סקר!-מהו לדעתם הפרק ההזוי ביותר?

TheBursar

New member
אני לא ממש בטוח שאתה צודק

אני זוכר שקראתי פעם (לא זוכר איפה) שכל פעם שמפתחים מנוע חדש שמסוגל לעבור את ה-WARP המירבי אז מעדכנים את הטבלה. פעם היא הגיע עד WARP 5, אח"כ 9 ובעונות המתקדמות ביותר ל-10. שמאליו עוד לא הצליחו לעלות, לפחות לא הגזעים בגזרה אלפא

piper cub

New member
../images/Emo202.gif אני מזמין אותך לראות את

הפרק בעצמך ולראות איך פריס והארי מפצחים את אחת החידות הכי גדולות למהנדסים בני זמנם. ורק למקרה שבה לך לקרוא את תקציר הפרק ממקור רשמי, אני מזמין אותך לקרוא אותו כאן. הקישור הוא מ-STARTREK.COM. תהנה. לדעתי, חוץ מהמוטציה זה היה פרק טוב
.

TheBursar

New member
אני לא מתווכח איתך בנוגע לפרק

הספציפי כי לא ראיתי עדיין את וויאג'ר (כן אני יודע... סקילה מיידית) אבל להגנתי אטען שוויאג'ר שודרה רק ביס ולי יש הוט... אבל מביאים לי את הפרקים... האמת שנזכרתי שהיה פרק שבו פיקארד כמעט מת כתוצאה מתקלה בלב המלאכותי שלו, וQ נותן לו אפשרות לשנות את העבר. ככה שיהיה לו לב אמיתי. בכל מקרה כשהוא חוזר לזמן הנכון יש שם קטע שאומרים להפעיל וורפ 13... אני לא ממש זוכר אבל יש לי את הפרק איפשהו ואני יכול לבדוק שוב...

piper cub

New member
זה בהחלט פרק זכור לטובה ../images/Emo13.gif

דרך אגב, לא ויכוח (מבחינתי), אלא דיון. בשביל זה, בין היתר, יש פורום
. בכל מקרה, פרק טוב. פיקארד מותקף ע"י חיזר אם אני זוכר נכון, ואנחנו זוכים להצצה נדירה אל העבר של פיקארד הצעיר ונחשפת הסיבה מדוע יש לו לב ביוני. בהחלט פרק טוב
. אם יש לך - תהנה !

TheBursar

New member
בוודאי שיש לי.

יש לי את כל הדור הבא. וכרגע אני אוסף את DS9

TheBursar

New member
אחרון של מה?

ולא. אני לא מדבר על הפרק שסגר את הסדרה. זה היה פרק אחר.

Bajoran Priest

New member
יכול להיות שחלמתי את זה

אבל נדמה לי שהיה פרק בוויאג'ר שבו הם היו תקועים בתוך קרקס עם ליצנים. (ויותר מזה אין מה להוסיף)

itstzar

New member
גם אתה מתחיל להמציא פרקים?

וזה לא היה קרקס , זנ פשוט לא היתה תודעה משותפת של חיזרים שהרדימו את עצמם ושכחו להתעורר עד שהתודעה השתלטה עליהם. אבל זה לא קרה, סתם דימיינת, תחזור לישון

למעלה