סקר כללי

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
סקר כללי

טוב ,
אז כמה ימים כבר לא כתבתי בפורום (התגעגעתי) ... ואני זוכר שאני תמיד מעלה פה סקרים
אז סתם סקר עם שאלות כלליות, שנכיר אחד את השני יותר טוב. :) , כן אני יודע שזה הרבה שאלות.. אבל היי.. כבר חודש.. לא פרסמתי פה סקר...
אני יודע ששאלתי את השאלות האילה ושאלות מאוד דומות כבר בסקר קודם אבל יש הרבה חדשים... אז...

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים

2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא (או בבערך אם לא בא לכם להגיד כמה אתם מרוויחים או פשוט תגידו את המשכורת שלכם עכשיו ...)

3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב
(שתפו עם הפורום..למה לא. .)
4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... (שתפו עם הפורום מתכון אם יש לכם ...)
5. מה המאכל שאתם לא סובלים...

6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים

7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה..

8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים .

9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת

10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד) .

11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש

12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה

13. אם היה לכם תרגיל במדיטציה לחשוב על רגע מושלם שכבר חוויתם וזה צריך להיות רגע אחד,
סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה

14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 .

15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו

16. ונסיים בנימה אופטימית ושאלה הרבה יותר חשובה מכל מה שרשום פה, למה לחמניות לנקניקיות באות בחבילה של 8 אבל נקניקיות באות בחבילות של 20
(תשובה כגון שתקנה 10 חבילות של לחמניות ו4 חבילות נקניקיות .. גם תתקבל)

al19

New member
דגשים

1. בבקשה אל תדלגו על שאלות, אם אתם לא רוצים לענות, פשוט תגידו שלא בא לכם לענות...
2. בשאלה 16 המטרה היא דווקא כן להתחכם ולענות משהו מצחיק, לא לענות כי פשוט המפעל מייצר את זה ככה... זה די הורס את כל השאלה...
3. תהנו !!! :)" בסופו של היום הדברים הכי טובים בחיים הם בחינם.

einat162

New member
עונה

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים ? 40,000 ש"ח בחודש ככה.

2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא? תחלקו את הסכום ~בפלוס מינוס~ 6....

3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב ? יש כ"כ הרבה למשל Evanescence - everybody's fool

4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... פיצה וגלידה (שוקולד, ורצוי גלידה אמריקאית מהמכונה
)

5. מה המאכל שאתם לא סובלים? צלפים. לא יכולה להסביר את זה, פיזית הטעם גורם לי לרצות להקיא. גם על חצילים אני לא מתה.

6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים? המון, אני ליד המחשב בעבודה גם ככה.

7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום- אין מישהו ספציפי.

8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים - הרבה דברים. למשל לפני יומיים מישהי כמעט דרסה אותי כשחציתי במעבר חצייה באיזור קניון עזריאלי. המטומטמת עוד עצרה (על הפסים הלבנים של המעבר חצייה) כדי לעשות לי בפנטומימה "תראי לאן את הולכת"). בפעם האחרונה שבדקתי- הרכב צריך להאט ליד מעבר חציה ולתת לאנשים לחצות.
אנשים שמתווכחים איתכם שאתם טועים והם צודקים (למשל מישהי בכירה שהתעקשה איתי שהמדפסת מסויימת שלידי מדפיסה, והדפיסה בעבר גם בצבע - למרות שיש מקום רק למיכל אחד בדגם הזה- והוא שחור....).

9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת - לישון, לקום (מאוחר), לגלוש במחשב בבית, לאכול ולשתות, אולי טיול קטן ברגל בחוץ, לישון.

10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד) - שבוע (או יותר) באיזור אחר בארה"ב.

11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש- מוזיקה טובה שמתאימה למצב רוח באותו רגע. אוכל ושתייה טעימים.

12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה.

