../images/Emo3.gif
1. שלושת האלבומים הכי אהובים עליכם (כולל להקות או אמנים לא מהערוץ)
Muse - Origin of Symmetry, Muse - Hullabaloo, Rage Against the Machine - Renegades (רק אוריג'ן נשאר במקום, השניים האחרים מתחלפים פעם ב.. חח) 2. שלושת האמנים/הלהקות הכי אוהבים עליכם (כנ"ל)
וואי אני מה זה אפתיע.. מיוז! ונכון לעכשיו ה2 האחרים הם המרס וולטה ורייג' אגיינסט דה משין 3. שלוש התוכניות שאתם הכי אוהבים בערוץ.
טייקאובר, וידאוגרפיה ומצעד הNME 4. כמה שעות ביום אתם צופים בערוץ?
לאחרונה? לא מספיק. 5. שלושת הקליפים הכי אהובים עליכם בעולם, גם לא מהערוץ
Radiohead - Just, Aphex Twin - Windowlicker, Fatboy Slim - Weapon of Choice פאטבוי במקום הראשון!! כריסטופרררר
6. אלבומים שיש לכם ולא נקנו בארץ כי אין להשיג אותם פה (אם יש לכן כאלה).
לא נראה לי שיש אלבומים שקניתי בחו"ל שלא ניתן להשיג כאן.. סינגלים של מיוז קניתי שאין בארץ כמובן. אבל לא אלבומים. סך הכל הארץ דיי בסדר בעניין ומשתפרים 7. הסולן הכי חתיך, המתופף הכי חתיך והבסיסט הכי חתיך (אפשר גם נשים, אגב).
פחח אני כל כך לא בקטע אבל אמממ... וילה מHIM וג'ארד ליטו בקרב קשה על הסולן, אבל אני עדיין לא מחשיבה את ג'ארד כזמר אז וילה לוקח. לפני כמה שנים זה גם היה ברט אנדרסון ודיימון אלברן. ואני הודתי לא מזמן שיש לי משיכה קלה למאט למרות שהוא נראה כמו שילוב של עכברוש ותוכי, אז נצרף גם אותו. מתופף.. אמפפ.. עשיתי חיפוש בגוגל של מתופפים סקסיים.. ולא מצאתי אף אחד שמושך אותי. אז נגיד דומיניק רק כדי לשמח אותו. בסיסט, אההה?! שוב חיפוש בגוגל. שוב לא הניב תוצאות. ואני דיי מבוהלת מכמות ה"פיט וונטז" שמצאתי *מקיאה* 8. השיר שהכי נמאס לכם לשמוע מהערוץ.
Welcome to the Black Parade 9. הספיישל שהכי אהבתם (לדוגמה: סופשבוע של להקות בריטיות, סופשבוע גונזו וכו).
להקות בריטיותתתתתת. אוי זה עשה אותי מאושרת! ועוד בדיוק כשפתחנו את הפורום! שיעשו שוב
10. האורח שהכי אהבתם בגונזו, או בכלל המרואיין שאתם הכי אוהבים (אמן או להקה).
התשובה הברורה תהיה מיוז.. ואכן מאוד נהניתי מהקטע שלהם (נו בחיית, מי עוד יגיד את הABC אחורנית ב5 שניות?!). אבל גם מאוד נהניתי מנואל גלאגר. הוא משעשע! 11. האם אתם אוהבים לראות הופעות חיות בערוץ? מאיזו הכי נהנתם (ממה שראיתם מהטלוויזיה, לא שהייתם בהופעה).
אחד הדברים שאני הכי אוהבת בערוץ. שוב התשובה הברורה היא מיוז. מאוד נהניתי גם מהופעה של רייג' אגיינסט דה משין שיצא לי פעם לתפוס ומהפרטיליס 12. לראות הופעה לייב בערוץ: א. גורם לי לתסכול, כי אני מת להיות שם.
ב. נחמד נורא. --- ואין מה להשוות לדבר האמיתי! זה לא אותו דבר עם לא דוחפים אותך ומוחצים אותך למוות. ג. לא מלהיב, כי אתה לא שם, אז זה לא שווה. ד. כמו להיות בהופעה ממש, ולכן אני מת על זה. 13. ראיתם את הקליפים הקצרים, בהם אמנים מציגים את החדרים שלהם/אלבומים שהם אוהבים, תוך כדי שהם מטיילים בחנויות דיסקים? אוהבים את הפינה הזו?
לא ממש, מיותר לטעמי 14. לאיזו להקה הייתם מתים לעשות קליפ ואיך זה היה ניראה (בקיצור, על מה היה מסופר שם).
ברור שלמיוז, כי הייתי עושה להם קליפ פי כמה יותר טוב מכל מה שהם כבר עשו. האמת שהיה לי רעיון יפה בטירוף לInvincible וכמובן שהם הרסו אותו לגמרי עם הקליפ שלהם חח לסינגל הבא שלהם כבר אין לי רעיון. אני חושבת שהחלק היצירתי במח שלי יצא לשביתה בעקבות Invincible 15. האם אתם מקליטים תוכניות מהערוץ, כדי לצפות שוב?
הקלטתי כמעט את כל התכניות שראיתי עם מיוז עד שנקלט לי שיש להם 100000 שידורים חוזרים ואני בכל מקרה לא משתמשת בוידאו אז אין טעם והפסקתי 16. התוכנית הכי זכורה לכם לטובה מאז שהתחלתם לצפות בערוץ?
אהבתי מאוד מאוד את מצעד הריפים הטובים ביותר שהם עשו. רוק נטו. זה היה כיף 17. האם היה לכם עוזר אם היה תרגום לעברית בערוץ?
למה בדיוק? חח האמת שעוד הייתי זקוקה לזה כדי להבין את מאט אבל מאז שפגשתי אותו (
) אני כבר לא צריכה