סקר - לק מתפוצץ, כן או לא?

ענבל30

New member
עדיין לא התנסיתי ../images/Emo3.gif

אבל אני בהחלט בעד גימיקים בלקים באופן כללי (מתחברת למה שרשמת על זה שלקים "רגילים" לא עושים לך את זה... לפעמים צבע מיוחד זה לא מספיק, ואני רוצה משהו מעבר). גם אם לא אלך עם קרקלים תקופה ארוכה, לכמה פעמים להתנסות זה נראה לי נחמד. ראיתי סווטצ'ים יפים של קרקלים, וראיתי מזעזעים... אני מניחה שזה הרבה עניין של ניסוי וטעיה: שילובי הצבעים, עובי השכבה שמורחים וכו'.

Miss Laver

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

יש לי את הנסדק של שיק ( סגול + שחור) ואני מאוד אוהבת ללכת איתו. הוא גם גורר המון תגובות ואם יש משהו שחשוב לי בלק זה שאנשים לא יהיו אדישים אליו.

lilo4

New member
לא התלהבתי

לפני משהו כמו 7 שנים, בערך בתקופת החטיבה/תיכון אני זוכרת שראיתי פרסומות ללק כזה במעריב לנוער, והכי התלהבתי ממנו בעולם. היום הוא לא עושה לי את זה בכלל.... היו כמה סווטצ'ים שראיתי באינטרנט שהיו יפים, ויש בנות שזה יפה עליהן. אני פשוט לא מצליחה לראות את זה על הציפורניים שלי (לא משנה שאני בחיים לא אצליח לעמוד בפיתוי, ותוך כמה שעות אני פשוט אתחיל לקלף את הכול)

עינב ג ל

New member
אני בעד

כמובן שזה עניין של לאן הולכים איתו, איזה שילוב ועל איזה צד קמתי בבוקר. לעבודה, למשל, כן באתי איתו. מצד שני, לראיון עבודה לא הייתי הולכת איתו... לי יש את הזוג של שיק - כסף ושחור.

מאוד אוהבת

אם כי מצטרפת לדיעה הרווחת שצריך מצב רוח לזה. התגובות שקיבלתי מעורבות ותלויות לדעתי פחות במראה הקראקל עצמו ויותר בשילוב הצבעים. לדוגמה, בפעם הראשונה שניסיתי את הקראקל השחור שמתי מתחת ורוד ניאון ויצא מקסים. כשניסיתי את הקראקל הטורקיז הכהה משום מה החלטתי להמשיך עם הניאונים ולשים מתחתיו ירוק ניאון (נו, צבע של מרקר). אפילו אני קצת נחרדתי והורדתי את זה אחרי יומיים. עכשיו אני מתכננת לנסות את הטורקיז עם כסף מתחת, נראה לי עדין יותר. אגב, כשגיליתי שבכלל יש כזה דבר קראקל לא רק נדלקתי אלא גם נקרעתי מצחוק, כי כשהייתי באיזור כיתה ז'-ח' ייצרתי קראקלים לעצמי. הייתי מורחת לק וממש דקה אח"כ, לפני שהוא התייבש לגמרי, הייתי עוברת עם סיכה וסוג של חופרת סדקים בתוך הלק.
רק שלא חשבתי על לעשות את זה עם שכבת לק אחרת מתחת... ואם לא היה ברור עד עכשיו - אני מעדיפה צבעים מנוגדים. גם בגלל שבד"כ אני מעדיפה צבעים כהים בלקים זו הזדמנות בשבילי לנסות צבעים בהירים כשמעליהם קראקל כהה. אתמול ראיתי על מישהי קראקל שחור עם לק תכלת צועק מתחת, צבע שבחיים לא חשבתי לקנות, ועכשיו אני כנראה ארוץ לחפש לי לק תכלת רק כדי לנסות את השילוב הזה.

Aussie Girl

New member
אוהבת

אני קוראת סמויה אבל הייתי חייבת לשתף. מתה על הלק הזה! אני רק בתחילת ההתמכרות וכיף לקרוא פה

G r o k e

New member
גם אני!! עונה.. ../images/Emo191.gif

צונית, אני מבינה לליבך. לקים רגילים גם לא כל כך כבר עושים לי את זה, אלא עם כן הצבע ממש מיוחד. הקטע שגם "אפקטים" אין לי בשפע, אז - כל היין
בקיצור.. קניתי כולה אתמול לק מתפוצץ של חברה לא מוכרת. אבל מה אני אגיד.?? מהמם!! אני מחכה לקנות עוד צבעים... יש אינספור דברים שאפשר לעשות עם זה מעבר למרוח את זה ברגיל. בינתים הסדקים יצאו לי גדולים, פעם הבאה אני אנסה למרוח שכבה דקה ולראות איך יוצא. ופה אני מבינה שאני צריכה צבעים שיישתלבו ביחד, כי אני רוצה שייראו גם את הסודק וגם את הנסדק. למרות שאני לא אתנגד למרוח מתפוצץ ירוק על לק אדום ולהיראות כמו אבטיח שבור

צונית

New member
מוצלח!! ../images/Emo9.gif

בפעם הראשונה שראיתי את האפקט הנסדק על מישהי, זה היה על חברה שהבונת ציפורניים עשתה לה פרנץ' עם זה. מדהים בעיני!! הרבה יותר יפה מאשר על כל היד!! החלטתי שפעם הבאה אני אנסה גם. יצא לך משגע!

lilo4

New member
הפרנץ' יצא מדהים

אחד המיוחדים, גם יוצא מאוד מאוד עדין

לייאןן

New member
תודה רבה לכן D:

תודה רבה לכן :) אני היום נראה לי ינסה עוד משהו עם הלק הזה :)

למעלה