13. אם היה לכם תרגיל במדיטציה לחשוב על רגע מושלם שכבר חוויתם וזה צריך להיות רגע אחד,
סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה? הפעם הראשונה שראיתי את הסרט "מלך האריות" בקולנוע, וכשקיבלתי לידיים (אומנם כמה שנים אחרי) את הCD של המוזיקה מתוך הסרט. עד היום הנס זימר הוא אחד המלחינים האהובים עלייי.

14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 . משתנה
15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו - קריאת ספרים, ומאז שיש לי נגן עברתי לספרי אודיו. קצת מבאס היום לקרוא ספר....

16. ונסיים בנימה אופטימית ושאלה הרבה יותר חשובה מכל מה שרשום פה, למה לחמניות לנקניקיות באות בחבילה של 8 אבל נקניקיות באות בחבילות של 20 - כי אפשר להכניס 2 נקנקיות בלחמניה, וגם כי יש כאלו שאוכלים בלי לחמנייה.

Optimistic Girl

New member
משהו מעניין

אם את שומעת ספרים בנגן
סימן שהערוץ שבו את קולטת מידע הכי טוב =זה שמיעתית.

אני למשל לא יכולה לשמוע ספרים, פשוט כי אחרי שניה אשכח מה ששמעתי

אני ויזואלית
לפעמים אני אפילו לא קוראת ספר אך רואה את התמונה וזוכרת

ככה בנוי הזיכרון שלי -דרך ראיה.

זה נחמד לדעת את זה, כי אם בבתי ספר היו חכמים היו עושים את זה לתלמידים,
כי יש המון סוגים
יש שמעתי =חייב לשמוע את המורה בשעור
ויזואלי = חייב לראות את הלוח בשיעור ולרשום את הדברים
ויש את הכי מגניב תחישתי =זהו אדם שתמיד חייב לדעת בהכל, הערוץ שלו זה מגע.

ויש אחוז ממששששש קטן באוכלוסיה, שהחוש המעודף שלהם ללמידה זה:
חוש הטעם =בעיקר אלו טועמי היין, והשפים.

ויש עובדים עם חוש הריח= אמא שלי
פעם לא ידעתי את זה, והיה לי מוזר, עכשיו אני מבינה את הצורך שלה להריח כל דבר, בעיקר אוכל חחח היא תמיד מריחה לפני שהיא אוכלת

(אבל אלו אנשים הם נדירים יחסית.)

einat162

New member
הממ... לא בטוחה...

שנים הייתי קוראת ספרים, גם באנגלית ברמה מתקדמת יחסית. הייתי ממש תולעת ספרים ולא בגלל שהכריחו אותי לקרוא- ממש נהנתי מזה. אני חושבת שזה חלק מ"תהליך הזיקנה" או שפשוט התרגלתי ועכשיו אני מתעצלת.

לפני שנה- שנתיים נתקלתי בספרט שרציתי, בסופו של דבר השגתי את 2 הגרסאות - האודיו והמודפס.
שמעתי את הספר בתור אודיו.....

ebi83

New member
ננסה לענות

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים? לא חושב שכסף היה הופך לי את החיים למושלמים, אולי לקלים יותר לא מעבר.. (אבל לזרוק סכום? כיום בסביבות ה30,000)

2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא (או בבערך אם לא בא לכם להגיד כמה אתם מרוויחים או פשוט תגידו את המשכורת שלכם עכשיו ...)? היא רחוקה בפי-7 אם לא יותר, אבל אני רוצה להאמין ששנה הבאה דברים ישתנו

3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב (שתפו עם הפורום..למה לא. .)? משתנה בהתאם למצב.. אבל הדורבנים מעלים לי חיוך כמעט כל פעם.

4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... (שתפו עם הפורום מתכון אם יש לכם ...)? בשר- כי לרוב הוא מגיע עם חברים או משפחה וכי הוא מעולה בקונוטציה הזו

5. מה המאכל שאתם לא סובלים...? קוקוס

6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים? נכנס כמה פעמים ביום, תלוי מתי.

7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה..? אם אני אגיד את זה אני אפתח פה מלחמה
. האמת שמי שחבר שלי בפייסבוק מפה כבר קרוב יותר יחסית לשאר..

