סקר לכולם!!-חזרתי אחרי הסופ"ש,לא הייתי בבית..

איזה כיף לך../images/Emo3.gif

נחמד להסתובב בחנויות הענק של מנהטן או בחנויות היוקרה של לונדון ולקנות עם חשבון פתוח...חחח

../images/Emo13.gifאין ספק!!!

לא חשבתי לרגע שזה בא ברגל
אבל בכל זאת פה בארץ אין כ"כ פרנסה נורמלית ואורח החיים של רובינו כזה מין חסכני וסגפני שטוב לראות שיש עדין מי שיכולה להנות מפרי- עמלה
אגב, תסלחי לי שאני לא זוכרת מה את ומי את... אכפת לך לרענן מעט את זכרוני?
- לאיזה מיגזר את משתייכת?, בת כמה את? יש ילדים? כמה זמן נשואה? ממה את מתפרנסת? מאיזה אזור את? וכו'.. וכו'.. זה נשמע כמו איזה חקירה של מס הכנסה הא? חחח

נעמה92

New member
טוב אז בשבילך

אני גרה במרכז, ואני רו"ח אני דת"ל, אני בת 24 ואין לי ילדים, בע"ה גם זה יגיע, אני עובדת במשרד שעובד עם הרבה חברות בחול, בינהם גם בגדים, אז אני גם נוסעת וגם מרוויחה בגדים בהנחה

נעים מאד../images/Emo140.gif

ע-כ-ש-ו אני מבינה.... אולי יש למשרד שלך איזה סניף באזור ירושלים? אני באה לעבוד שם מ-ח-ר!!!! גם לעבוד ולהרוויח וגם להנות מהצד... לא נשמע רע
אבל את בטח יודעת אנגלית ברמה טובה- הא? ואת זה לצערי אין לי
הלך עלי! חחח...

נעמה92

New member
רק עכשו ראיתי את ההודעה שלך

אז קודם כל, אין לנו משרד בירושלים, אבל, למה שלא תנסי להיות מזכריה באחד מהמשרדים? ותוך כדי תלמידי הנל"ח אם זה מעניין אותך ומדבר אליך? בקשר לבגדים אז זה בנוס מאד נחמד אבל, חשוב שגם העבודה תענין אותך. והכי חשוב שתאמני בעצמך אם את מחפשת עבודה, אז לכל עבודה יש את הדברים שלה שהם מעצבנים והם מונעים ממך אפילו ללכת לראיון באותה עבודה, לדוגמא כמו העבודה אצלי שצריך אנגלית טובה, אבל אם את תהיי מספיק מעולה בדברים אחרים ונאגלית לא כ"כ טובה יקבלו אותך ויתנו לך הזדמנות כמובן שתלוי לאיזה תפקיד, כי כל דבר אפשר ללמוד. ושנית תנסי לא למצוא לך מחסומים, אלא דלתות פתוחות

אני לאחרונה כותבת תגובות מושקעות ביותר

והן פשוט---- לא מצליחות להשלח!!! וזה מררררגיז!!!!! וגם לך כתבתי תגובה וכשניסיתי לשלוח נהייתה שגיאה באתר! אוףףףףף

אביטל62

New member
נכון! לאחרונה יש המון בעיות!

גם לי זה קורה! ולכן גם החלפתי את "שמי" מאביטל 60 לאביטל62... פשוט לא הסכים לי לשלוח על השם הקודם...

אני אומרת לך- זה לא צחוק../images/Emo4.gif

אני כ"כ אוהבת לכתוב תגובות "יפות" ולקשט אותן עם אייקונים וסמיילים אבל זה מ-ב-א-ס שזה פתאום נמחק!!!
יאאלה שתפוז יקלטו שהם חייבים לשפר ת'עצמם!!!!

הצעה

קשה לזכור את זה בזמן אמת- אבל אם השקעת בהודעה תשתדלי לעשות copy לפני שאת שולחת, ואז אם נתקע בקלילות את לוחצת paste ומנסה בשנית....

למעלה