סקר כללי

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
שאלה...

קודם כל כן, סבבה פעם הבאה 8 שאלות מבטיח :)
אבל שאלה, את מנסה לקדם את הסוג של NPL שהמצאת, ורוצה גם לשווק את זה בעתיד ובאמת אני ממש ממש תומך בך בזה.
אבל פה בשאלון רשמת שהיום המושלם זה יום שלם שאת מעבירה אותו בעצם בלהיות לבד, וגם אמרת פה בשרשור קודם שזוגיות זה בא ועובר אבל קריירה זה לנצח, וגם בשרשור הזה אמרת שאת אוהבת את כולם באופן כללי כזה... אני אומר, כאילו יש את ההרגשה שאת מעדיפה לחיות לבד, מאשר עם עוד אנשים כי את חושבת שלבד זה יותר מאושר.
השאלה שלי מה הNPL אומר על זה ?
כלומר האם זה בא מהמושג אם אין אני לי מי לי ?
והאם את באמת מאמינה שלחיות בלי אהבה בחיים זה יותר טוב מלחיות עם אחת עם כל הצרות שהיא מביאה ?
אני אמרתי כבר שנים, ואמרו את זה מאות שנים לפני שאת צריכה לעשות בחיים את מה שעושה לך טוב, ועושה אותך מאושרת, וככה יהיה לך חיים מאושרים, אם פשוט תעשי את מה שעושה לך טוב, השאלה שלי היא איפה NPL נכנס פה ? כלומר האם באמת יותר טוב לבד ? מאשר עם עוד אנשים ? למה ?

Optimistic Girl

New member
אז ככה , זה יהיה ארוך

בNLP אומרים שלכל אדם יש פירוש משלו
אתה פירשת את זה -שאני מעבירה יום לבד.
אני מפרשת את זה אחרת.

זה דבר אחד.

דבר שני,
אהבה= אני מעדיפה להיות לבד, מאשר בזוגיות אומללה !
הייתי כבר פעם אחת בזוגיות ממורמרת, עם אדם שלא הבין אותי וכו וכו ולא בא לי לפרט עוד.

אז הגעתי למסקנה, שאני רווקה וטוב לי

לך לפורום הכרויות למשל,
יש שם המון אנשים שהם לבד, וטוב להם הם מחפשים זוגיות אך גם נהנים להיות לבד.

בתור מזל גדי <ואני כן מאמינה במזלות>
אני טיפוס שאוהב להיות לבד,
וגם אם זה חברים אז פעם בשבוע /פעם בשבועיים זה מספיק לי,
כמו שאומרים הגיעו המים עד נפש.

אצלי לבד זה באמת יותר מאושר,
פשוט כי זאת אני,
ברוך השם יש לי המון חברות
וגם ידידים שלצערי לא שמעתי מהם המון זמן, אני עוד אחפור להם על זה

אבל אני לעולם לא אשכח את היום הזה,
שבו הקבוצה של 'חברות' מהתיכון, הגבילה אותי
הייתי איתם כמו עדר כבשים -מובלת
ולא מובילה.

הסיפור בקצרה:
היינו קבוצת בנות ביום כיף של תיכון, בסופר לנד,
אני לצערי השתבצתי לקבוצה של חברה טובה שלי,
והן לא רצו לעלות למתקן שאני רציתי,
כיוון שאני הייתי איתן, לא הלכתי למתקן הזה !

אם הייתי לבד בלונה פארק הייתי נהנת יותר !! כי הייתי חופשיה ועולה על מתקנים שאני רוצה!!

הגעתי למסקנה, שאני יותר לא מתכוונת להיות מובלת, ולא אתן לקבוצה לגרור אותי ! וכך באמת אני עושה,
עכשיו כבר יש לי את הביטחון העצמי הזה להוביל, ולא להיגרר
<<עכשיו אני לומדת פסיכולוגיה חברתית, וכל אחד תמיד נגרר אחרי אחרים>>
ולי זה פוגע בהנאה !!!
כשקבוצה מחליטה ללכת למקום כלשהו, בזמן שאני רוצה מקום אחר!!
אז כן, לפעמים
וגם לרוב,
הכי טוב לי להיות לבד.