8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים? טמטום, חוסר התחשבות ואגואיסטיות של אנשים (מרמת השפה וההתייחסות ועד פשוט לא לכבד את הזולת כי אני חשוב יותר).

9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחרת. קם יקיצה טבעית, ארוחת בוקר עם אנשים אהובים, טיול בטבע, על האש איכותי, סופרקלאסיקו עם ניצחון של ברסה. זה בקווים כלליים.

10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד). זה לא תמיד המקום, זה תמיד האנשים... אם כבר המקום אז טיול באנגליה- לונדון עם כדורגל, מוזיאונים ותרבות.

11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש? את המשפחה שלי.

12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה? בתור סוג של דתי, אני מאמין בחיים אחרי המוות ובתחיית המתים. אבל למה לי מורבידיות עכשיו?

סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה? יש תרגיל בספר "ללא פרויד וללא פרוזאק" שאומר לנשום עמוק ופשוט לדמיין הכרת תודה לאדם אחר. זו אחת התחושות הכי טובות ומרפאות שיש, אותה הייתי משחזר..

14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100? 75, מרוצה אבל זה טעון שיפור בתחומים מסוימים.

15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו? צילום, היכולת והאפשרות להקפיא מצב קיים, לשמוע את הפרשנות והחוויה של אחרים אותו ובעיקר לזכור אותו עם טוויסטים אמנותיים לפעמים. פשוט נק' מבט נוספת על העולם. והוא ישאר כתחביב.

16. ונסיים בנימה אופטימית ושאלה הרבה יותר חשובה מכל מה שרשום פה, למה לחמניות לנקניקיות באות בחבילה של 8 אבל נקניקיות באות בחבילות של 20?
קודם כל, מדובר ב8 ו10... דבר שני, הסיבה היא כי אם לא נשים לב למוזרויות הקטנות של החיים הם יהיו הרבה פחות מעניינים, לא?

