זה תלוי בהרבה גורמים
לחמים מיוחדים יוצאים זולים באופן משמעותי, אני גם יכולה להכניס בדיוק מה שמתחשק לי.
לים בסיסי אני מניחה שיותר זול לקנות.
אם צורכים הרבה לחמים מיוחדים עם קמחים מיוחדים ותוספות זה משתלם.
אין כמו להתעורר בבורק לריח של לחם טרי.
זה מאוד מאוד נוח.
אני אופה בעיקר לשבת ולאירוחים גם כשאני מתארחת אני הרבה פעמים מביאה לחם מיוחד וזה תמיד להיט.
בהתחלה אפיתי המון לאט לאט הלהט יורד אבל אני עדיין בהחלט משתמשת.
צריך לקחת בחשבון: הוא תופס מקום, כשאופים לחם אוכלים לחם, קשה מאוד לעמוד בפניו, זו בעיה אם יש עודף משקל.
אם לא רוצים לאפות הרבה אפשר בהחלט להסתדר עם וו הלישה של המיקסר, לתת לו ללוש טוב, לכבות לתת לתפוח וללוש שוב, זה לא הרבה יותר התעסקות חוץ מלהעביר את הלחם לתנור ולעצב כיכרות אבל כך אפשר גם לקבל כיכר עגולה או בגט ולא רק מרובעת. וזה חוסך מכשיר.