תגובה: אתה בן 4
O orrin New member 26/5/06 #22 מותק סבתא שלי תמיד אמרה "כשאתה מתווכח עם טיפש- תוודא שהוא לא עושה את אותו דבר".אין פה אמירה עליך, חלילה וחסה, אלא רק על העובדה הפשוטה שאין טעם להגיב לו..... ועכשיו השאלה היחידה היא מי ירד יותר נמוך, לא? חיבוק ממני
מותק סבתא שלי תמיד אמרה "כשאתה מתווכח עם טיפש- תוודא שהוא לא עושה את אותו דבר".אין פה אמירה עליך, חלילה וחסה, אלא רק על העובדה הפשוטה שאין טעם להגיב לו..... ועכשיו השאלה היחידה היא מי ירד יותר נמוך, לא? חיבוק ממני
ר רגע אמדוד לי New member 26/5/06 #26 היא לא מוצאת בן זוג ואתה מפיץ סקר לבנות איך הם אוהבות אותך.... אתה לא יודע לבד ? כאילו - אני מבין שבשלב מסויים קצת מעצבן שאמא קונה לך את הבגדים אבל בכל זאת...
היא לא מוצאת בן זוג ואתה מפיץ סקר לבנות איך הם אוהבות אותך.... אתה לא יודע לבד ? כאילו - אני מבין שבשלב מסויים קצת מעצבן שאמא קונה לך את הבגדים אבל בכל זאת...
H HANGMANN New member 26/5/06 #24 שאלה לבנות אני מתכוון בקרוב ללכת למכון כושר...מה בנות מעדיפות ..גברים עם גוף חטוב או גוף עם שרירים מנופחים?
שאלה לבנות אני מתכוון בקרוב ללכת למכון כושר...מה בנות מעדיפות ..גברים עם גוף חטוב או גוף עם שרירים מנופחים?