אבל כן, לפעמים אני גם נהנת באירועים חברתיים,
הנה רק היום חזרתי ממסיבת בנות שהיתה לנו בקבוצה שאני משתתפת בה.
ושבוע הבא אני אנהל את הקבוצה שלי, שאני פתחתי וזה כייף כשכולם ביחד

אבל שוב בגבול הטעם הטוב.

שוב,
ישנם אנשים שכל יום חייבים להיות בחברת אנשים אחרים.
אני מעדיפה להיות לבד ולעשות מדיטציה , או לקרוא ספר טוב
או פשוט לצאת לבד לנדנדות של ילדים ,ולהתנדנד <זה טוב לשרירי הרגליים> ותוך כדי להרהר על החיים שלי, על המטרות העתידיות שלי.

ובקשר לזוגיות,
אני כן מחפשת זוגיות, אבל לא כרגע, כרגע אני בונה קריירה ומתכוונת להרוויח כסף טוב, כדי שאוכל לגור לבד.

ואני אמצא בנזוג שיתלהב מזה שאני סטודנטית חרשנית

והוא גם יבין ויכבד את זה, שגם אם ביומהולדת שלו, אם יש לימודים,
אז אני תמיד אבחר את הלימודים.

והוא יבין את זה היטב ויגיד: ''סבבה חמודה שלי, תלמדי ותצליחי ואנחנו כבר נחגוג בשישי שבת''.

וככל שאני מבשילה ומתבגרת שכלית, אני מבינה שבנזוג שיבין אותי הכי טוב, זה אחד כמוני =שיעשה גם הוא דוקטורט
ושהוא ידע מה זה לשבת על התחת <תסלח לי> 5 שעות ביום רצוף כדי ללמוד באקדמיה,
נראה לי רק אקדמאי יבין אותי,
כל הגברים שפגשתי עד עכשיו, שלא לומדים לתואר ולא מתכוונים ללמוד=מזלזלים באקדמיה.

אני לומדת לא למקצוע !!!
אני לומדת תואר כדי להיות מושכלת ומלומדת

נ.ב NLP
לא אומר כלום על הדעות שלי על החיים.
הוא רק אומר, שכל אדם הוא שונה
וכל אדם מפרש אירוע אחד =בצורה שונה. זה הכל.

נלפ מטפל ברגשות הקשים של האדם,
ומעצים את הרגשות החיוביים,
זוהי שיטה שנלקחה מפסיכולוגיה.

al19

New member
מעניין...

אני דווקא הייתי נהנה יותר עם חברים בלונה פארק, כי אני חושב בשיטה של אם הייתי הולך לבד, נכון הייתי עולה על מה שאני רוצה ולא מוגבל ולא כלום, אבל גם הייתי כל כך בודד, למי הייתי מתלהב מכל המתקנים ? למי הייתי מספר חוויות משם ? פעם אמרו בסרט שאנכנו בזוגיות כי אנכנו רוצים מישהו שיהיה עד לחיים שלנו, וזה נכון.. כלומר, אז הייתי ועליתי ועשיתי כיף , אבל אם אין לי עוד בן אדם להעביר חוויות על לונה פארק הזה איתו, אז מה עשיתי בעצם ? זה כאילו מעולם לא הלכתי ... לא יודע. אני פשוט לא רוצה להיות בודד זה הכל.
אני מבין שאת רוצה להוביל ולא להיות מובלת ... אבל השאלה היא אם את בעצם מעדיפה לעשות את הכל לבד, ומרחיקה את כל החברים שלך ממך ומרחיקה אנשים שהם אוהבים אותך ואפילו אומרים לך את זה... אז מי נשאר לך להוביל ?

