדים, ואז איולוס בא ועוזר לה ואז היא מחבקת אותו ומתחילה לבכות...בכיתי ביחד איתה...ואז בקטע הזה שמכינים אותה לקראת הטקס של קבלת המלכות על האמאזונות, כשהיא מדברת אל זינה...ואומרת שהיא חייבת להשתחרר ממנה...זה היה עצוב...ואז הקטע הזה עם אוטוליקוס, כשגבי דיברה עם זינה ואמרה לה שהיא כועסת עליה שהיא עזבה אותה.
Blind Faith - כל הפרק הזה מרגש אותי כל פעם מחדש, כי זינה פשוט עושה הכל כדי להגיע אל גבריאל בזמן ולשחרר אותה, ושום דבר לא יעצור אותה, אפילו לא העיוורון שלה...ואז כשהיא מגיעה אל גבריאל ומוציה אותה ארון המתים, וגבי פתאום קולטת שזינה עיוורת...
The Furies - היו בו הרבה קטעים שגרמו לי עצב והוזלת דמעה, בעיקר בקטע הזה שסיירין מספרת לזינה וגבי בדיוק מה קרה באותו היום שבו היא רצחה את אבא של זינה, וזינה נראית כאילו היא במעין טרנס כזה...שקטה באופן מזעזע, מסתכלת למקום אחד וכמעט לא ממצמצת, ואז אחרי שגבי הולכת היא אומרת משהו כמו- so mumy killed dady... זה היה עצוב.
Been There, Done That - כשג'וקסר מת, בהלוויה שלו כשגבי בוכה ואומרת לזינה שהיא לא תצליח להירדם וזינה מנחמת אותה...ובקטע שארגו מתה זינה בוכה, ואז בקטע שגבריאל מתה...ולמחרת בבוקר כשהיא רואה את גבי חיה ומחבקת אותה, זה היה קטע מרגש למדי
Gabrielle's Hope - כשגבי יולדת את הופ, ובהתחלה זינה מגינה על הופ ואז כשהיא מגלה שהיא הרגה את החיל הבריטי ההוא והיא מנסה להרוג אותה וגבי בורחת לצוק ההוא ואומרת לזינה שהיא זרקה את הופ מעבר לצוק, ובהתחלה זינה לא מאמינה לה...בכיתי קצת בקטע הזה...
When in Rome - בסוף, כשזינה אומרת לגבי שהיא לא הייתה צריכה לקחת את גבי איתה למעשה הרצח הזה, ואז גבי אמרה לה שהיא באה איתה בלב שלם, שהיא ידעה לאיזה סגנון חיים היא נכנסה כשהיא עקבה אחריה בפרק הראשון, ושהיא לא מצטערת על זה, ושהיא אוהבת אותה...
Forget Me Not - כמעט כל הפרק ריג שאותי, בעיקר הקטע שגבי הודתה בזה שהיא כעסה על זינה על שאהבה מישהי אחרת והייתה מוכנה לוותר על כל הזמן שלהן ביחד בשביל לרצוח את מינג טיאן.
A Family Affair - האיחוד המרגש של זינה וגבי.
A Good Day - הקטע שהחייל ההוא מת ואז גבי בשוק ומתחילה לבכות ולצרוח...*צמרמורת*
Locked Up and Tied Down - בקטע שזינה וגבי נפרדות לפני שלוקחים את זינה לכלא.
Between the Lines - כשזינה וגבי הבינו שהן תמיד יהיו ביחד בכל הגלגולים כי הן נשמות תאומות, וגם בקטע שהן נלחמו באלטי.
The Convert - כשג'וקסר רצח את הרשע ההוא...ואז התעקש לספר לבן שלו בעצמו.
Fallen Angel - כשאיליי החזיר את זינה וגבי לחיים...ואז ג'וקסר היה בשוק...וגבי אמרה "We're goig to be together...for eternity"
Them Bones, Them Bones - בקטע שגבי התעקשה להלכם בבאלטי במקום זינה, וכשהיא כמעט מתה וזינה החזירה אותה לחיים...
Antony & Cleopatra - בקטע שזינה נאלצת להרוג את אנתוני...רואים שהיא לא רצתה לעשות את זה אבל היא הייתה חייבת וזה עצוב...
Motherhood - כשארס מוותר על האלוהות שלו כדי שאיב וגבריאל יחיו, ואז כשזינה מודה לו...קטע מרגש. אהה! וגם בסוף, כשגבי אמרה לזינה שהיא קיבלה את הבת שלה בחזרה, ואז זינה תיקנה אותה ואמרה לה שהן קיבלו את הבת שלהן בחזרה
Coming Home - הנשיקה של זינה וארס בסוף...העדינות שבה זינה טיפלה בפצעים של ארס...אחחח...
The Haunting of Amphipolis - כשזינה מגלה ששרפו את אמא שלה כי חשבו שהיא הייתה מכשפה, וכשמפיסטופוליס מראה לה את זה, וגם כשהיא רואה את מה שקרה בעבר כשלייסיאוס מת...
Legacy - כשזינה הרגה את קורה בטעות, ואז זינה רוחצת לה את הידיים מהדם, וגבי אומרת לה שהיא בחיים לא חשבה שהיא תראה את זה...ז"א, את זינה רוחצת לה את הידיים מהדם.
The Abyss - הקטע שבמערה ההיא, כשגבי הוזה וחושבצ שהיא מדברת עם הופ, וזינה מתחילה לבכות.
The Ring - כשגבי מוצאת את זינה אחרי שהיא חיפשה אותה.
Return of the Valkyrie - היו הרבה קטעים...בחתונה של זינה בתור וולתיאה, היא נראית מאוד ממורמרת וזה השפיע עליי קשות...וכמובן, סצינת היפייפיה הנרדמת
בלי קשר לחלק הסאברי שבי, זה קטע מאוד יפה לדעתי.
To Helicon and Back - כל הפרק היה עצוב...כל הקטע הזה שגבריאל פתאום משתנה...
Many Happy Returns - בסצינה הסופית, כשזינה נותנת לגבי את המגילה עם השיר של סאפו. ואממ...זהו, היו עוד הרבה, אבל את כולם מיכלי ושני כבר כתבו, אז לא רציתי לכתוב פעמיים... וואו!
זה יצא ארוך!!! אני בחורה רגשנית!
את רואה מיכלי? לא רק סרטנים רגשנים, גם דגים!