סקר כמעט אחרון

polyethylene

New member
בתנאי שלא תגלה לאף אחד פישי ../images/Emo19.gif

הצלחות שלך קיבלו רק ארבעה קולות. זה ילמד אותך לא לאיים עליי במסרים
beck - end of the day
פולי
*מהרהרת לעצמה - כמה ריק בבית בלי השותף*

TheHead

New member
למי ששמע את Knives Out בוובקאסט

הייתי בוחר בגירסה ההיא, הישנה והחלושה והאדירה - אני פחות אוהב את איך שהם עשו את השיר באלבום.

Idioteque

New member
למבינים באקורדים-

שתדעו שנייבס אאוט זה גירסה יותר אקוסטית ושקטה של פאראנויד אנדרויד.... זה כמעט אותם אקורדים, ואפילו המלודיה דומה. חבל.. אני מקווה שזה לא סימן שלרדיוהד נגמרו הרעיונות.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...

לא נכון

נו באמת... שני שירים יחידים בעולם של רדיוהד מזכירים קצת זה את זה, אז אתה מחליט שנגמרו להם הרעיונות? שניהם מתחילם בC ואז Bb (למרות שבפארנויד זה C על באס של Bb) וכאן הדימיון די נגמר. Knives out ממשיך על Gm F Em , ופארנויד ממשיך לשחק עם C והבאסים שלו, אחר כך יורד לG (מג´ור) ואז סוגר את זה באקורד מוקטן וחביב. בknives out יש גם שבירה שאין בפארנויד, ופארנויד ממשיך לקטעים אחרים בעוד סכינים בחוצה נשאר על אותו מבנה בעצם. בפזמון שלו יש יציאה מגניב מהסולם, מAm ל A, ואז מגיע הDm - Dm/c שפה זה הדימיון השני לפארנויד, וזה הכל. והמלודיות ממש שונות. לפני שאתה מתחיל לזרוק מהמותן... וידוי עובדות.

Idioteque

New member
שטויות

אין לי כוח להתחיל אפילו... השירים לא זהים, אבל הם פשוט דומים. לנסות להשוות ביניהם- לא כל כך נראה לי. למרות זאת, המלודיה שלהם מאוד דומה. כמו שאמרת שניהם מתחילים בC וממשיכים לBb, אח"כ כל אחד לדרכו, וקצת אחרי זה שניהם חוזרים לGm ומסיימים את הקטע בE. כל הקטע הזה חוזר על עצמו בדיוק פעמיים בשניהם, ואז מגיע הפזמון (בפאראנויד זה לא בדיוק פיזמון כי הוא מורכב משלושה שירים, אבל זה הכי קרוב). בכלל איך ששני השירים מתחילים במעין פריטה על Cm, זה ממש דומה. אני לא חושב שנגמרו לרדיוהד הרעיונות (הלאאאאאאאא היה בטון של "לא נראה לי"), אלה פשוט שני שירים שמזכירים אחד את השני, וזה מפליא אותי שלא שומעים את זה. אפשר כמעט לשיר חלקים מפאראנויד אנדרויד בקנייבס אאוט.

גם לפי דעתי

הם דומים מאוד מבחינת המנגינה. אבל עדיין לכל אחד יש את האוירה שלו והכל, זה לא נשמע כמו אותו שיר. אני אוהבת מאוד את שניהם
big ideas

Esmena

New member
אז גם אני שמתי LIF בקלפי

וכנראה, כמו הרוב,כמו שזה קורה בדרך כלל בסקרי רדיוהד. *מרגישה כמו אספסוף* תודה על הסבב הזה ,פולי. זה היה מקורי, יותר ממה שזה נשמע על הנייר ,זו הייתה דרך אחרת להסתכל ולדבר על השירים והאלבומים, וזה היה טוב . NP- MAZZY STAR-BLUE FLOWER ( אוו ווול...)

Fish in the sea

New member
אני מצטרף לתודה../images/Emo42.gif

והשמש מוקדשת לחודש ינואר.כל הכבוד. על הנייר,זה באמת היה נשמע נדוש משהו. א-בל,זה דווקא היה מאוד נחמד והרבה שרשורים מעניינים נפתחו בעקבות הסקרים.רגע,בעצם זה עוד לא הזמן לסיכומים.יש עוד את סקר הבי-סייד ואת סקר הגמר. ו-LIF זה קיצור ל-Life או איזשהו ר"ת שאני לא מצליח להבין עד הסוף?
sigur ros-()-4

למעלה