Optimistic Girl

New member
התשובה היא לא.

אני לא מרחיקה את החברות שלי,
הן תמיד שם בשבילי,
ואנחנו ברוך השם נפגשות פעם בשבוע
או פעם בשבועיים..

ולהוביל?
אני בקטע של להוביל אנשים לשינוי חיובי בעזרת NLP ועוד שיטות יעילות.
ליותר דיוק קבוצות
כבר פתחתי קבוצה אחת
ואני בהחלט אפתח עוד

al19

New member
אז יש לך מזל ...

שיש לך חברות כאילה..
אני בזמן האחרון בקושי נפגש עם חברים שלי
החבר הכי טוב שלי כבר לא מדבר איתי בכלל בטלפון.. לא זוכר מתי נפגשתי איתו, ואין לי יותר מדי אחרים...
מדברים בפלאפון לפעמים פעם בשבוע שבועיים עם חבר אקראי.
אני באמת מקווה שיצליך לך הNPL הזה.... ממש עם כל הלב.
מגיע לך !

Optimistic Girl

New member
תודה

אני יודעת שזה יצליח לי

אם אתה רוצה קשרים עם חברים,
אז תחשוב כיוון של יצירת קשרים עם חברים חדשים
בעלי אותם תחומי עיניין

אל תחכה שהחברים ירימו לך טלפון, גם אתה תתקשר
אך היחס תמיד צריך להיות בקטע של 50% על 50%
שהכוונה היא, שהחבר מתקשר אליך
ואתה מתקשר עליו.

אם רק אתה מתקשר עליו,
והוא אף פעם לא מתקשר עליך,
סימן שהוא לא רוצה להיות בקשר איתך / או לחילופין הוא כמוני=אוהב להיות לבד ושומר על דיסטנס כי ככה טוב לו.

אם אתה רוצה חברים תשמור על הכלל הזה של 50% יחס אתה
ו50% יחס החבר עליך
למרות שזה גם יכול להיות כמו 60% מול 40 % שגם זה בסדר

הכי רע זה 90% יחס שלך ו10% יחס שלו
וההפך כשהוא נותן לך הרבה יחס ואתה רוצה אוויר ממנו.

זה משהו שלמדתי בפסיכולוגיה חברתית,
מה שנשאר לך זה רק ליישם את זה!