al19

New member
עונה.. לעצמי אני משער

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים ? .. אממ זה קשה, אני חושב שבן אדם שמרוויח 5,000 חי עם 5,000 ויש לו חובות בהתאם ובן אדם שמרוויח 50,000 חי עם 50,000 ויש לו חובות בהתאם, אני לא חושב שזה משנה כמה מרוויחים אלא איך חיים עם זה. אבל אם הייתי צריך לזרוק ? לא יודע, 15,000 נטו, זה היה מושלם .
2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא (או בבערך אם לא בא לכם להגיד כמה אתם מרוויחים או פשוט תגידו את המשכורת שלכם עכשיו ...) פחחחח .... איפה מה שאני מרוויח ואיפה 15נטו.. (בשביל 15 נטו צריך להרוויח (בערך 24,900) ... אז אני מרוויח שמינית אני משער ?
3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב (שתפו עם הפורום..למה לא. .) Feeling Good \ Adam Lambert - Somwhere Over The Rainbow
4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... (שתפו עם הפורום מתכון אם יש לכם ...) צ'ילי, מוסקה, סטיקים, המבורגרים.. טוב למען האמת המון מאכלים ...
5. מה המאכל שאתם לא סובלים... עגבניות.
6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים לתפוז בכלל מלא פעמים. לפורום ביומיים ? גם די הרבה, לפחוט 10 פעמים.
7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה..כמה אני מתחרט על האופציה שאני הכנסתי שלא לדלג על תשובות, אויש.. מי שאני הכי אוהב בכלל לא נמצאת בפורום. ומתוך הפורום הזה ? . ..נו כאילו שאתם לא יודעים...
8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים .אמא שלי ... HANDS ON אמא שלי ...
9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת לקום מוקדם מוקדם בבוקר, לצאת לריצה, לחזור להתקלח ביחד עם האישה שאוהבת אותך ואתה אוהב אותה, להכין ארוחת בוקר רומנטית ביחד, ולבלות עד 11.. ביחד בלראות סרטים, לשחק פלייסטישן ביחד(הי אמרתם יום מושלם...לא ריאליסטי) , אחרי זה לצאת לעשות משהו בחוץ, טיול צילומים, או אטרקציה או משהו לא יודע... להיות בחוץ בטיול הזה, עד 5... ללכת לסופר לקנות מצרכים, לחזור ולבשל את כל המצרכים האילה לארוחת ערב רומנטית מדהימה, (בזמן שזה מתבשל שוב לשחק בפלייסטישן או מונופול או כל דבר ביחד) אחרי זה להתקלח ביחד הרבה זמן, ובסוף לראות את הסרט המדהים עם הארוכה ולדבר על החוויות של היום. טוב נו בלילה מה שיהיה יהיה...
10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד) .לונדון ברודווי !!! לראות מחזות זמר בברודווי, לטייל באנגליה בארמון המלך, וברחובות היפים שם .. או טיול אחר לסקוטלנד טיול של ציילום ונופים.
11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש , באמת שאתם לא רוצים לדעת, אבל עלה לי שמוגי, ועכברוני.... באמת .. באמת עדיף שלא תשאלו..
12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה , חושב שזה הזמן היחידי שיש לנו לנצל ושהוא נגמר אז פשוט נגמר, כמו שמכבים פלאפון, פשוט הוא נכבה וזהו.
סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה \ לאוס טיובינג בנהר לשתות בירה על המרגלות של הנוף המדהים הזה מוקף חברים ואנשים טובים.
14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 . זה נע בין מינוס 20 לימים הרעים ל150 בימים הטובים. נכון לזמן כתיבת המסמך הזה אני ב86.
15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו \ צלילה כמובן, אני צולל באופן לא סדיר, בזמן האחרון :( התוכניות לעתיד ? יש לי עכשיו 3 כוכבים ו2 הסמכות, הייתי רוצה להתחיל קורס DIVEMASTER באיזה שהוא שלב.
16. ונסיים בנימה אופטימית ושאלה הרבה יותר חשובה מכל מה שרשום פה, למה לחמניות לנקניקיות באות בחבילה של 8 אבל נקניקיות באות בחבילות של 20
אז זהו שאני מכיר את השאלה הזאתי כבר ממלא סרטים וספרים ואנימניאקס וכ'ו... אבל שהייתי עם חבר בסופר ראינו חבילות ללחמניות בכל מני גדלים וגם נקניקיות בכל מני גדלים ודווקא יש חבילות של 10 פה ושל 10 פה... אז טכנית אפשר להתאים ... אבל לא יודע, בגלל שתמיד יהיה את הבחור שייקח 2 נקניקיות בלחמנייה ? או כי תמידכיף יותר לאכול עם הידיים. \\

Optimistic Girl

New member
כן...

פלייסטיישן...

חלום הילדות שלי...

מוסיפה אותו ברשימת מטרות ארוכות טווח.

וכן,
אני אוהבת משחקי פלייסטיישן
אני ממש לא טובה בהם
אבל תמיד אהבתי
פשוט אף פעם לא היתה לי אפשרות לקנות פלייסטיישן
פעם שיחקתי אצל חברות, כשהייתי קטנה,
עכשיו כבר אין אצל מי לשחק,
ולקנות אני לא קונה כרגע.

עכשיו המטרה שלי זה משחקי הWII או איך שזה נקרא
נו כשיש וידאו כזה שקולט בנאדם, ואז אני כאילו זזה וגם הדמות במשחק זזה
זה משהו שאני רוצה לקנות, אבל לא עכשיו =בעתיד הרחוק.

בנתיים
אם יהיה אירוע גיימרים בתל אביב, תעדכן אותי
אני זוכרת שהיה פעם לפני כמה שנים אירוע כזה ואני לא יכלתי ללכת..
עכשיו אנסה להגיע אם זה לא יפול על ימי הלימודים שלי.
<לימודים שלי הם הכי חשובים לי.>

al19

New member
אירועי גיימרים יש תמיד

ולא רק בתל אביב, יש אותם בכל המקומות.
אם זה חלום ילדות אז פשוט תקני פלייסטישן ?
זה לא כזה בעיה... אני יכול לייעץ לך איזה משחקים והכל...
יש משחקים שממש כיפים לשחק אפילו לבד.
למה WII ? זה יותר לילדים, אם כבר אז יש תוספת לפלייסטישן שנקראת MOVE שזה עושה בערך את אותו הדבר...

