סקר כשמצ'עמם לכם

CitizenErased

New member
../images/Emo3.gif

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) Muse - Origin of Symmetry, Muse - Hullabaloo, Rage Against the Machine - Renegades (רק אוריג'ן נשאר במקום, השניים האחרים מתחלפים פעם ב.. חח) 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) וואי אני מה זה אפתיע.. מיוז! ונכון לעכשיו ה2 האחרים הם המרס וולטה ורייג' אגיינסט דה משין 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. טייקאובר, וידאוגרפיה ומצעד הNME 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? לאחרונה? לא מספיק. 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ Radiohead - Just, Aphex Twin - Windowlicker, Fatboy Slim - Weapon of Choice פאטבוי במקום הראשון!! כריסטופרררר
6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). לא נראה לי שיש אלבומים שקניתי בחו"ל שלא ניתן להשיג כאן.. סינגלים של מיוז קניתי שאין בארץ כמובן. אבל לא אלבומים. סך הכל הארץ דיי בסדר בעניין ומשתפרים 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). פחח אני כל כך לא בקטע אבל אמממ... וילה מHIM וג'ארד ליטו בקרב קשה על הסולן, אבל אני עדיין לא מחשיבה את ג'ארד כזמר אז וילה לוקח. לפני כמה שנים זה גם היה ברט אנדרסון ודיימון אלברן. ואני הודתי לא מזמן שיש לי משיכה קלה למאט למרות שהוא נראה כמו שילוב של עכברוש ותוכי, אז נצרף גם אותו. מתופף.. אמפפ.. עשיתי חיפוש בגוגל של מתופפים סקסיים.. ולא מצאתי אף אחד שמושך אותי. אז נגיד דומיניק רק כדי לשמח אותו. בסיסט, אההה?! שוב חיפוש בגוגל. שוב לא הניב תוצאות. ואני דיי מבוהלת מכמות ה"פיט וונטז" שמצאתי *מקיאה* 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. Welcome to the Black Parade 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). להקות בריטיותתתתתת. אוי זה עשה אותי מאושרת! ועוד בדיוק כשפתחנו את הפורום! שיעשו שוב
10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). התשובה הברורה תהיה מיוז.. ואכן מאוד נהניתי מהקטע שלהם (נו בחיית, מי עוד יגיד את הABC אחורנית ב5 שניות?!). אבל גם מאוד נהניתי מנואל גלאגר. הוא משעשע! 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה). אחד הדברים שאני הכי אוהבת בערוץ. שוב התשובה הברורה היא מיוז. מאוד נהניתי גם מהופעה של רייג' אגיינסט דה משין שיצא לי פעם לתפוס ומהפרטיליס 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. --- ואין מה להשוות לדבר האמיתי! זה לא אותו דבר עם לא דוחפים אותך ומוחצים אותך למוות. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? לא ממש, מיותר לטעמי 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). ברור שלמיוז, כי הייתי עושה להם קליפ פי כמה יותר טוב מכל מה שהם כבר עשו. האמת שהיה לי רעיון יפה בטירוף לInvincible וכמובן שהם הרסו אותו לגמרי עם הקליפ שלהם חח לסינגל הבא שלהם כבר אין לי רעיון. אני חושבת שהחלק היצירתי במח שלי יצא לשביתה בעקבות Invincible 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? הקלטתי כמעט את כל התכניות שראיתי עם מיוז עד שנקלט לי שיש להם 100000 שידורים חוזרים ואני בכל מקרה לא משתמשת בוידאו אז אין טעם והפסקתי 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? אהבתי מאוד מאוד את מצעד הריפים הטובים ביותר שהם עשו. רוק נטו. זה היה כיף 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? למה בדיוק? חח האמת שעוד הייתי זקוקה לזה כדי להבין את מאט אבל מאז שפגשתי אותו (
) אני כבר לא צריכה

lestatgirl

New member
אבל יש הופעות שאת יכולה לראות בערוץ ושמישהו

ירביץ לך עם אלה כל הזמן וזה יהיה בדיוק כמו להיות בהופעה אמיתית...

HarlequinGirl

New member
../images/Emo85.gif

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) יש הרבה נו ;; 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) פלאסיבו,פאניק,הקוקס,AM,מיו,לילי אלן,אימוגן היפ ,קילרס אעהאעהא לא יכולה 3 ;; 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. טייקאובר ספאנקינג ניו מיוזיק והמצעדים. 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? כמה שיוצא. 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ. לא זוכרת עכשיו 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). מהדורה מיוחדת של פאניק,קלקסונס לילי אלן,קסס אבל לאיודעת םא יש אותם פה או לא. 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב).ג'ארד לטו,ריאן רוס חיחי הממ יש כלמיני
8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. לאיודעת עכשיו. 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). לאזוכרת
10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה).אני לא רואה גוזנו קבוע אז... 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה).כן,המ של AM של פלאסיבו של פאניק(למרות שברנדון זייף אבל כבר מתרגלים..) של הקוקס וכל מיני בספנקינג ניו מיוזיק טור. 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? תלוי מי מציג. 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). מה אני יודעת עכשיו. 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? בשביל זה יש יוטוב. 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ?טייקאובר של פאניק חחח הם בחרו שירים טובים. 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? כן ;;

shim1110

New member
:)