בהצלחה

TheSecretWithin

New member
ok- i'm in

1. עם כך המס שהמדינה הזאת לוקחת, הייתי רוצה בין 50 ל 100 אלף בחודש.
2. דיי רחוקה... אני מרוויחה 10 אלף פלוס מינוס בחודש.. ובינתיים יורד לי מס של חיילת משוחררת(חבל שאי אפשר כך כל החיים)
3.יש כ"כ הרבה... בד"כ זה שירי נוסטלגיה שהייתי שומעת בתיכון שפתאום צצים ברדיו ועושים לי טוב בלב.. כמו השיר נושא של מלך מצריים.
4.אה, כל פעם מאכל אחר עושה לי טוב על הלב, באמת שאין משהו ספציפי.מה שכן פטריות מוקפצות באות לי טוב יחד עם כל מאכל.
5. לא סובלת את כל המאכלים שאמא של חבר שלי מכינה.. (אני מתנצלת בפני כל העדה הרוסית).
6.לא הרבה, כשאני רואה משהו בעניין בעמודים הראשיים, או הודעות בפורומים המועדפים.
7.לא מכירה כ"כ את הפורום, מצטערת, אני רק מסתובבת פה כי מעניין אותי מה קורה עם עוד הרבה אנשים בגילי.
8.אנשים עצלנים שמצפים שאנשים אחרים יעשו את העבודה שלהם, אנשים נצלניים, גברים שוביניסטיים.. מה אני אגיד- בחורה שמתעצבנת בקלות.
9.להתחיל עם יקיצה טבעית, לבזבז שעה בבית קפה, לעשות טיול במזג אויר נעים, ולעשות עוד דברים כיפים עם הבן-זוג שלי.
10.תאילנד בטן גם עם המון קוקטיילים, שמש, מיטה, ים, בלי ישראלים מסביב.
11.אהבה.
12.אנחנו נגמרים כאילו לא היינו מעולם.מחשבה מדכאת, אבל נשמעת לי הכי הגיונית עם כל חוסר ההיגיון של בשביל מה אנחנו כאן מהלכתחילה. זה כזה תסביך אלוהים לחשוב שמישהו עשה בשבילינו במיוחד גן עדן או גיהינום או אפילו יטרח לגלגל את נשמתנו לאנשהו.
13.המקום המושלם הוא לחזור לילדות כשהייתי בחבורה עם בני דודים שלי והיינו משחקים בשדה במושב כאילו אין דאגות בעולם והכל מושלם.
14. אמ.. בערך 80.. לא שואפת להגיע ל100, יש כאלה שאין להם 10.
15.הנה סקופ- אין לי תחביבים יותרררררר! התבגרתי(אני כולה בת 23), אני וורקוהוליק, אני נוטה לא לשמור על קשר עם חברי ילדות, הבן אדם המשמעותי בחיים שלי זה בן הזוג ואנחנו מכלים את הזמן אחד של השני. אז זה עבודה-בית-קצת טלויזיה-לישון-עבודה- .... קצת עצוב אבל מה לעשות שאני לא מרגישה שחסר לי משהו הלוואי והייתי מוצאת איזה תחביב שאני יאהב.
16. כי נקניקיה זה זבל עופות ולא צריך לאכול את זה, באמת שמצאתי נוצה פעם בתוך נקניקיה ומאז יש לי טראומה. תשקיעו באוכל טוב גוד דאמ איט.

zombiex

New member
תשובות

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים
-לא שכסף מבטיח חיים מושלמים, אבל אם סתם לזרוק אז נראה לי 30,000 בחודש זה מספיק בהחלט.
2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא (או בבערך אם לא בא לכם להגיד כמה אתם מרוויחים או פשוט תגידו את המשכורת שלכם עכשיו ...)
-משכורת צבאית.. זה בערך אחוז אחד מ"המשכורת ההיא".
3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב (שתפו עם הפורום..למה לא. .)
-משתנה כל הזמן.
4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... (שתפו עם הפורום מתכון אם יש לכם ...)
-פיצה!
5. מה המאכל שאתם לא סובלים...
- זיתים!
6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים
- פעמיים שלוש.
7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה..
-לא מכיר כל כך אנשים מהפורום עדיין.
8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים .
-אני לא יוצא מהכלים, אבל טמטום וחוסר התחשבות מרגיזים אותי.
9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת
- יקיצה טבעית עם מישהי במיטה, סקס, ארוחת בוקר טובה, סקס, לטייל כמה שעות במקום נחמד, סקס, לאכול איפהשהו עם חברים, סקס, ללכת להופעה של להקה טובה, סקס...
10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד) .
-שילוב של עיר מעניינת, טבע, ואנשים שכיף להיות איתם
11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש
-אפשר להסיק מהתשובה לסעיף 9 .
12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה
- כלום אחד גדול.
13. אם היה לכם תרגיל במדיטציה לחשוב על רגע מושלם שכבר חוויתם וזה צריך להיות רגע אחד,
סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה
14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 .
- בתקופה הנוכחית בערך 40.
15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו
- התחביב: ריצה. זה הספורט היחיד בערך שהיה זמין בשבילי בזמן הצבא אז החלטתי לנסות ועם הזמן התאהבתי. תוכניות לעתיד- חצי מרתון בחודשים הקרובים, אולי מרתון בעתיד הרחוק.
16. ונסיים בנימה אופטימית ושאלה הרבה יותר חשובה מכל מה שרשום פה, למה לחמניות לנקניקיות באות בחבילה של 8 אבל נקניקיות באות בחבילות של 20
(תשובה כגון שתקנה 10 חבילות של לחמניות ו4 חבילות נקניקיות .. גם תתקבל)
- כי שמים שתי נקניקיות בלחמניה + 4 אקסטרה למקרה שיתחשק כמה נקניקיות בלי לחמניה/יילכו לאיבוד כמה נקניקיות/ייפלו לריצפה

