סקר - לק מתפוצץ, כן או לא?

צונית

New member
סקר - לק מתפוצץ, כן או לא? ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

אני לא מצליחה להחליט אם אני אוהבת או שונאת את זה. ולא סתם מחבבת או לא מחבבת, אלא ממש - אוהבת או שונאת. מצד אחד אני מרגישה שבזמן האחרון לקים רגילים פשוט לא עושים לי את זה. אני כבר לא מסוגלת לשים סתם לק קרמי וליהנות ממנו. מצד שני, אני לא מרגישה שיש לי מספיק אפקטים ולקים מיוחדים, או שיש מספיק כאלה באופן כללי שבא לי לקנות. הלק המתפוצץ יכול לספק לי הרבה זמן של גיוון, הוא מאפשר לציפורניים להראות מיוחדות ושונות כל הזמן. אבל קודם כל, קיבלתי ביקורות מעורבות מאוד בנוגע אליו. שנית, זה לא כזה אסתטי בעיני. כלומר, אני לא יכולה שהלק שלי מתחיל אפילו להיראות שחוק או חלילה מתקלף - אז ליצור את המראה הזה בכוונה?
מה דעתכן בנושא? ניסיתן כבר או שבינתיים מספיק לכן לראות את זה על אחרות? אוהבות או שונאות? איך אתן מעדיפות את זה - בהתפוצצויות קטנות או גדולות? צבעים מנוגדים ביותר או הרמוניים? אתן מוזמנות לצרף תמונה של צירוף שאהבתן... שבת שלום

Osnatz1

New member
יש לי שימוש אחד עיקרי ללק הנסדק

וזה אם אחרי יומיים שלושה כשמתחילים צ'יפים ואין לי כוח/זמן להחליף- אני עושה תיקונים ואז שמה את הנסדק ואז בכלל לא רואים שזה תיקונים והוא מכסה את כל הפאקים. יש לי כרגע רק את הנסדק השחור של שיק. ניסיתי כל מיני דברים איתו. למרוח במקום מלמעלה למטה למרוח באלכסון או לרוחב כדי שהסדקים יצאו שונים, שכבה עבה או דקה. פלוס מינוס ניסיתי את הכל, ולפעמים יוצאים דברים חביבים. חשבתי לנסות להביא עוד צבע ולנסות שתי שכבות של נסדקים כמו שראיתי באחד הבלוגים, אבל להוציא 40 ש"ח על זה של שיק (כשיש לי כבר את הצבעים שמגיעים במארז) לא כלכך בא לי. גם בגלל שהוא מתייבש נורא מהר נוצרים לי גושים על המברשת שכל הזמן צריך לנקות ואין לי סבלנות לזה.. ראיתי מתישהו בבלוג קראקל אחד שממש נראה כמו קורי עכביש כאלו.. אולי של צ'יינה גלייז? אותו אולי הייתי קונה, בלבן. לסיכום, טרנד חביב אבל רק למידי פעם.

ליאני777

New member
../images/Emo9.gif יש לי בלבן של שיק ותאמת...

לא ממש אוהבת , בהתחלה ממש התלהבתי מהעניין אבל כשמרחתי אותו על הציפורניים ממש נגעלתי מהמראה הזה
ממש לא מתאים לי, אני אוהבת יותר את המראה הנקי והאסתטי .. אבל זה רק עניין של טעם.. יש כאלו שמאוד יאהבו את המראה הזה..

danra

New member
../images/Emo45.gif גיוון מבורך אבל לא לכל אחת

כי יש כאלו שזה פשוט נראה מתאמץ מדי עליהן. חוץ מזה שזה לא טרנד ליומיום בגלל העבודה. לטעמי נחמד שיש גיוון בעולם הלקים במיוחד שאפשר ליצור הרבה שילובים לפי ההעדפה האישית. כתבתי בפוסט הערפדים על השאטר השחור של OPI. קטע מדליק.

edenable

New member
עלייך זה נראה מהמם!

איך הצלחת לעשות את זה מנומר כזה ולא פסים של פיצוצים?

רוני325

New member
מאד אוהבת אבל הריח חזק (אילו של שיק אני לא

ניסיתי רק את של קרקל וניצה)

נלי12

New member
ראיתי שחור ולבן.. ובאמת התפלאתי שאף אחת לא

הזכירה אותם פה

רוני325

New member
אם מישהי ניסתה את הקרקל של וואו

נשמח לביקורת ביום שישי בשרשור מומלץ/לא מומלץ זה דווקא מסקרן

lulilol2

New member
כמה עולה בוואו?

אני ממש רוצה לנסות, אבל לא רוצה להשקיע כסף ובסוף להתבאס..

נלי12

New member
לא זוכרת בדיוק אבל לא הרבה.. אם יצא לי להיות

בקרוב בוואוו אני אקנה ואכתוב חוות דעת.. מקווה שזה לא היה חד פעמי

edenable

New member
כמוך, לא מצליחה להחליט

אין ספק שזה מיוחד ויוצר מלא אפשרויות לשילוב צבעים. מצד שני, זזה נראה לי מראה מקושקש מידי, במיוחד אם לוקחים 2 צבעים קונטרסטיים. היחיד שאני עדיין שוקלת אם להזמין או לא זה הקראקל של צ'איינה גלייז באפור.

angell4

New member
לא מתחברת לזה

יותר אוהבת את זה על אחרות מאשר על עצמי

אחד המארזים של שיק עומד אצלי פה

ורוד עם קרקל שחור, ואני לא מצליחה להביא את עצמי ללבוש אותו (כמובן שבשביל זה אני צריכה ללכת למישהו שימרח לי, כן? אני הרי עקומה ידועה ולא יודעת דברים בסיסיים כאלה). יש משהו בשילוב הגוונים ובאפקט המקולף שלא גורר אצלי חשק מיותר.

למעלה