סקר!-מהו לדעתם הפרק ההזוי ביותר?

dudwity

New member
סקר!-מהו לדעתם הפרק ההזוי ביותר?

לדעתי הפרק בוויאג'ר בו טום פאריס וקפטן ג'יינוואי עוברים דהאבולוציה,נהפכים ללטאות ומתרבים :) אני לא זוכר את שמו אבל בבונוסים של העונה כותב התסריט התנצל:)

itstzar

New member
לא היה פרק כזה בכלל, מה אתה ממציא

לנו פה, תיכף תגיד גם שעברו שם את warp 10

AKIRA972

New member
אנשים הזויים פה - מה אתם ממציאים

פרקים? אבל אם היו מבקשים ממני לכתוב פרק הזוי הייתי כותב פרק שבו נוג עובר על היסטוריית כדור הארץ כחלק מההכנה לאקדמייה וכך היינו זוכים להצצה לעתיד האנושות לפי כדור הארץ - מי יודע אולי היינו זוכים לראות מזרח תיכון חדש ושלום...

newKiticat

New member
אני עדיין חושבת

שזה באמת אחד מהפרקים ההזווים ביותר... אבל מה זה השירשור הזה? גם זה קרה- והם גם עברו את WARP 10 (טום פריס אם לדייק...)

לדעתי...

הפרק בו מגיע לDS9 קפטן וולקני שלא סובל את סיסקו ומזמין אותו למשחק בייסבול בין הצוותים כדי להוכיח לו שוולקנים טובים מבני אדם. אחד הפרקים המטופשים והמיותרים שאי פעם צולמו.

טריבלים. כמובן טריבלים.

וטום פאריס אף פעם לא חצה את הוורפ 10 והפך ללטאה. תפסיקו להמציא.

למרות שכמובן...

זה פרק שהוא הזוי בכוונה. אם תרצו פרקים שהם הזויים בלי כוונה יש עוד כמה פרקים TOS, כמו למשל: The Savage Curtain Will Captain Kirk and Abe Lincoln be able to defeat Genghis Khan and Kahless? you know they will. Who Mourns for Adonais "Captain, Captain, there's a giant hand in space and it's grabbing the Enterprise!" Shore Leave Bones Vs. the Black Knight in Wonderlad. Elaan of Trois Spock: "Captain, we have to transport a wild woman aboard" Kirk: "wild woman eh? bring her to my ready room"

newKiticat

New member
בטח שכן

שני הדברים האלה קרו. כשטום פרס וקפטן ג'ינווי (נחטפו? אני כבר לא זוכרת...)- נעלמו והפכו ללטאות- ואפילו הזדווגו! (ובספר HOMECOMEING, ג'ינווי אפילו מזכירה את זה במחשבות שלה כשקרלה שואלת אם היא אי פעם חשבה להביא ילדים לעולם...) וטום פריס חצה את וורפ 10! והחל תהליך הזדקנות מואץ או משהו כזה...

לא יאמן

אני חושב שזאת הפעם הראשונה שהאקרים פורצים לtv.com. והספרים זה לא קאנון. ושני הדברים האלה לא קרו, אבל הם לא קרו באותו פרק.

piper cub

New member
הפרק שלך הוא

פרק בשם THRESHOLD, ולכל הלא-מאמינים, תבדקו את עונה 2 פרק 15. בפרק הזה פריס וגיינוואי עוברים היפר-אבולוציה (ולא דה-אבולוציה) בעקבות ההצלחה של פריס לטוס מהר יותר מWARP 10. תופעת הלוואי של הטיסה הזו היתה שפריס ואז גיינוואי עוברים מוטציה גנטית, והקוד הגנטי שלהם עובר היפר-אבולוציה.

אתה טועה.

ידוע לכולם שמסיבות משפטיות היו צריכים לדלג בעונה השנייה של וויאג'ר על פרק מס' 15, ולעבור ישר מפרק 14 (Alliances) לפרק 16 (Meld).

dudwity

New member
צודק! וגם עברו את וורפ 10 פעמיים!

פעם אחת טום פריס ופעם שניהה בפרק האחרון ב TNG שם השתמשו באלגנטיות ב וורפ 13!!!

piper cub

New member
זה בסה"כ נובע משינוי המדיניות של

המפיקים. היתה גישה בתקופת הTOS של WARP SCALE מגיע עד למספר גבוה יותר מעשר, ללא גבול ספציפי. גם בסדרה המצוירת TAS קירק משייט באנטרפרייז במהירויות שגבוהות מWARP 10, אך שבזה אין חידוש. בתקופת הדור הבא, עדיין לא ייחסו גבול מסוים למנוע הWARP. הדוגמאות שהבאתם נכונות לאותה תקופה. יש לה גם גיבוי בלא-מעט ספרים שנכתבו על TNG באותה תקופה. בכל מקרה, מתישהו אחרי TNG החליטו המפיקים לשנות גישה. הם החליטו לקבוע גבול פיזיקלי, אותו אי אפשר לעבור, כלומר, מהירות שאם תגיעו אליה תהיו בכל מקום ביקום בו זמנית (אולי זה היה ניסיון שלהם לאכוף את תורת היחסות בצורה קצת מוגזמת) - ולסף המהירות הזו הם קראו - WARP 10. אתם מוזמנים לקרוא על זה עוד בכתובת האתר שאני מצרף. אני מצרף גם שתי טבלאות שיעזרו להבין את התפיסות השונות של ה-WARP.

למעלה