סקר: מה תעשו כשיודיעו לכם שהתקבלתם?

FrezieGrant

New member
שנתיים? אני מחכה מגיל 5....

וחיוך בלתי נמחה זה תיאור די מדוייק של מצבי לאחר שהתקבלתי לב"ש.

morancho1

New member
לא..

הרצליה..ואני אפילו לא מכירה אותך אישית גם אתה רוצה לצלם אותי???? :) תצטרך לחכות עד אחרי הקורס המגעיל בפיזיקה..אז זה יהיה רשמי!

morancho1

New member
ברור

אני מתכוונת לרוץ בין הקברים לאות קבלתי לרפואה???!! חחח...חבר'ה יש לי הומור שחור אבל לא עד כדי כך! יש שם שדה רגיל פשוט שנהייה בוצי לפעמים... אפילו לא ידעתי שיש באזור בית קברות...זה מסביר למה ראיתי אנשים שקופים מנסים לדבר איתי כל הזמן...

nitzan111

New member
באמת יש שם בית קברות

ממש מאחורי הבניין- שורת ברושים כזאת ומאחור...
לא הבנתי קודם לאייזה שדה את מתכוונת... עכשיו כן

loxias

New member
אני חשוב שהרצליה זה בעצם תל אביב

ולא לצלם, רק לראות :)

natalysh

New member
רק בלי פקחים מעפנים על חניות...

כמה שזה הבדל קטן, זה הבדל ענקי...

guyavhuji

New member
לא שיצא לי לצלול,

אבל אין כמו אירלנד... מה שאני זוכר, עניין הקבלה אצלי היה בקטע של "אה, וואלה.". בעיקר הייתי עסוק בלהתלבט בין ירושלים לטכניון.

morancho1

New member
יפה אמרת:)

טיילת שם בעצמך או אתה מדבר על נסיון מאחרים?

guyavhuji

New member
אכן מניסיון אישי.

5 שבועות של בירה, לחם ושעועית בקיץ האחרון. אם את בכל זאת נוסעת, דברי איתי.

morancho1

New member
גם אני רוצה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הבעיה היא שכבר הייתי בבודפשט ולא נשאר ממש הרבה כסף...ושמעתי שטיול באירלנד ממש יקר! אם לא אכפת לך שאני שואלת כמה יצא לך כולל הכל? אה- ואם הינך חובב מוזיקה אירית אמיתית- אשמח אם תשתף- אני תמיד מחפשת "בשר אירי" חדש..

guyavhuji

New member
אכן יקר.

אם אתה ישן באכסניות\פה ושם באוהל, נוסע בטרמפים\אוטובוס ומרשה לעצמך לשחרר את הכיס רק בשביל בירה - בסביבות ה- 10,000 שקל, כולל טיסה. עם הזמן (ועם זה שפוגשים מטיילים אחרים) לומדים לחיות שם יותר ויותר בזול, בצורה משמעותית. אכן חובב. הביצועים הכי טובים שיצא לי לשמוע היו של מקומיים שונים ומשונים בכל מיני כפרים ועיירות, ולצערי סביר להניח שלא יצא לי לשמוע יותר. בארץ יש כמה להקות לא רעות בכלל שעושות מוסיקה אירית - אני ממליץ במיוחד על "ירוק-עד" (Evergreen). בעיקרון סצינת המוסיקה האירית בארץ משתלבת לא מעט עם ה- Folk Music, ויש גם פסטיבל ותיק שמארח את שתיהן - פסטיבל "סולם יעקב" בגליל (יש בדצמבר ובאביב).

morancho1

New member
אכן לא זול...

לגבי הפסטיבלים- מדהים אך לא יצא לי לבקר בהם עדיין! תמיד איכשהו התפספס..מה קורה שם בדיוק?

guyavhuji

New member
בעיקרון יומיים צפופים בהופעות

על איזה חמש במות, פלוס כל מיני אנשים שמתיישבים בכל חור ומתחילים לנגן. מאוד נחמד, ויש הרבה הופעות ממש ברמה (מה שמזכיר לי המלצה - Tommy Sands - מוסיקאי מצויין, שנון ומאד סימפטי). מבחינת הקהל - הוא מאד מגוון, ומורכב בעיקר ממבוגרים דוברי אנגלית וצעירים חובבי מוסיקה אירית. הבעיה העיקרית היא המחיר, אבל גם לה יש פתרונות. ואם כבר: http://jlfestival.com/heb/index.asp?id=58

guyavhuji

New member
איזה קטע -

היום תפסתי טרמפ מצומת כרם להדסה, עם מישהי שגם הייתה בפסטיבל (הייתי עם החולצה של הפסטיבל). עולם קטן.

בן100

New member
אחשוב שוב אם להשקיע 7 שנים

או ללכת לדוקטורט נוח יותר של 4.

alice miau

New member
הו, שאלה קלה. ../images/Emo13.gif

כשאני מתקבלת (אחרי שכמובן אני אדפוק את הצרחה של הלייף), נראה לי שאני מזמינה את כל האנשים שאני אוהבת לפאב, והשתיה עלי (כלומר, מהמינוס שלי). אני כל כך אשמח, שאני פשוט חייבת לשכר אותם, כדי שגם להם יהיה חיוך מטופש על הפרצוף.

למעלה