Optimistic Girl

New member
לא יודעת אולי זה MOVE

אין לי מושג איך זה נקרא, מה שיודעת שראיתי ילדים משחקים בזה.

ולא קונה פלסטיישן כי עולה יקר, אלף שח רק לזה,
זה לא בתקציב שלי.

al19

New member
כן .. זה באמת יקר

אבל תחשבי על ההקשעה,
למשל משחק עולה 200 שקלים ? יש משחקים גם ב100 ... (אם מזמינים אותם מחו"ל)
וממוצע המשחקים זה 15 שעות למשחק. ו15 שעות של הנאה ממוצע של 150 שקלים, אם תשאלי אותי זה MONEY WELL SPENT, ויש משחקים שמשחקים גם 200 שעות... אז שוב זה ממש השקעה נכונה בהנאה הפרטית.
אבל כן החיים עולים כסף :( ....
אבל זה לא בתקציב של כולם

אפשר להנות מהחיים גם מטיול פשוט בטבע לראות נופים ואת זה עושים בחינם ... אני תמיד אמרתי , שהדברים הכי טובים בחיים הם בחינם.

Optimistic Girl

New member
אני אחשוב בקטע שלי

של ברוך השם שיש לי מחשב נייד,
שבו אני יכולה לשחק במשחקים בחינם

פלייסטיישן, זה רק כשאני יעבור לחו'ל ,
למקום קבוע משלי.
ככל הנראה אקנה תוך כדי הדוקטורט, כדי שיהיה לי פעם בשבוע כמה שעות של ''לנקות את הראש'' עם משחק טוב

al19

New member
תגידי לי שתקני

אני יכול להביא לך משחקים
או להציע לך על משחקים ....

Optimistic Girl

New member
כשאקנה

אהיה בחו'ל,
לא נראה לי שתוכל להביא לי את המשחקים עד לשם...

אבל תודה על המחשבה הטובה

אני רוצה ללכת לכנס גיימרים...
ולשחק שם.. למרות התור הארוך

al19

New member
יש הרבה כנסי גיימרים ...

בארץ,
אבל תגידי לי שתקני ואני יביא לך את המשחקים לכל מקום.

עונה...

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים? מליון דולר?!

2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא (או בבערך אם לא בא לכם להגיד כמה אתם מרוויחים או פשוט תגידו את המשכורת שלכם עכשיו ...)-עכשיו שאני עובדת משרה מלאה אני ארוויח הרבה יותר טוב מבעבר, אבל זה עדיין לא מליון דולר

3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב (שתפו עם הפורום..למה לא. .)-יש כל כך הרבה....מוזיקה זה החיים שלי! ואין לי חיים בלי מוזיקה.

4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... (שתפו עם הפורום מתכון אם יש לכם ...)-גלידה!!!!!!! או יוגורט קפוא או כל דבר קפוא! למה?! כי אני אוהבת,וזה טעים...וגם כי זה מרגיע אותי

5. מה המאכל שאתם לא סובלים-אין משהו שאני לא סובלת,יש מאכלים שאני לא אוהבת...אבל גם זה לא הרבה

6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים-כל יום,בשעות הערב אחרי העבודה..

7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה-מי שיודע בפורום שאני מחבבת/מסמפטת/אוהבת/שונאת/מתעבת וכו' יודע.....אני לא אחת שמסתירה רגשות, ההפך

8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים-שאמא שלי שואלת שאלות לא קשורות (אבל אני אוהבת אותה הכי בעולם בכל זאת..) ושאני עייפה/כאובה/מדוכדכת...ומה שהכי יכול להרגיז אותי זה הרחמים העצמיים הבלתי נשלטים שלי,הייתי רוצה להיות יותר אופטימית ופחות צומית

9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת?יום כיף-חופש מהעבודה, יום שבו אני רק מתפנקת ועושה כיף, מתעוררת באיזה תשע בבוקר, נפגשת עם חברה/חברות יוצאות לשופינג יושבות בבית קפה הולכות לראות סרט בקולנוע ולסיום נהנות מעיסוי בספא מפנק ויקר....