זורמת

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים
השלמות של חיי לא קשורה בכסף. ואני מרוצה מהמשכורת שאוטוטו אתחיל להרוויח. אין לי שאיפות להתעשר, רק לחיות בסבבה.
2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא
חחח כרגע בהכל... אתחיל לעבוד באוקטובר...
3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב
שירי פופ משנות ה-90. זה הגילטי פלז'ר שלי.
4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה
הכי טוב? סלט מושקע ולחם מלא טרי עם טחינה גולמית. למה? כי ככה אני מרגישה שאני אוכלת נכון ובריא וזה עושה לי טוב.
5. מה המאכל שאתם לא סובלים
טונה! לא יכולה שיאכלו את זה לידי. דגים בכלל זה דוחה באופן מיוחד.
6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים
7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים בפורום ולמה
את מלכת הקרח הפולנייה, שהיא במקרה גם החברה האהובה שלי מהתיכון
. ומעבר לזה, כל מי שטיפה התחברתי איתו יותר מחוץ לפורום.
8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים
חוסר צדק.
9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת
טרק קצר בנוף מדהים, אוכל טוב, מוזיאון, והכל כמובן בחברה טובה :).
10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד)
אם מדובר בשבוע בלבד - אז איטליה. אין ספק. האוכל והאמנות הכי טובים שיש!
11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש
משפחה.
12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה
קטונתי מלדעת.
13. אם היה לכם תרגיל במדיטציה לחשוב על רגע מושלם שכבר חוויתם וזה צריך להיות רגע אחד, סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה
זריחה על פסגה של גבעה גבוהה מעל האוקיינוס בדרום אפריקה, כל החיות מתעוררות, ובידיים יש גורה קטנה שמלקקת את הלחיים.
14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100
95.
15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו
בישול. פשוט כי זה גם יצירתי וגם יעיל, מאפשר לשמח אנשים אחרים, ומאפשר לך לשלוט במה שאתה מכניס לגוף. לא יודעת איזה עתיד יהיה, אני מאמינה שאקח קורס פה ושם להתמקצע בכל מיני תחומי בישול (קונדיטוריה ושוקולטיירה זה הפנטזיה), אבל נראה.
16. ונסיים בנימה אופטימית ושאלה הרבה יותר חשובה מכל מה שרשום פה, למה לחמניות לנקניקיות באות בחבילה של 8 אבל נקניקיות באות בחבילות של 20
כדי שיהיה יותר נקניקיות לתת לכלבים או לחתולים, ומספיק לחמניות למלא בטחינה וסלט...

אויש דילגתי על 6 בטעות

בערך פעם ביומיים, יותר אם אני יודעת שהגבתי למשהו ויש סיכוי שענו לי.

EdisonGirl

New member
טו-אוב

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים?
זה לא קשור לכסף, ואני חושבת שהחיים שלי היו מושלמים בעבר, הייתה איזושהי נסיגה והם כעת שוב בדרך לשם, אבל אם אנחנו מדברים על כסף, אז אני רוצה שיהיה לי הרבה מעבר למה שאני צריכה. כמות כזו שהלבטים שלי יהיו על מה להוציא אותו ולא איך לחסוך...

2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא? (או בבערך אם לא בא לכם להגיד כמה אתם מרוויחים או פשוט תגידו את המשכורת שלכם עכשיו ...)
חחחח מאוד.

