יאללה!!!
1.אומן הדאנסהול לשנת 2006 - היו המון תותחים, בעיקר חדשים כמו איידוניה, ביזי, מובאדו, אבל לדעתי טוני מטרהון הביא את הדברים שאנחנו הולכים לזכור עוד הרבה זמן! מקום שני אצלי בייבי שאם בגלל הגטו סטורייי... 2.אומן הניו רוטס לשנת 2006 - היו לנו המון טיונים מרגשים השנה, וההתלבטות הגדולה שלי היא בין וגאס בגלל Do You Know לבין צ'אק פנדה עם Light Dem ובסופו של דבר אני בוחר בפנדה כי הוא הכי ריגש אותי השנה! 3.הדאנס הכי טוב שהייתם בו השנה. האניברסרי של סטון לאב בקינגסטון
) ובארץ אחד החמים לדעתי היה יום העצמאות ברידינג, משאית סאונד סיסטם, מי היה מאמין... 4.הסאונד סיסטם השורף לשנת 2006 (בחו"ל ובארץ.) בחו"ל סטון לאב, איך לא. ובארץ אני בוחר בצ'מפיון סאונד, ררררררררודבוי סאונד ואני אציין לטובה גם את מיי לורד שחזרו מהיארד עם אנרגיות מטורפות וספיישלים מדהימים(נינג'ה מאן... פאק...), ועל אותו כנ"ל את אבויה!!! 5.רידים השנה. המממ קשה, היו המון טובים, קשה לבחור, אני הולך על הSweat במקום השני והWipe Out במקום הראשון ולמה? כי הוא הרידים הכי חדשני לדעתי. הוא מביא שינוי במקצב בתוכו ומביא משהו שלא היה עדיין! 6.האומן המאכזב לשנת 2006 אמרו ואני אגיד שוב - סיזלה! האומן שהיה הכי בולט עד לפני שנתיים מאבד את עצמו ומוציא סינגלים שאני לא אכנה ביותר מ"בסדר", כשיש לו כל כך הרבה להיטים מלפני שנתיים-שלוש, שעד היום מתנגנים! 7.האומן המפתיע לשנת 2006 קולי באדז, Fresh ting, אם הוא מביא עוד טיונים כאלה יש לו קרדיט אצלי!!! 8.טיון השנה. אואה, קשה לבחור רק אחד... אני בוחר בNo Badda Me של פרפקט! 9.אלבום השנה (בחו"ל ובארץ). אין בעיניי אלבום שאהבתי כל טיון בו השנה!!! בחו"ל לפחות, כי בארץ היו אפילו כמה... סילברדון, איאם החדש! ביג ריספקט! 10.שנה טובה/רעה לרגאיי? שנה מצויינת, הרבה טיונים מעולים, זמרים חדשים ומצויינים! 11.מה הציפיות מהשנה החדשה? לא ברור, הטיונים שסגרו את השנה היו דברים כמו Come Around של קולי באדז, Hot Fuck של וגאס, Hits Pon Toppa Hits המלך של קייפלטון, ברוקלין & ג'מייקה של מורגן הריטייג' סטייל חדש ונייס. אני מהמר שהקו הזה ימשיך ונזכה לשמוע הרבה את הסטייל שהתחיל ב2006 וימשיך עכשיו, של דאנסהול ורוטס שנשמעים כמעט אותו דבר, רוטס שאפשר לרקוד במסיבות ולשמוע בבית, אני לגמרי בעד בסטייל הזה, שאומנם איטי יותר מהדאנסהול שהיה לנו ב2005 אבל מיוחד וחדשני! 12. הופעת הרגאיי לשנת 2006: איק א מאוס בבארבי, לא יאומן!!!