10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד) .- יש הרבה מקומות שבא לי לטייל בהם ואף פעם לא הייתי בהם, כשאני יהיה בהם אני יוכל להגיד בדיוק מה הטיול המושלם....

11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש? אהבה...לאהוב ושיאהבו אותי,להיות מוקפת באנשים שאני אוהבת, ופשוט לתת מעצמי את מה שיש לי וגם לקבל

12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה-אני מאמינה שכאשר אנשים מתים הם עדיין איתנו באיזה שהוא מובן אני לא יודעת אם לקרוא לזה רוחות אבל משהו ממשי מאותו בן אדם שמת עדיין נמצא קיים.... אני גם מאוד מאמינה באסטרולוגיה... לגבי גן עדן וגהנום, הלוואי היה לי את הכוח לדעת דברים כאלה, אבל אין לי מושג וקשה לי להאמין במשהו שאני לא בטוחה בו, אולי גם בגלל זה קשה לי להאמין ברוחות גם....

סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה? מממממ אני באמת צריכה להתחיל לחשוב על זה,לא יודעת

14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 -משהו בין 60-80 זה שאלה כללית מידי יש ימים כאלה ויש ימים כאלה...

15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו?מוזיקה, כי זה מרגיע אותי,זה עושה לי טוב, הולכת להופעות לפחות פעמיים בחודש, שומעת מוזיקה כמעט כל הזדמנות שיש לי, בדרך לעבודה בדרך הביתה בבית אחרי העבודה... תוכניות לעתיד?! חחח אמממ להמשיך ללכת להופעות עד שאני יהיה בקבר

(תשובה כגון שתקנה 10 חבילות של לחמניות ו4 חבילות נקניקיות .. גם תתקבל) -אם תתקבל אז סבבה, שתקנה 10 חבילות של לחמניות ו4 חבילות נקניקיות .

Purple Mushroom

New member
ואו!סקר קטלני.תפוז משלמים לנו בשביל זה?

אני גם חדש. נולדתי היום, והתעוררתי רק כדי להיות בפורום הזה, ולענות על הסקר הזה :):

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים ? נכון לעכשיו, מרוויחים? 1000 ש"ח, אפשרי יותר. (לפי מציאות של השנה).
2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא (או בבערך אם לא בא לכם להגיד כמה אתם מרוויחים או פשוט תגידו את המשכורת שלכם עכשיו ...) כרגע המשכורת שלי היא 0. אז משכורת. (בניגוד לרווח, שרווח זה הכנסות מינוס הוצאות): אני שואף בשנה הראשונה , לחצי משרה, ומשכורת של עד 1600 ש"ח, לא זוכר אם נטו או ברוטו, לפי חוק, לפי 21% מהשכר הממוצע במשק, אולי השנה זה 170 ש"ח, המדריך שיקומי שלי לא אמר לי את זה השנה, לא חישב לי את זה השנה.
3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב (שתפו עם הפורום..למה לא. .) שיר מצב רוח של הביטלס.
4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... (שתפו עם הפורום מתכון אם יש לכם ...) פיצה ביתית עם שותף שלי
: החומרים (נניח של פיצת העגבניות של אתמול בלילה ). פיתה עיראקית, ששותף שלי קונה מהתקווה.
קטשופ, גבינה צהובה מגורדת, שקונה ממגה בקופסא. ועגבניות, ושותף שלי הוסיף לעגבניות החתוכות,: אורגנו, ושמן זית (נגמר אתמול).

