סקר - לבנים סקסיים...

אלינה12

New member
אצלי

יש לי כמה דברים כאלה בבית. אפילו פעם קניתי חוטיני, אבל ממש לא הסתדרתי איתם (לא יודעת איך אפשר ללבוש אותם יותר משתי דקות). לבעלי זה "עושה את זה", אבל אני ממש לא רוצה "להעיר את השדים" ולהוסיף עוד סקס מעבר למה שיש (או מה שאין). בעיקר לבוש סקסי גורם לי להרגשה עצמית טובה, כי ברגע שאישה מרגישה שהיא סקסית, היא באמת כזאת. יש כאלה שמרגישות כך עם הבגדים סקסיים ויש כאלה שעם בגדים רגילים. אני מהראשונים. עכשיו אחרי הלידה אני ממש לא מרגישה סקסית, אני מרגישה דובה מהלכת. וכל הבגדים "סקסיים" ממתינים שאני ארזה...

אביטלתל

New member
לא ממש...

אני קונה תחתונים 3 ב -10 (או ב - 20) מקפידה שיהיו מבד שנעים וזהו זה מתבלה או נקרע מתישהוא ואז מחליפים

yaelia

New member
תחתונים או בוקסרים

בקיץ. ועם גופיה ארוכה בחורף וזהו. אבל חזיות שוות מאוד כן. לא לישון בהן, אלא לדעת שיש לי מתחת לבגדים חזיות מרהיבות.

lulyK

New member
סקסיים או לא, ממליצה לכן על

החנות שצמודה לעמק העודפים. מלא מלא תחתונים וחוטינים ב-10 ש"ח (וחולצות וגופיות של גאפ בודי ב-15). שווה ביותר.

מעיןבר

New member
אז ככה...

חזיות יפות יש לי למכביר (ויקרות בהחלט) רק שהן כעת לא בשימוש לאור מידתן הקטנה
אני לא מתה על תחרות אבל יש דברים יפים שאינם רק בתחרה... כותנות ומלמלות - קניתי אחת בעבר הרחוק ששוכבת אי שם במעמרי הארון... כרגע יש לי 2 כותנות סאטן פתוחות למדי
שדווקא משמשות אותי היטב בימים חמים אלה. הן זולות ונעימות על הגוף אז למה לא...

אדר שלי

New member
חזיות יפות וטובות../images/Emo45.gif וחוטיני../images/Emo45.gif

למרות שבגלל גודל החזה החדש וההנקה - רק חזיות הנקה. היפות יחכו בארון בינתיים...

Arfilit

New member
כל מילה באבן ../images/Emo45.gif

יותר החזיות, וחוטיני לפרקים בלבד (כרגע לא).

new mermaid

New member
../images/Emo62.gifראיתי חזיית הנקה יפה סופדרך

על shellylove מפורום הנקה, נדמה לי שהיא אמרה שזה מ-motherland? מכירה חיה כזו? ממש כמו חזייה "אמיתית", תחרה בורדו ממש "שווה" (במילעיל) הכותונת היפה והסקסית היחידה שהייתה לי הלכה לאיבוד עם המזוודה בדרך למלדיבים
ואהבתי אותה בעיקר בגלל הנוסטלגיה (מתנה מחברות לחתונה) אני פשוט לא מסוגלת לישון עם בגדים כבר שנים אז היא הייתה בעיקר לצרכי "תראה איזה יופי, בוא נוריד אותה מהר"
במגירת התחתונים המצב קשה ומדפרס
עכשיו שאני חושבת על זה, נראה לי שאני הולכת לחפש את motherland! פעם קודמת בכלל לא ידעתי שיש חזיות הנקה צבעוניות וסקסיות, וגם לא ידעתי כמה זמן אניק. בסוף הלכתי שנתיים עם חזיית הנקה מכוערת זוועה שמרוב גועל אני לא מסוגלת ללבוש אותה אפילו היום, כשאני שוב מניקה. שנית מצדה לא תיפול

טלטל11

New member
יש לי ולפני ההריון גם השתמשתי ../images/Emo9.gif

עכשיו כל מה שמעניין אותי זה תחתונים מכותנה ושיהיו נוחים
(זה כנראה בא עם הפחד מסקס וההרגשה הבתולית משהו?...
)

חושחושה

New member
וואי אחלה סקר!!!!!!

בגדים תחתוניים סקסים, משהו שהשתמשתי בו די הרבה לפני שנישאתי, עם בעלי זה לא היה מעולם, לא יודעת לא דיבר אליו, ולא ענין אותו, בהתחלה די ביאס אבל כשכבר גם אותו זה התחיל לעניין קצת
, אני כבר הייתי אמא, וכן הלאה וכן הלאה, לא עבר לי בראש, היום אני חושבת שיש דברים ששייכים אצלי ללפני.... ודברים לאחרי... כאילו בעל זה בעל, ומה שהיה קודם, היה!

סקסי אבל בצורנ ילדותית יותר

לא האלה עם התחרה 0 אבל עם כל מיני ציורים סקסים וצורות סקסיות. בשום אופן לא חוטיני. גם חזיות יפות - אבל בעיקר שמשנות את צורה החזה למשהו נורמלי. וכמובן שיש גם בארון תחתוני כותנה פשוטים שכייף ללבוש.

ליצה

New member
ביומיום רק כותנה בגזרה נמוכה

בעיני הכי סקסי, בארון יש כמה תחרות אבל מכותנה, כל השאר פשוט מגרדים ומציקים. חזיות, לא זוכרת... (כבר כמה חודשים טובים רק חזיות הנקה ולפני זה חזיית הריון) יש לי כמה בייבידולס מדליקים (שוב מכותנה), אני מתעבת את הפוליאסטרים למינהם.

למעלה