סקר לבנות..נראה מי מפה מבינה ביופי

HANGMANN

New member
סקר לבנות..נראה מי מפה מבינה ביופי

בנות בבקשה ספרו לי מהו צבע הליפסטיק שלכן ואגיד לכן מי מכן מבינה ביופי ומי לא ...

egozy

New member
ליפגלוס שקוף הכי טוב

מדגיש את צבע השפתיים הטבעי ונותן להן נפח.

HANGMANN

New member
בהמשך אני אגיד לך

אם ליפסטיק שקוף זה טוב או לא טוב

20160 דקות

New member
מה הקשר?

אם היית בחורה היית יודע שבמידה ואנחנו מתאפרות, צבע הליפסטיק משתנה בהתאם ללבוש שלנו, וכמובן לעוד גורמים כמו אם זה בוקר או ערב, ארוע דרמטי או סתם יציאה במהלך היום ועוד גורמים. ואתה? אתה הסמכות העליונה שקובעת מי מבינה ביופי ומי לא? לפי השאלות שלך נראה לי נתקעת יותר מדי על ערוץ הטלאנובלות. או שאתה סתם מתבגר בן 15, ואז זה יותר הגיוני, מותר לך.

papaya3

New member
ועוד משהו

אני חדשה בפורום ולא נעים לי לפתוח שירשור חדש.

HANGMANN

New member
תוצאות הסקר ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אז הנה אני מפרסם את תוצאות הסקר ותדעו מי פה מבינה ביופי אז ככה..אתן יודעות למה התחילו להשתמש בליפסטיק?? מסתבר שבנות שהן מגורות מינית הדם מתרכז בשפתיים וגורם לשפתיים להיות יותר אדומות מהרגיל (אתן כבר יודעות איפה מתרכז הדם אצל הבנים שהם מגורים מינית
לכן התחילו הבנות לשים ליפסטיק אדום כדי לשדר שהיא זמינה למין והיא פוריה ..תכונות שהגברים חפצים בנשים ולכן התחילו הבנות בליפסטיק אדום מה שאומר שבנות שמשתמשות בליפסטיק חום סגול וצבעים כהים אחרים או שמתאימות תליפסטיק לבגדים לא ממש מבינות ביופי....לעומת זאת הבנות ששמות ליפסטיק אדום או שקוף מה שמבליט את צבע האדמדם של השפתיים מבינות שזה יותר הולם ויותר ישיג את המטרה מבחינתן ..תגובות לתוצאות הסקר אתן מוזמנות להגיב

למעלה