סקר כמעט אחרון

polyethylene

New member
סקר כמעט אחרון ../images/Emo124.gif

ברב די יפה של קולות נבחר how to disappear לשיר האהוב ביותר מילד א´. עכשיו לאלבום האחרון amnesiac. בשבוע הבא סקר ה b-sides שסוגר את סבב הסקרים הנוכחי.
העיקר הבריאות - יוני בלוך
פולי

n0nick

New member
לא בשבילי

כל האלבום מדהים, כל האפשרויות בסקר ראויות לנצח, אבל Life in a glass house זה השיר בשבילי. גם בתור שיר נפרד וגם בתור החותם של האלבום.

s0uljacker

New member
ובכן, אתה מהווה ששה ורבע אחוזים...

מהבוחרים (נכון לעכשיו) ...מה שמשריין לך ייצוג בPlaylist שלי!

s0uljacker

New member
../images/Emo32.gif מה שיפה...

שבדיוק היום קיבלתי מכתב מהיחידה בנוסח "תודתינו והערכתינו על שירות שביצעת" ובכן עדיין לא הגענו לכאן אבל סמלי משהו, לא? ולפי חברים אני מבין שממש זכינו ל"שירות חמישה כוכבים" שם, בהשוואה לאלטרנטיבות...אז יאללה, בכיף.

חוץ מהאוכל אין הרבה תלונות

ולי לא שלחו מכתב תודה...
מה לא מגיע לי? מילאתי תקן של שני קצינים... אני צריך לקבל שני מכתבים, חוץ מזה שבכלל באתי לשם כי הקצינים שלכם מנצנצים
. אני אומר שפעם הבאה תשימו את המ"פ שלכם קמ"ש א, ואת הס´ בליווים, אלק לי הס´ שלכם דיבר על דוגמא אישית... :) np - amorphis - my kantele

Idioteque

New member
היי חברים בלי ספאם! ובקשר לסקר..

אני ממש מעוצבן. זה כבר הסקר השני שהשיר האהוב עליי מהדיסק לא נימצא. מה הרעיון לצמצם את האפשרויות??? ככה יש פחות מצביעים אתם לא מבינים? NP-Blur-Bugman

Idioteque

New member
חחחחחחחחחח לא.

ספאם זה כששולחים הודעות שלאט לאט סוטות מהנושא\ שמתנהלות בין 2 אנשים. זה לפעמים מעצבן, במיוחד כשמדובר בנושאים פרטיים שבשבילים יש אייסיקיו\אימייל\הודעות פרטיות. זה לא כל כך מפריע, זה פשוט לא נהוג בפורומים.

ספאם זה מילה נרדפת לג´אנק מייל

וגם אם זה מה שאתה אומר שזה, אז מה אתה בכלל מתערב? אתה באת לפה לעצבן?

polyethylene

New member
פולי הגננת ../images/Emo124.gif

מבקשת את יונתן לוינסון ו Idioteque להירגע קמעה ולא להוציא את הוריד המרוקאי שלה ממקומו בערב שישי יען כי יש לה עוד הרבה ללמוד והיא צריכה להיות רגועה.
תודה. זכותם של אנשים לברבר קצת ביניהם, s0uljacker חזר משירות, יונתן הביע התעניינות, מותר, ואף מראה על התעניינות נחמדה של חברי הפורום אחד בשני, מה רע
וספאם זה אכן ג´אנק מייל. שבוע טוב לכולם
חוזרת לקלסר שלי

Fish in the sea

New member
זאת ועוד:

לוינסון ו-s0uljacker הם מהוותיקים שבפורום,הם היו פה הרבה לפניי ובטח שהרבה לפנייך.קצת כבוד לפז"ם,באמת. בלי קשר,אותי השיחה בינהם דווקא עניינה. ולמה שוב להעלות את נושא חמשת השירים שנכנסו לסקר? הנושא נטחן מכל הכיוונים,כל ההסברים ניתנו ובאמת אין מה להוסיף פה. שבוע טוב.
gomez-getting better
יום הקאברים.

man-o-war

New member
לא

גם אני הצבעתי לאיי מייט בי רונג בגלל חסרונו של כמו צלחות מסתובבות.

לא :)

בחרתי את השם הזה כי היה אסור לכתוב i´m not here :) אבל זה לא השיר האהוב עלי מהאלבום (למרות שאני מאוד אוהבת אותו), פשוט הייתי נדישה ובחרתיאת פירמיד סונג
i froze up
התחלתי לסגוד לשיר הזה

../images/Emo46.gif

טוב, לא צריך !
אז מי השלישי שבחר את זה? ברקע - אריאל זילבר - לעולם (איזה כיף שמה ששומעים בעברית ואז לא צריך לעבור שפה...)

Fish in the sea

New member
../images/Emo10.gifצלחות אבודות

בשרשור קיד איי פתחתי פה,והנה,קיבלתי את המגיע לי. Like spining plates,השיר הכי טוב משני האלבומים האחרונים של רדיוהד בעיניי,נשאר בחוץ. אני מתכוון אגב לגרסת ההופעה החיה.המקורית,לא עושה לי הרבה. ובכל זאת,למרות שגרסת הפסנתר תפסה את מקומה רק ב-I might be wrong מבחינתי מדובר באחד הקטעים הכי יפים שרדיוהד יצרו.פשוט מקסים. פולי,אפשר לקבל מידע מאחורי הקלעים כמה קולות קיבלו הצלחות המסתובבות?
-ואחרי שהזכרתי את זה בפורום האלטרנטיבי,אזכיר זאת גם פה,חולה פרסום שכמוני.למי שמזדמן להציץ בעיתון העיר,פורסם מכתב של אנוכי העוסק בסיכום המוסיקה ב-2002 שערך העיתון. אשמח לקבל תגובות וביקורות למיניהם.
archive-goodbye

למעלה