3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב (שתפו עם הפורום..למה לא. .)?
יש הרבה כאלה... יש אמנית שעושה לי הכי טוב- anouk, למישו יש אמן שמהווה בשבילו את הפסקול של החיים ככה?

4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... (שתפו עם הפורום מתכון אם יש לכם ...)?
היום? לא משהו שיעשה לכם את'זה, אז אין צורך במתכון - "פתות של פסח", שזה אומר- מצה מבושלת עם חלב.

5. מה המאכל שאתם לא סובלים?
טחינה, אני באמת לא סובלת- כלומר, זה עושה לי בחילה משום מה, גם כשזה טעים.

6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים?
הרבה. הפורום איתי באייפון... אני רק לא פנויה לכתוב כל הזמן.

7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה?
לא נראה לי שכדאי שאני אענה לזה

8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים?
שמחליטים עבורי מה אני חושבת / מה אמרתי / למה התכוונתי גם כשאני שוללת את זה.

9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת?
*למחרת. קמה עירנית, עושה איזושהי מטלה, יושבת לאכול, עושה עוד מטלות שאני אמורה להספיק, ברקע מוזיקה שאני אוהבת, מסיימת דברים, אוכלת ושותה עוד קצת, יושבת לקרוא ספר שעה-שעתיים, מתקלחת, מבלה זמן עם דייוויד, הולכת לישון, קמה לאותו הדבר...

10. מה הטיול המושלם בכלל (הגבלה של טיול לשבוע בלבד)?
לקחת רכב קרוואן, ולהסתובב איתו בארץ/בחו"ל, ולעצור לאטרקציות שונות...

11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש?
חופש, ובמחשבה שניה- כל אחד מתרגם חופש בצורה אחרת, אז חופש בהגדרה שלי..

12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה?
לא יודעת, והתיאוריה שלי בעניין היא שאני לא יודעת.

13. אם היה לכם תרגיל במדיטציה לחשוב על רגע מושלם שכבר חוויתם וזה צריך להיות רגע אחד,
סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה?
אני הולכת בבוקר לבצפר ברגל, בלי תיק, שומעת מוזיקה בווקמן ואוכלת בכפית חד-פעמית קטנה ביצה רכה, שפתחתי בעדינות מלמעלה.

14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100?
80

15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו?
לחשוב+ללמוד, ואני לומדת היום עיצוב תעשייתי, שזה הרבה לחשוב, והרבה ללמוד. המטרה היא להמשיך לחשוב וללמוד, כי אין שום דרך אחרת להתקדם עם זה

(תשובה כגון שתקנה 10 חבילות של לחמניות ו4 חבילות נקניקיות .. גם תתקבל)?
בגלל הנפח ש- 20 לחמניות יתפסו, והתוקף שלהן...

לזה אתה קורא ארוך?

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים ? לא כזה הרבה... נכון להיום 10 לפני מיסים.
2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא ? מרחק שנות אור.
3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב? http://www.youtube.com/watch?v=oZdiXvDU4P0
4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ? קפה. ואני לא יודעת להסביר למה.
5. מה המאכל שאתם לא סובלים? כל דבר עם מרקם של ג'לי (כולל לבן של ביצה)

6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים? לא ספרתי. אני מניחה שפעם ביום
7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה..? עוד לא מכירה מספיק
8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים ? צביעות.
9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת ? יום שכולל שיעור בסטודיו.
10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד)? רק שבוע??? אז איזשהי עיר אירופאית.
11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש? אח שלי
12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה ? כלום.
13. אם היה לכם תרגיל במדיטציה לחשוב על רגע מושלם שכבר חוויתם וזה צריך להיות רגע אחד, סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה ? על במה.
14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 ? עכשיו בסביבות ה-40.
15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו ? מחול. כי לגוף שלנו יכולות מדהימות והשילוב עם מוזיקה הופך את זה למושלם. והעתיד? אין לדעת. לפני כמה שנים החלטתי להשאיר את זה בגדר תחביב.
(תשובה כגון שתקנה 10 חבילות של לחמניות ו4 חבילות נקניקיות .. גם תתקבל)

