סקר כשמצ'עמם לכם

סקר כשמצ'עמם לכם ../images/Emo66.gif

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה). 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? זהו להיום.

עונה לי כי אין אני לא מי יענה על זה?

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) dont mind the bollocks - sex pistols the libertines - the libertines morrissey - bona drag 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) sex pistols placebo depeche mode 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. גונזו, תוכניות הלייב ומצעד הnme 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? 3-4, לא רצוף 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ placebo - pure morning foo fighters - learning to fly blur - song2 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). sid vicious sings, the bst of the jam, sex pistols - pirates of destiny ועוד כמה 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). סולן - של qotsa, בסיסט - פלסיבו, מתופף - אין מישהו שממש עושה לי את זה. 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. fall out boy - thanx 4 the memmories 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). פשבוע פאנק, כל סופשבוע בריטי כי אין על הבריטים. 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). ג'וש הום מqotsa היה מצחיק. 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה). מכל דבר כמעט, מתה על זה. 12. לראות הופעה לייב בערוץ: מתסכל אבל עדיין אוהבת 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? ברור שראיתי, אחרת למה שאלתי על זה? לרוב זה לא מלהיב. 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). ממממממממ.....ליברטינז, הייתי עושה איחוד של פיט והשני ששכחתי את שמו, בין הסדינים. שיט....מה שמו???????? 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? אם יש הופעה חיה שמעניינת כן, השאר לא. 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? ראיון עם ג'וש הום, בו דיבר על הגבינה שהוא הכי אוהב. הוא אמר לזיין שזו שאלה מטופשת, משהו כזה. צודק. וראיון עם פלסיבו לפני 4-3 שנים, זה היה ביוני. צחקו שם על האודם של בראיין, הביאו לו מתנה אסלה. 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? לא משנה לי. זהו להיום.

BabyShambles

New member
../images/Emo11.gif

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ)נורא תלוי במצברוח 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל)פלסיבו, ביטלס ו...אמממ... AM, וקווין [נווו אני לא יכולה רק שלוש;;] 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ.גונזו, ספקינג ניו מיוזיק, והמצעד של NME 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ?כל היום הערוץ פתוח ומתי שאני בחדר אז אני רואה, ולפני השינה. 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץיותר מדי>< בעיקר של פלסיבו וקווין 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה).אין;; 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב).הסולנית הכי כוסית:p- לילי אלן והסולנית של BYOP [הוו כן ווויליאם בקט]; המתופף- יותר מדי, בסיסט- יותר מדי>< 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ.טנקס פור דה ממוריס? MCR? 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו).אני חושבת שזה היה המנוני אינדי 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה).בריאן מולקו 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה).את של AM ושל פלסיבו. 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו?אמממ כן, זה די נחמד. 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם).אמממ לא יודעת אבל אני יודעת מה פז עומדת לענותXD 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב?לא. 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ?לא זוכרת 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ?לא.

Brianstorm

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"אמממ לא יודעת אבל אני יודעת מה פז עומדת לענותXD"

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifארוך!!..חח:]

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ):נמ, תשמעו, אי אפשר לבחור ככה, זה תלוי במצב רוח ובתקופה..אז כרגע זה * Absolution-MUSE *Lies For The Liars- THE USED *The Black Parade - MY CHEMICAL ROMANCE
2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל): אני כ"כ צפויה
.. MCR, 30 שניות, מיוז:] 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. גונזו!..חח(ההופעות והתוכניות), TAKECOVER, טקסט סמים&רוקנרול..ח
4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? נמ, ואוו, המון. בוא נגיד ככה, כשאני רואה טלויזיה, זה או M2 או סרטים..חח 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ *Micheal Jackson - Ghosts...איזה קליפ מ-ד-ה-י-ם:] *30 Seconds To Mars - Capricorn *MCR - The Ghost Of You 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). נמ, אין לי דבר כזה..חח...אולי מלפני כמה שנים את הראשון של BLUE שאמא שנתה לי בלונדון
(
) 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). *סולן:ג'ארד ליטו?..לא, ג'רארד?, לא, נמ, ברט?, גם לא. אין לי
*מתופף:ההוא מקייזר צ'יפס ובוב מ-MCR:] *בסיסט:, לא, לא מייקי. אין לי..חח 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. כל שיר שקשור למוזיקה שחורה שחורשים עליו בצורה מיותרת!!!:] 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). סופשבוע רוק(מכל הזמנים) הכי שווה
10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). ואוו, אם אני אגיד MCR אני אוביקטיבית?, לא..אז אין לי
11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה) כן!, חח...של מיוז אני אף פעם לא מפספסת, בעצם את רוב ההופעות החיות של להקות וזמרים שאני אוהבת את רואה:]. 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם
.
ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? כה..חח..מצחיק:] 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). MCR, ל-DEAD..חחח..בוא נגיד ככה, הוא יהיה ממש טוב:] אני לא אפרט..חחח 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? שומדבר..:] 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? גונזו, תמיד:] 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? כן..חח