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) A Fever You Can't Sweat-P!ATD, Good Morning Revival-GC, Unfanity On High-FOB 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) פאניק!, פוב, ג"ש 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. מצעד הרוק, מצעד ההורדות, ו-MTV לייב 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? כמה שיוצא 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ דה קיל, IWSNT, הלנה 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). אין לי
7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). ג'ראד, שאנון, ופיט....
8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. אממממ.... 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). סופשבוע MTV לייב רוק....משוכזה 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). MCR 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה). אמממממ הכי אהבתי של פוב! 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? כן! 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם).לא דעת....שחר היא המוכשרת לא אני.... 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? לא.... 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? מצעד הרוק! 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? כן! אבל לא חייב.....

HarlequinGirl

New member
.

Unfanity On High אשכרה אחד מהדיסקים האהובים עלייך? כי אם כבר פוב לדעתי זה האלבום הכי גרוע שלהם FUTCT וTITYG היו הרבה יותר טובים

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif זה infinity*

ואמ. צודקת
האמת שלא הייתי אומרת גרוע, יותר מאכזב. אני אוהבת אותו אבל לא כמו הקודמים.

HarlequinGirl

New member
העתקתי את מה שהיא כתבה ../images/Emo12.gif

TFTM היה בהתחלה עוד איכשהו השיר הנורמלי היחיד אבל עכשיו שחרשו עליו ככה שבא כבר להקיא ששומעים אותו אז כל הדיסק חרא.P:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo45.gif

איכ. כל פעם שיש טנקס פור דה ממוריס אני עושה "יואו! פוב!" ~מעבירה~ מהשיר האהוב עלי איפעם שלהם זה הפך לשיר הכי גרוע ונוראי!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif D:

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) Lostprophets - Start Something Good Charlotte - The Young And The Hopeless Blink 182 - Enema Of The State פשוט אלבומים שאני יודעת שאני אזכור לכל חיי. 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) Lostprophets
Blink 182 Funeral For A Friend 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. רוק טופ 10. - - 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? פעם הוא פשוט היה דלוק אצלי בחדר מהבוקר עד אמצע הלילה.. בחודשיים האחרונים יוצא לי רק שעתיים-שלוש ביום. 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ Lostprophets - Last Train Home Lostprophets - The Fake Sound Of Progress Blink 182 - All The Small Things 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). מתוך כל ה70 דיסקים שלי. רק 2 לא ניתן להשיג בארץ. hawthorne Heights - If Only You Were Lonely The Enemy - Away From Here - Single 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). סולן - וואו. אמ. איאן ווטקינס. ברנדון יורי. ג'ארד לטו. טום דלונג'. מתופף - ליאם XDDD המתופף של דה אנאמי. בסיסט - הווממממ.. פיט וונטז
8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. Fall Out Boy - טנקס פור דה ממוריז. 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). חודש אימו XD פברואר 2006. נווו כי אז הכרתי מלא מלא מלא מלא מלא להקות חדשות ;; שהן לא אימו בכלל. אבל אז הכרתי אותן וזהו. 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). לוסטפרופטס. פאניק. פוב. 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה). אני שונאת שהם שמים הופעות!! כי תמיד יש דברים משעממים ;; בעיקרון ממה שכן נהנתי- ראיתי פעמיים לוסטפרופטס
פעמיים פוב. 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? אמ. לא חחחחחחחח כי כל הזמן שמים את זה ><" האמת.. אהבתי רק את של לוסטפרופטס חחחחחחחח מעניין למה XDDD 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). אממממ.. מדינה לייק. Here I Stand. שדרך אגב מצולם היום בלילה [לפי שעון ישראל] בארה"ב ;; הייתי עושה שיהיה צוק.. שבו הלהקה עומדת ומנגנת. הקליפ מתחיל שרואים אותם מגיעים לצוק ומתחילים לנגן.. שמתחיל השיר המילולי רואים כל פעם אחד אחד מהלהקה נפגש עם מישהי לדייט וכל פעם זה עם חבר להקה אחר ולבמקום אחר אבל זאת תמיד אותה בחורה ><" היא תמיד מאכזבת אותם. אחד אחד היא מסרבת להם בסוף.. אחרי שנמאס להם מגיע הקטע השקט יותר בשיר אומשהו ורואים אותם נפגשים בדרך לצוק והולכים כולם ביחד - מגיעים לצוק. מתחילים לנגן. ואז רואים את הבחורה ההיא למטה בים עם מישהו אחר חחחחחח אפשרי גם כל מיני קטעים שהסולן עומד גם לבד על הצוק בלי כלי נגינה ומיקרופון ופשוט שר לבד.. בפזמון אומשהו. קיצור - חפירה אחת גדולה והייתי מקווה שככה באמת הם יעשו את הקליפ XDD או פשוט לעשות את טיינאייג'ר עם חבורת ילדים שמתאבדים. 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? פעם הייתי מקליטה.. יש לי קלטות שלמות מלאות בקייזר צ'יפס. גרין דיי ודה קילרס מלפני שנתיים בדיוק. 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? רוק טופ 10. מהשנייה הראשונה שראיתי את הערוץ אני פשוט זוכרת את זה! שלגרין דיי היו שני שירים במצעד XD שהלנה היה מקום ראשון XD שבולט היו מקום ראשון XD 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? ברור! למרות שבלי תרגום זו דרך ללמוד יותר טוב את השפה.