5. מה המאכל שאתם לא סובלים... קיווי.
6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים : משתנה. נניח עכשיו, זה כל יום.
7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה..: או. זה מביך. כולן. אוהב בעיקר את בנות המין השני. גם את אדיסון, גם את הנערה האופטימית, וגם את גילושיט. וכמובן, גם את החדשות. זה מבלבל, כי יש לנו גם את הקבוצה בפייסבוק. שם זה אולי קצת אחרת, כי לא כולן כותבות כאן כמו שם.
8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים . אלימות.
9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת . יום מושלם מבחינתי, זה כמו יום שלישי, לקום יחסית מוקדם, ב 13:00- להספיק לתפקד, ולהגיע בזמן למנדלימוס, להתנדב, עושה לי טוב . תודעת שירות, להיות מלצר, שמגיש אוכל ושתיה, לחברים האהובים שלי, לחברי המועדון\בית הקפה
. ואחרי זה בילוי עם איזה חבר, עדיפות אני חושב לא', שלא בטוח שעוזב, לא עוזב את ההתנדבות. יש לנו 2 כובעים, גם מתמודדים, וגם מתנדבים. וזהו בערך. אחרי זה לחזור הביתה, לעשות פיצה
. עם תוספת ירקות כלשהי, פטריות
או עגבניות או בצל, (יכול להיות שנעשה עם בצל שבוע הבא). לראות טלויזיה, להיות הרבה במחשב, לבדוק ג'ימיילים, וזהו בערך. ללכת לישון מאוחר, כי מחר לא צריך לעבוד
... ואפשר להוסיף ליום הזה גם פרוייקט כלשהו של המהפכה של האהבה
.
10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד) . נופש שנתי, אבל לא של אנוש, של עמותה או אנשים בריאים, במסגרת פסאדו חובה. (יש לי בעיות איתגור עם טיולים של הקבוצה הזאת, ). בתקציב מאוד קטן ומוגבל.
11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש ? חופש. מחשבים אנשים ואינטרנט. וכסף. ואהבה
.
12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה ? אני מאמין במסע הנשמות. נושא קשה, קשה לי לחשוב על זה, לפי ההשקפה שלי, כי אני שואף לחיי נצח, בגן עדן עלי אדמות.
.
סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה ? שיעורי המדיטציה עם המדריך שלי ע', במסריק. או עם י', המדריכה הנוכחית, והמצטיינת של מסריק. שחבל שכעת לא יכול לבוא למסריק בימי חמישי, אולי עם המדריכה שלי, עד 19:00. או סקס עם מישהי אהובה
. (אחת האקסיות נניח ).

14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 . 100.
15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו ? תחביב הכתיבה באינטרנט, כולל הפורום הזה. בדיקת מיילים, בשאיפה לבדוק שיהיה לי פחות לאג.
התוכניות לעתיד? בקשר לפורום הזה, בסוף ינואר 2015, לעבור יחד עם אדיסון ,ודיויד, לעבור לפורום שלושים פלוס. אם זה אפשרי, החלפת המשמרות של המנהלות והמנהלים, היו צריכים לקרות, כעשור אחרי יציבות המנהלים והמנהלות בפורום הגילאים, אבל זה לא קרה. אולי בעתיד.

(תשובה כגון שתקנה 10 חבילות של לחמניות ו4 חבילות נקניקיות .. גם תתקבל) ?
. למה? ככה. אולי כי זה יותר נוח? חחחח .

Optimistic Girl

New member

איזה קטע,
גם אני בעד פיצה ביתית !
חחח וגם אני מכינה אותה ככה,
רק אצלנו לא אוכלים קטשופ וגם לא פיתות
ככה שאני עושה עם לחם רגיל, ועגבניות מגורדות או רסק עגבניות אם יש,
יוצא ממש אחלה !

יום אחד, אלמד לעשות בצק לפיצה
עד אז, גם בצורה הזאת היא טובה, רק 5 דק וכבר יש סוג של פיצה

Optimistic Girl

New member
גמני עונה

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים
אמממ אוי שאלה לא קלה..
לחיים טובים הייתי רוצה 8000 שח זה היה מספיק לי לבנתיים.

