סקר- כמה זמן לקח לכם להכנם להריון?

חושחושה

New member
עם הראשון (בת 35) 5 חודשים

אחרי הפלה טבעית, עם השני (בת 42) בחודש השני לנסיון.

ו שתי

New member
במפתיע

רק חמישה חודשים, כשבחודש החמישי פיספסנו את מועד תחילת הטיפול, ולכן גם הריתי ספונטנית.

isidora

New member
בפעם הראשונה והיחידה בלי ../images/Emo111.gif

את ההריון עצמו גיליתי בשבוע 6. השם האמצעי "אופס"

MASHY BOSTON

New member
בהריון הראשון - 6 חודשים ../images/Emo60.gif

אבל, 3 חודשים מתוכם, היינו ב2 יבשות שונות (אני בארץ ושחר בארה"ב), כך שזה קצת הקשה על הכניסה להריון. אז בסופו של דבר לקח לנו 3 חודשים. בהריון הנוכחי - לקח קצת יותר. בערך 6 חודשים. כעקרון, לא לקחתי גלולות מאז שתמרי נולדה, אבל המחזור הגיע אחרי 9 חודשים. פחות או יותר מאז ניסינו. נכנסנו להריון כשתמרי הייתה בת שנה ו3 חודשים.

ענתש

New member
נבוכה לספר...

בראשון על החודש הראשון (התוצאה היא נגה) ומסתבר שזה כנראה קרה בכלל כשבעלי היה בחו"ל איכשהו (טוב, זרע שורד בגוף במקרים קיצוניים עד 5 ימים אפילו... מזל שהיא דומה לו נורא
). בשני עם גלולות (פמולן) ובלי לפספס אף אחת ובלי כוונה. מחוץ לרחם ולשמחתי נפל לבד ובלי התערבות. בשלישי חודש אחד שלא הצליח ואז הצליח. וברביעי גם בחודש השני לנסיונות. הרופאה שלי קוראת לי "שפנפנה".

ענתש

New member
לא יודעת. יש בי מבוכה בסיסית

בעניין הזה... ורצון גדול מאד שהלוואי שהיתה דרך שיכולתי להדביק אנשים בזה. זה ממש עצוב לי - יש לי כמה חברות שכל כך מנסות וכל כך רוצות (וירטואליות וגם כאלו שכבר לא) ואני ממש מתביישת לידן והלוואי, באמת הלוואי שאת התכונה האחת הזו שלי הייתי יכולה לחלוק.

maya28

New member
תאמת שאנחנו לא תכננו את ההריון

(היינו נשואים) , זה פשוט קרה. וטוב שכך

g a n i

New member
פעמיים בנסיון ה-1../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

החצי "צוחק" עלי שמכל אפצ'י אני מתעברת ואני עליו שהוא כזה רב-און (תרשו לי עוד
) רק בזכות ההודעה של ענתש אני "יוצאת מהארון" כי גם בי יש איזו מבוכה. לא, לא מבוכה, אני מאוד גאה בגוף שלי בנושא הזה, אבל אולי עצב בשביל נשים שנאבקות וגם קצת חשש מ
(תגידו, זה רק אצלי? מאז ההריון הראשון אני מפזרת
ות ויריקות? רדוקציה אקוטית
אך לחלוטין בלתי נשלטת)

למעלה