סקר לכולם!!-חזרתי אחרי הסופ"ש,לא הייתי בבית..

candy77091

New member
סקר לכולם!!-חזרתי אחרי הסופ"ש,לא הייתי בבית..

איפה אתן/אתם קונות/קונים את הבגדים שלכם?יש רשתות מועדפות או מה שנראה ומה שיוצא ומה שמוצא חן?

איזה קטע! בדיוק התכוונתי לשאול את אותו הדבר

אז במקום לשאול, אענה: לורד קיטש. לא בגלל שזה איזה משהו מהמם, אלא בגלל שילוב של צניעות-מחיר-איכות-מבחר. יד שניה. באופן כללי מאוד מאוד קשה לי לקנות בגדים...לא דוגמנית וגם לא מיליונרית, וגם לא ממש ממש מידות גדולות.

candy77091

New member
זה דברים שפשוט עולי לי כקונספט

מהשרשור הקודם.. בגלל זה כנראה חשבת על זה גם כן. שם דווקא אף פעם לא קניתי. יד שניה מה קשור לכאן?

הממ.. כמעט תמיד בזארה.

לעתים, כשבגדי העונה לא מוצאים חן בעיניי, אני מתנחמת ב-Pull&Bear ,ו/או בגולף. לאישי, שבעבורו אין כל שוני מהותי בין NIKE ל-HIKE <מכירים?!>, אנו רוכשים בגדים בעיקר בגולף, שלרוב הם בגדר ספורט-אלגנט. למען האמת, אין לי כל בעיה ללבוש חצאית/חולצת שווקים, או כל בגד שיהיה מספיק צנוע, וימצא חן בעיניי, כמובן. תלוי במצב רוחי.

כמעט ולא קונה בגדים

הבגדים שלי כיום זה בעיקר בגדים שאמא שלי קונה לי (היא המלבישה של כולנו
) היא לא קונה ברשתות המוכרות וכנ"ל אני במעט שאני קונה .

candy77091

New member
אז היכן היא קונה?

אמא שלך קונה לך בגדים כיום?איך זה אפשרי בכלל?מבחינת טעם והתאמה-מידה והכל? זה בקטע של חיסכון כספי או משהו?

כל מיני חנויות קטנות

לרוב היא קולעת. יש כמה חצאיות שהיו ממש לא לטעמי- אבל חוץ מזה היא אחלה. בהחלט בקטע של לעזור לנו כלכלית וגם כדי שהיא לא תתבייש באיך שהבת שלה הולכת
(אשכרה ככה היא אומרת)

candy77091

New member
למה היא אומרת שהיא לא תתבייש

איך שהבת שלה הולכת? לא הייתי נותנת לאמא שלי לקנות לי בגדים מכל סיבה בעולם ,לא משנה מהי.הבגדים עושים את האדם הם מבטאים אישיות ואני לא מוכנה לוותר על הזכות הזו לקנות אותם לעצמי..

לא ביקשתי ממנה מעולם לקנות

לילדיי, לאישי או לי. אבל היא עושה את זה בכיף כל הזמן ולנו זה חוסך ה-מ-ו-ן כסף וזמן. מבחינתי זה סידור מושלם (חוץ מזה שלילדים יש יותר מידי בגדים כבר) ואני מאוד מודה לה על זה. ביטוי עצמי אני מוצאת בדברים נעלים יותר

candy77091

New member
נכון שזה חוסך אבל זה גם חוסך דברים אחרים.

יש הנאה מסויימת בלקנות,עם הבעל, מין חוויה כזו וגם הלבחור הוא חוויה משל עצמה.

שופינג זה לא אחד מהתחביבים שלי ../images/Emo13.gif

ולאחרונה כל ביקור בקניון עולה לי בכאבי ראש וסחרחורות תוך חצי שעה שם. אני מדברת בשיא הרצינות.

הנאה בלקנות עם הבעל? :)

דברי בשם עצמך. חוץ מזה, אני גם לא בדיוק מתחברת לחוויית הקניה.

candy77091

New member
דברתי אך ורק בשם עצמי.וכך אני עושה תמיד

לא נראה לי שאמרתי שלכולם יש חוויה כזו. דבריי בכלל פנו לבשורות. מה קפצת עליי?

את בגדי אני רוכשת ב:

בשוק מחנה יהודה (ליד חבה) יש חנות שכל הבגדים שם 30 ש"ח שווה לראות. חצאיות המנשה שאול אותנטי פעם בזמן של הש"ל היתי קונה המון ברשתות(קסטרו, זארה, פוקס) עד שהגעתי למסקנה שלא שוה לבזבז 100 ש"ח על חצאית\חולצה...

candy77091

New member
לא מבינה.

הסגנון שציינת-אותנטי והאחרים שאני לא הכי מכירה כי איני תושבת עיר הקודש..נראה כמו סגנון מזרחי-זרוק כזה ואילו הסגנון שלקסטרו ,זארה ממש שונה ממנו..אי ךשינית סגנון בכזה דרמטיות?או שאני טועה?

למעלה