סקר - לבנים סקסיים...

ornaok

New member
סקר - לבנים סקסיים...../images/Emo9.gif

היום אני ודותן אכלנו גלידה בקניון, על הספסל מול חנות של אפרודיטה. עזבו שהיתה שם חזיה ב500 ש"ח(!!!!) - החלון ראווה היה מלא בכל מיני כותבנות לילה סקסיות ומינימליסטיות, עם המון תחרות, מלמלות וסילסולים, ובלי הרבה מקום לדמיון. שאלנו את אצמנו האם נשים באמת לובשות כאלה כותנות לילה? האם זה עושה משהו לגברים? הגישה של שנינו היא שחבל להוציא הרבה כסף על קצת בד, שאת לובשת רק במטרה להוריד...אבל כל החנויות מלאות בדברים האלה, אז כנראה ש(א)נשים קונים... מה דעתכן??? והאם אתן משתמשות בביגוד תחתון כזה?

ו שתי

New member
אצלנו בבית

(וסליחה על הוולגריות) קוראים לזה "מדי זונות". היה לי פעם סט כזה שקיבלתי מתנה מהבוסית שלי לשעבר (אותה אחת שנתנה לעובדים שלה מתנה לפסח ויברטור). נתתי אותו באריזה לאחותי (את הסט, הויברטור היה טרם זמני).

אנידס

New member
../images/Emo12.gif אני בהלם מהבוסית (אני מקוה שהיא

מעניקה את המתנות כשהן עטופות וחדשות.

../images/Emo4.gif

כרגע, כשאני בעידן ההנקה, אפילו חזיה נורמלית בגדר חלום רטוב
(מחכה לי בארון אחת חדשה דנדשה ומדהימה
). בקשר לנ"ל - אין לי...

../images/Emo4.gif

כרגע, כשאני בעידן ההנקה, אפילו חזיה נורמלית בגדר חלום רטוב
(מחכה לי בארון אחת חדשה דנדשה ומדהימה
). בקשר לנ"ל - אין לי...

שאלה כאובה ...../images/Emo122.gif

אני מניחה שאם היה לי גוף חטוב הייתי קונה דברים כאלו , ולא ב500 שקל ..אם היית רואה באיזה שמלה מרופטת וסמרטוטית אני מסתובבת בבית היית מתפלצת , הדבר האחרון שאפשר לומר עלי כרגע הוא שאני סקסית ...לצערי

אנידס

New member
חלק קטן מהנשים קונה, רוב הקניות של

לבנים נעשים על ידי גברים וכן זה עושה המון לגברים

אנידס

New member
ברח לי, עשו לי ריסט יזום. יש לי סט

אחד עוד כשהייתי במידה הרבה הרבה יותר קטנה, מעלה אבק בארון. מעבר לזה כרגע די מיותר לטעמי.

500ש"ח באמת נשמע מוגזם

אבל אני מניחה שהכל יחסי... וכן יש לי כמה דברים סקסיים כאלה וזה מאד עושה את זה לצד השני

דפנה מי

New member
ממש לא...

נראה לי שאני אפילו קצת אלרגית לכל עניין התחרות-זה מגרד לי נורא
הסקסיות נובעת מלובשת הבגדים ולא מהבגדים עצמם-וץ מזה שזה יפה בעיקר על דוגמניות ה"מקל" בערוץ האופנה.

lulyK

New member
תמיד זה נראה לי בשביל דראגקווינס.

אני כבר מזמן מתפללת שלא יקרה לי שום דבר ברחוב, כי הבושה כשהפרמדיק יחשוף את תחתוניי תהיה גדולה מדי.

רות י

New member
למה? את לובשת תחתוני "זקנות" או

תחתונים עם טוויטי וכיו"ב?

רות י

New member
אחרי הלידה של מילי גם לבשתי תחתוני

זקנות, שמחזיקים את כל מה שרופס ורוטט. אבל נגמלתי. זה באמת פאדיחה לגבי נותני השירותים למיניהם (קוסמטיקאית - שעווה, פרמדיק במד"א...).

תחתוני כותנה

(הייתי מעדיפה עם ציורים, אבל עושים כאלה רק לילדות), ופיג'מת דובונים. עושה את העבודה (מעולם לא נתקלתי בסירוב, מקסימום, סבלתי קצת מחיזור-יתר
).

רות י

New member
תתפלאי, אבל קיימים תחתונים עם ציורי

ם למבוגרות. רכשתי לי המון כאלה במרקס-אנד-ספנסר ז"ל. (בפריז זה ז"ל).

בלינקה

New member
כותנות וביגוד תחתון זה לא אותו דבר

בכותנות לא משתמשת ולא השתמשתי. לא נראה לי שאשתמש. בגדים תחתונים אחרים? פעם, כשהייתי צעירה, קלת דעת וחרמנית, היה לי גם משהו מצועצע, בשביל הפנטזיה ובשביל לזכור שלא צריך לקחת את הסקס יותר מדי ברצינות. עכשיו? עכשיו אני רק רוצה לחזור למצב צבירה שבו אני לא פוחדת מסקס. ותוך כדי שאני חושבת... אולי דווקא משהו כזה, שיקשר לי סקס לחיוך וקריצה, יעזור? יש חזיות כאלה במידות המופרזות שלי? << בלינקה רצה לחנות ההלבשה התחתונה הקרובה >>

למעלה