סקר: מהו האלבום התימני הכי טוב שיצא

סקר: מהו האלבום התימני הכי טוב שיצא

כלומר. מהו האלבום של המוזיקה התימנית הכי טוב שנתקלתם בו. ואני מתכוון -אלבום שירים. הבחירה שלי - דקלון בחפלה תימנית הנימוק- כל השירים המפורסמים בלי עיבודים. קלאסיקה של שירה מקורית בלי הצטעצעות ובלי בהד'לה...

בהד'לה.. זה תמיד מזכיר לי סובהלל :)

יש את של אוי שבח עם מקהלת הילדים.. אני מתה עליו ולו רק בגלל הביצוע של הילדים לשיר "ספרי תמה תמימה" הוא משלב שם מיליון מנגינות בערך , יוצא יפיפה.. חוץ מזה, לבן שלו יש אחלה קול..

האמת לא שמעתי..

אבל אני מתה על איומה בהר המור (אם כי אבא שלי מבצע אותו הכי יפה ששמעתי..) אז כבר מקנה לו נקודות זכות..

יזמת 25

New member
אני הכי אוהבת את אבנר גדסי

את האלבום עם השיר/דואט עם יאיר גדסי "לך אלי" שיר ענק!!!

יזמת 25

New member
אתם בטוחים שיגאל בשן תימני?

בחיים לא הייתי מעלה על דעתי...

יזמת 25

New member
יש לו שירים שמסגירים את זהותו

התימנית? יש לו מבטא תימני? כל השירים שלו משוכנזים... אז אם הוא תימני, אני כבר אוהבת את השירים שלו, זה מקנה לו נקודות זכות אצלי...

התמ-ים

New member
הפסקול שלו ל"משפחת צנעני"

מסגיר את מוצאו ... יש סרט יותר תימני מ"משפחת צנעני"?

מוזיקה תימנית - קישור לאתר

של מקהלת מזמורי תימן מראש העין - העיר שאני גאה לגור בה! יש גם אפשרות לשמוע קטעים / שירים מהדיסקים. למשל: ספרי תמה אודה לאלי יא מחיג'ה בכרמי תימן נעמה דבקה רפיח שר הממונה צור מנתי מוכר הפרחים שושנת תימן ונאמר הללויה מחרוזת רועים מחרוזת תימנית לכה דודי אדון עולם

שושי 13

New member
יופי של קישור גובלינית תודה לך

אני רוצה שכולם ידעו שאני אוספת את כל הקישורים ומכינה אותם כדי לסדר את דף הפורום. זה ייקח עוד יום יומיים ותוכלי תמיד להכנס לקישורים ולראות, לקרוא או לשמוע כל מה שתרצו. תודה לכל אלה שמביאים לכאן קישורים.

למעלה