סקר: למי יש חלונות XP ביידיש???

יש לי חלונות אלפיים ומילניום

אני מפעיל את האלפיים אבל אני לא מוצא איפה קובץ האקספלורר.

digiman

New member
צריך להוריד שני קבצים?

1. http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. explorer.exe אני שואל לראות אם הבנתי אותך נכון,

grinberg

New member
תלוי מה אתה רוצה

אם אתה רוצה רק לשנות את הדיאלוג של שורת המשימות, ולעשות מ´התחל´ - ´אנפיינג´ תוריד רק את הקובץ EXPLORER.EXE לחלונות XP. ואם אתה מעונין ליצור תפריטים חדשים משלך, אתה צריך להוריד רק את התוכנה ResHack.zip. ואם אתה רוצה להוסיף ולשנות את מה שעשיתי כבר, תוריד את שניהם.

digiman

New member
מדליק - איך אומרים ביידיש?

איז ברענט?......לא מתאים נכון? הער ציטאנוענג ? (רעידת אדמה ) בקיצור מתנצל אין לי תגובה הולמת ב-מעאמה לושאן

grinberg

New member
ווונדערליך! ווונדערבאַר! ויש אומרים

מורא´דיג! אויסער ווי געוויינדליך!

grinberg

New member
אז ככה

במילניום אני מאמין שזה בתיקית WINDOWS ובאלפיים בתיקיית WINNT אם לא תבדוק בתת תיקיה SYSTEM32.

fanti

New member
אה גוטן אובנט וואס טוטצאך דו ../images/Emo96.gif

איך הוב גוט צודאנקען גענדיקט ארביען ... און געקומן בארזוכן .... אין פורום . וואס געפין איך דו .... אידיש ? ניין , איך געפין אה קלאס פון קומפיוטערס איך מיין אז מדארף טוישן די פורומס´ נומן אויפ , אידישע קומפיוטרס´ סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ממש נחמד , :)

עוצי

New member
ייִדישע קאָמפּיוטערס און ייִדישע

פּיראַטן. אַלע זײַנען געוואָרן ספּעציאַליסטן אויף קאָמפּיוטעאס דאָ

grinberg

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo96.gif ../images/Emo78.gif

איך זעה אז דיַין יִידיש איז ספעציעל גוט, בעקאנט זיך א ביסל פאַר אונז, פון וואַנען איז דיַין יִידיש? א.ד.ג.

איר טאטע האָט געשריבן

אונטער אירן ניק. דאָס איז דער גאנצער פתרון התעלומה. יידישיסט איז גערעכט, דו פרעגסט קשיות אויף ואָס מען האָט גערעדט איבער דעם פאר א סעקונדע...

א בקשה צו הרב גאטליב

אפשר מאך פאר די חברי הפורום א מדריך מפורט ווי אזוי מאכט מען דאס פון אלף ביז תיו???

למעלה