LIly845

Well-known member
אני לאהוב שאלונים

. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ):הדיסק הראשון של ארקטיק,הדיסק של הקוקס,ועל השלישי אני עדיין מתלבטת...כנראה השראשון של הליברטינס\הראשון של רייזורלייט\דירטי פריטי טינגס. 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל):כל הלהקות שכתבתי למעלה+ההתלבטות 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ.גונזו,תוכניות של הופעות חיות ןמצעד האןאםאי 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ?בערך 4-5 שעות 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ:לא'דעת 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה).:יש הרבה,ואין לי כוח ממש לפרט 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב).:לא'דעת הרבה 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ.כל השירים של פוב 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו).מצעדים של המנוני אינדי,ולהקות בריטיות 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה).וויו,קוקס,ארקטיק 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה).כן..אמממ כל ההופעות מפסטיבל אוקסיג'ן 12. לראות הופעה לייב בערוץ: ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו?כןן 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם).לא'דעת 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב?לא 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ?לא'דעת 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ?לא, אני ליהיות טובה באנגלית..

לא, אני ליהיות טובה באנגלית...

אבל מה עם העברית?
איזה מגניב אם היה תרגום לכל שיר מאנגלית לעברית.

Rose131

New member
D:

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם: יו. זאת בחירה ממש קשה
אני מניחה שדה יוזד(יענו הראשון), אמ. לאב מטאל(עצוב לי לבחור
) ו3 צ'ירס(אחרי התלבטות קשה בינולבין הראשון
) 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם: MCR\The Used\HIM באופן מפתיע 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץלאדעת
4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ?^^ 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ: ארמ. ברייד מייסלף אלייב, דה טייסט אוף אינק וקשה לי להחליט בין INO לבין כמה של HIM, אז אמ.
6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה): הראשון של MCR(למרות שאפשר דרך האוזן השלישית. אבל בקושי.), הראשון של דה יוזד(למרות שגם אותו נראה לי אפשר.) 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב).הסולן הכי חתיך- וילה. המתופף- ההוא של קייזרXD והבסיסט- ג'ף כמובן
8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ.- FLW כמובן 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו).אר. 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה).נו לאדעת
11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה): ההופעות של מיוז ודה קילרס היו חמודותD: 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו?:O 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם): דה יוזד, פואטיק טראג'די, סיפור על ברט הפואטי והטרגדי? סתםנו. אין לי זמן לכתוב עכשיו, מחר אולי 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב?נופ 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ?מצעד רוק 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? זה היה מציק

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

זה תמיד הילדים המסכנים הדחויים שהולכים להיות מתופפים כי הם מכוערים ורוצים להתחבא מאחורה XDD אבל ההוא של קייזר חביב+ וגם של דה אנאמי חמוד XDDD כולו ביישן כזה XD שהם ישבו לחתום לנו [אהמ. לי
] בHMV בלונדון.. אז הוא עם השיער על הפנים ומוריד את הראש ומחייך אלי חצי חיוך כזה ואומר שלום חלש XD הבאסיסט דיבר איתי ולא הבנתי מילה אז ויתרתי על הניסיון לקלוט והתעלמתי ><" והסולן הכי עם ביטחון כולו זקוף ומחייך לכולם! ~חפרתי~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח הוא חביב P:

וגם אתמול בלילה נזכרתי בספנסר מפאניק
איך שכחתי אותו? חחחח

lestatgirl

New member
MINE

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) הליבס UTB TL רייזורלייט UAN הוויו HOTT, זה מתחלף ביניהם. 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) הליבס, הוויו ההורורז 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. גונזו, נמי צ'ארט [כשQON הגישו את זה..] טייק אובר 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? המון, זה כל הזמן ברקע 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ WBOTTL של הליבס, גרם לי להתאהב בהם. ממ TFH של הליבס :p וגלובס של ההורורז? אין לי מושג האמת 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). יש לי את של לאריקין לאב ואת של יאנג קניוס שלא ראיתי פה יש לי את DVD של DPT ושל המייטיבוש חי, בי סיידס של וי אר סייטינס ואמ.. השאר בעיקר סינגלים נראה לי.. 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). ממ.. אז 99% מהבסיסטים נראים טוב אז זה לא עסק, אבל דידז, הוא גם איש טוב כפרע עליו, סולן אמ.. פיטריוס גיטריסט קרליטוס, הוא באמת יפה.. ואמ... אין באמת מתופפים יפים.. אז אמ.. ג'ייסון שוורצמן מתופף באיזה להקה אחת לא? אז הוא :p 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. כל שיר של MCR או FOB, סורי פשוט חורשיים עליהם שלא בצדק אולי גם גאלונס וקולד וור קידס 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). סופש גונזו און טור 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). הליבס כשאני מבינה מה הם אומרים אז הם מש ממש מצחיקים..ואמ.. WAS מצחיקים בראיונות גם 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה).אה כן, וכל האלה של גונזו און טור או ספנקינג ניו מיוזיק וויק 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? מתה על זה וואי הרייקס והמכביז.. 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). הייתי עושה את שיר האיחוד של הליבס שעדיין לא נכתב, הקליפ היה סלבריטי דאט' מאץ' ובזירה היו פיטר קרלוס קייט ג'וני בורל ובאמצע דידז היה נכנס ומגלה לכולם על היחסים בינו לבין קרלוס.., אולי נעשה את זה אמיתי ולא מפלסטלינה?.. 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? כן, המון אבל זה רק כי יש הוט מג'יק
16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? QON שהנחו את הנמי צ'ארט, טרקסט דראגס ורקנרול אבל מפעם וגוזו שהיה כל יום.. 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? לא ממש, אחרי שנים של צפיה אני מבינה כבר כמעט כל מבטא ואם לא הם דואגים לספק מספיק שידורים חוזרים.

Luna Sphere

New member
**

"אין לנו לריקין לאב, אבל שם חמוד" >< כן יש מתופפים חמודים, ראית את ליאו מגודבוקס?

Brianstorm

New member
../images/Emo83.gif

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ)
בשבוע האחרון,Up The Bracket-The Libertines,Employment-Kaiser Chiefs,Down In Albion-Babyshambles 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל)
הרבה. 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ.
גונזו,NME,ולא יודעת 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ?
הרבה מדיי 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ
, The White Stripes - Blue orchid,The Verve - Bitter sweet symphony,Maximo Park - Apply Some Pressure ועוד המוןהמוןהמון,אלה ה3 הראשונים שעלו לי לראש 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה)
קניתי את Fever To Tell של YYYs באנגליה לפני שהוא היה בארץ.. 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב).
קשה..מממ סולן-אלכס טרנר-ריקי ווילסון-הכנס כמעט כל שם של סולן בריטי מתופף-ניק!!!11 בסיסט-לא עולים לי לראש עכשיו בסיסטים יפים.. 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ.
IDLY,השיר החדש של ביפי,טנקס פור דה ממוריס 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו).
ממ לא זכורים לי ספיישלטים.. 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה).
אני זוכרת שAM היו נחמדים שם.. 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה). 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו?
לא מכירה 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם).
יש לי קליפים שלמים בראש שיום אחד אני יהיה חייבת לעשות,הבעיה היא שעד שאני יוכל לעשות אותם הלהקות כבר יתפקרו\כבר התפרקו 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב?
נופ 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ?
מצעד NME 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ?
לא רואה סיבה לשים..

למעלה