ארוך!!! עונה רק כי משעמם

1. כמה אתם חושבים שאם הייתם מרוויחים היו לכם חיים מושלמים אין דבר כזה מושלם אבל בהחלט היה משפר את איכות החיים אם הייתי מרוויחה 12000 שקלים נטו
2. כמה המשכורת שלכם רחוקה מהמשכורת ההיא (או בבערך אם לא בא לכם להגיד כמה אתם מרוויחים או פשוט תגידו את המשכורת שלכם עכשיו ...) רחוקה
3. מה השיר שעושה לכם הכי טוב (שתפו עם הפורום..למה לא. .) אין כמו ironic של אלאניס לשיפור מיידי של מצב רוח
http://www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY

4. מה המאכל שעושה לכם הכי טוב, ולמה ... (שתפו עם הפורום מתכון אם יש לכם ...) ג'חנון\סושי\פיצה--> שום דבר לא יודעת להכין
5. מה המאכל שאתם לא סובלים... פלפל (הירק), בצל מטוגן
6. כמה פעמים אתם נכנסים לפורום ביומיים נכנסת בערך פעם פעמיים בשבוע בממוצע
7. לפעמים צריך גם לדעת להגיד תודה.......מי הבן אדם שאתם הכי מחבבים (מסמפטים... LIKE.. לא יודע.. ) בפורום ולמה.. חחח איזו שאלה.. יש כמה.. אני רק אגיד שאני מאד נהנית לקרוא את התגובות של redemption חחח לא נראה לי שהיא אפילו יודעת..
8. מה יכול להרגיז אתכם ממש... מה יכול להוציא אתכם מהכלים . חוצפה, רוע לב
9. מה היום המושלם ? תארו אותו מ8 בבוקר, עד 8 בבוקר למחורת יום ביקור בגן חיות(כמובן שהייתי מעדיפה בג'ונגל כשהחיות לא כלואות אבל אני מנסה להיות ריאלית*
10. מה הטיול המושלם בכלל, (הגבלה של טיול לשבוע בלבד) . בקרוב אממש אותו-טיול בתאילנד!!
11. אם הייתי שואל שאלה, מה אתם הכי אוהבים בחיים האילה, מה המילה הראשונה שקופצת לכם לראש אהבה רומנטית
12. גן עדן וגהנום \ רוחות \ כלום \ גלגול נשמות \ משהו אחר שלא חשבתי עליו... מה לפי דעתכם קורה אחרי שהזמן שהוקצב לנו נגמר בעולם הזה אין לי שמץ
סצנה אחת כאילו תמונה שנמשכת כמה שניות, או שנייה או משהו, פשוט רגע אחד מושלם, והייתם צריכים לקרוא למקום הזה הHAPPY PLACE שלכם, מה היה הרגע הזה לא יודעת
14. כמה אתם מרוצים מהחיים בכלל מ1 עד 100 . 30
15. מכל התחביבים שלכם ,תבחרו תחביב אחד ותסבירו למה נמשכתם אליו, ואיך אתם מתעסקים איתו היום, ומה התוכניות לעתיד איתו כתיבה, ספורט, ריקוד. ספורט- אני מתעסקת די יום יום, זה עושה לי טוב גם לנפש וגם לגוף . מתכננת להמשיך עם זה תמיד, גם כשאהיה אמא לזאטוטים
(תשובה כגון שתקנה 10 חבילות של לחמניות ו4 חבילות נקניקיות .. גם תתקבל) מן הסתם כי לרוב אנשים יעדיפו נקניקיות בלי לחמניה

למעלה