לחיים מושלמים אז לעשות מיליון דולר, ואז להשקיע אותו בנדל''ן,
ואחכ להשתכר משהו כמו 30,000 שח או דולר בחודש זה יספיק לי,
אני לא רוצה להיות מיליונרית... אלא רק עמידה עם 5 בתים להשקעה ועסק אחד בתחום שאני מפתחת.

2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא
רחוקה, אך בדרך... כאילו אחרי שאני עוד אלמד ואפתח את העסק שאני רוצה לעשות
בקיצור דברו איתו עוד 8 שנים.

3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב
שיר מסויים של מדונה.

4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ...
אני לא חייה למען האוכל, אלא אוכלת בשביל לחיות.

5. מה המאכל שאתם לא סובלים...
אין חייה כזאת, אוכלת הכל.

6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים
נכנסת פעם ביום, בשבוע הערב,
לפעמים פעמיים ביום כשהמחשב דלוק.

7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה..
אני מחבבת את כולם פה בפורום, כאילו את הגולשים הישנים,
את החדשים עוד לא מכינה כל כך...

8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים .
אמא שלי

9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת
בית מלון הכל כלול
ביום שבת, עולה במעלית השבת, הולכת לחדר האוכל, נפרש לכבודי שולחן של 8 איש,
עם אוכל ל8 איש
ובשולחן יש רק כיסא אחד, באמצע השולחן...
הכיסא שלי,
אני מתיישבת ואוכלת

והאוכל שנשאר, המלצרים אורזים לי אותו ומביאים לי אותו לחדר של בית המלון,
ואז לישון,
ואז עוד פעם לאכול
ואז לג'קוזי
ואז לטיפול מניקור פדיקור
ואז מסג'
ואז עוד פעם לאכול
ואז לישון.
וככה במשך יומיים.
ואני אצא בנאדם חדש
עם כוחות מחודשים
אני באמת צריכה לעשות את זה... לים המלח... עם בוץ לכל הגוף, יעשה לי רק טוב

10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד) .
מה שכתבתי למעלה,
לאכול ולישון וטיפולי ספא בבית מלון, זה אחלה טיול !

11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש
חופש !!!!

12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה
יש גלגול נשמות
בקשר לגיהנום וגן עדן =זה כבר פה , בראש שלנו, במחשבות שלנו אנחנו הורגלנו ליצור את הגיהנום הפרטי שלנו
או את הגן עדן... הכל תלוי בחשיבה שלנו.

סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה
אני למדתי לעשות תרגילים כאלו בNLP
אז יש לי הרבה דברים טובים כאלו בראש <מחר נפגשת ליום טיפולים שחברה עושה לי, כן גם אני צריכה להתחזק יותר ויותר>

14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 .
עקב פרפקציוניזם =99
וזה תמיד יהיה 99 כי אני תמיד שואפת ליותר...

15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו
התחביב שלי זה ללמוד ולהתפתח רוחנית,
נמשכתי כי מגיל קטן אמא שלי שלמה לי כסף כדי שאני אקרא אנציקלופדיות !! כן כבר בגיל 8 או 9 הייתי קוראת ספרים שלמים (לא בשפה העברית)
וכך, זה כבר טמוע בי, ללמוד, השאיפה התמידית לידע,
התוכניות לעתיד זה לעשות דוקטורט בחו'ל ,
גם יש מילגות לזה, וגם הגירה אחר כך
אין יותר טוב מזה.

לא אוכלת נקניקיות כבר שנים, זה לא בריא.
לחמניות קונה רק אחת במאפיה כשאני רעבה,
ככה שהנושא הזה לא מעסיק אותי.

נ.ב השאלון הפעם היה מאוד ארוך ומעייף

בפעם הבא, תעשה רק 8 שאלות
זה יותר מידי 16

אבל אהבתי את השאלות!
הם גורמות לי לפתוח את הראש לעבר המטרות העתידיות שלי

למעלה