Luna Sphere

New member
-----

סקר כשמצ'עמם לכם ו גמבה חמודה מאד ו 21:45 | 30/05/07 1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) אוי די. אני אגיד שהשניים של AM ושלושת הסטרוקס ושני הליבס ושל WAS ושל היוזד ושל YYYS ושל קלקסונס ושל ג'יימי ואם נראה לכם שזה יותר משלושה תעשו חישוב חוזר.. 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) AM דה, הסטרוקס והליבס 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. גונזו SNM ומצעד הNME אולי, לא דעת. 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? הרבה בדר"כ 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ: שקט. 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). אממ כל הסינגלים שלי.. 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). אלכס וג'יימס ניו סולנים, ליאו המתופף, וניק וג'ון בסיסטים 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. abandon ship של גאלואוס. ואת האמת, בחיים לא שמעתי אותו עד הסוף כי אין לי כוח סיבולת... 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). אני מאוד אוהבת ספיישלים של פסטיבלים 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). AM.. 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה).: דה. ההופעה בברצלונה 3> ובגונזו טור 2005 3> 12. לראות הופעה לייב בערוץ: ב א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? כן :) אבל גם cribs פשוט אדיר.. 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). לא יודעת די 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? אם זה היה אפשרי, כמובן. 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? אמ..... הגונזו הראשון שלי? 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? אני לא אתלהב ואגיד שזה לא יעזור, כמובן שזה יעזור אבל אני לא צריכה תרגום

המ

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) נו. הרבה. 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) HIM, within temptation, the hush sound 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. אמ, NME, גונזו, טייקאובר 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? כמה שיוצאP: 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ. נו לאיודעת 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). המהדורות המיוחדות של פאניק! ואמסיארוש, וממ, מייבי ממוריז של דה יוזד? לאיודעת עכשיו אפשר להשיג בארץ הכל ><; 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). ג'ארד ליטו ו-וילה!!!11 וגרטה-משהו מדה האש סאונד ושארון דן אדל מוויטין טמפטיישן ולגבי המתופפים והבסיסטים אני לא יודעת 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. סיק סיק סיק 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). לא זוכרת :ם 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). לא יודעת 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה). כשיוצא. ופלסיבו. 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. ב. נחמד נורא. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? כן וכן 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? לא. הקלטתי רק את ההופעה של AM 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? לא זוכרת ס.ס 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? כן

dandiT

New member
../images/Emo13.gif

1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ) HIM - RR 30STM - 30STM (ככה קוראים לדיסק הראשון שלהם נכון?
) The Used - lies for the lairs 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל) HIM
The Used 30STM 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ. רוק טופ 10 מצעד האינטרקטיבי ו... רוק בMTV2? לודעת>< 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ? בזמן האחרון לא הרבה אבל בכללי בערך 3וחצי ככה
5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ HIM - join me 30STM - From yesterday לוסטפרופסט - 4AM 6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה). אין
7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב). סולן.. וילה
! מתופף... גאס
סתם... אממ...אנדי! לא חתיך חמודP: בסיסט...
לודעת... 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ. The Killers - Read my mind אני פשוט... גלחהמדךל>< 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו). הממ לודעת=/ 10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה). לא מסתכלת גונזו.. אבל הדבר היחידי שראיתי פעם בגונזו זה היה את הראיון עם ביפי.. אז נראה לי שזה XP 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה). ראיתי 2 הופעות... אחת של MCR ואת של פוב... ולא אהבתי שומדבר ><" 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם. בעיקר זה.. אם זאת להקה שאני אוהבת 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו? לא ראיתי אפעם
14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם). חח אינלי מושגXD 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב? לא
16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ? וואלה לא זוכרת..
הסניליות עושה את שלה
17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ? היה עוזר אבל לא צריך אתזה ^_^

dandiT

New member
../images/Emo122.gif

וכמובן שרשמתי לא נכון משהו
**lies for the liar

dandiT

New member
יואו מה אני מפגרת ><"

רשמתי משהו לא נכון הממ.. אני צריכה להקשיב יותר בשיעורי העברית למינייהם XD

למעלה