סקר: מדרחוב

קא זו או

New member
יש כאלו שמוכנים להיות: גולים, לשעבר

אני ירושלמי לשעבר. זהו. עיר דוחה, עוד צריך להתייחס אליה כמו אני גולה ממנה?

Mנטה

New member
רגע רגע hold your horses

אם אתה גר בגבעתיים, אתה לא תל אביבי. תל אביבי הוא רק מי שגר בתל אביב. כל מי שעובד, מבלה או סתם תופס את החניה כאן, הוא בהחלט לא תל אביבי. מצדי תקרא לעצמך גוש-דני, תל אביבי אתה לא. וגם אני בדעה שהאמת נמצאת איי שם באמצע. בין הA לE.

shellyland

New member
אשקלון זה לא בת"א, טמבל אחד ../images/Emo163.gif

אשקלון זה בעזה. מורה ואב בישראל, ולא יודע גיאוגרפיה פשוטה!

קא זו או

New member
שלי, שובבה שכמוך ../images/Emo3.gif

שמתי לב שחיפה היא אאוט מבחינתך. אבל מדוע אשקלון- כולה שעה נסיעה מאשדוד, והיא הרבה יותר יפה מאשדוד, ויש שם סיפור עם שמשון הגיבור, לא?! והבנתי שיש שם תמיכה כלכלית לפתיחת עסקים, ויש מכירת וילות במחירי חדר וחצי בת"א חוצמיזה יש לי חברה טובה באשקלון

חיפה? אאוט? אצלי? השתגעת?

אני מתה על חיפה! משם מתחילה הארץ האמיתית, בשבילי. האמת היא שהיא מתחילה קצת קודם - מנתניה וצפונה. בכיוון ההפוך - מאשדוד ודרומה. החלק המזרחי כולו בסדר, מבחינתי. זאת החגורה המעצבנת של "מרכז הארץ" (הנקראת גם "השפלה" ולא בכדי) שאני חושבת שראוי להכריז עליה כמו על צ'רנוביל: "אזור שלא ראוי למגורי אדם". וגם לי יש חבר טוב באשקלון. הוא שוטר.

קא זו או

New member
רגע רגע, ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

איפה והיכן בדיוק קראת שאני תל אביבי? אני גבעתיימי גהה, אורבניסט מצוי

גבעתיים

היא המובלעת היחידה בתוך אזור המרכז ששווה משהו. אחותי (הלא ביולוגית) גרה שם. יופי של עיר, רק שאם לא שמים לב ומתעטשים בדיוק או ממצמצים, אפשר לפספס אותה ולהגיע לרמת-גן.

מעדיף את האפשרות המקומצת בגלל

שאחרת קיבלנו את המילה רחוב עם תוספת בתחילתה (מה הנקרא פרה-פיקס) בעוד שכשהרי"ש שוויה, קיבלנו מילה חדשה לכל דבר.

למעלה