סקר מייגע אבל שווה...

אור P

New member
סקר מייגע אבל שווה...

הפורום עובר בין הפורומים בתפוז והנה מגיע אלינו. תכחילו את כל השאלות הבאות, תעתיקו ותדביקו בהודעת תגובה להודעה זו ותענו
. 1. השם שלי? 2. כינוי\ם? 3. ארץ לידה? 4. בית ספר ומסלול? 5. איך היית רוצה להיקרא? 6. תבלין מועדף? 7. שתיה מועדפת? 8. דאורדורנט\בושם? 9. שמפו וקונדישינר? 10. האם שחית בעירום פעם? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? 12. צבע מועדף? 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? 14. חברים\ות הכי טובים\ות? 15. כרית אחת או שתיים? 16. חיות מחמד? 17. סרט מועדף? 18.מוזיקה בכללית? 19. מכונית אידיאלית? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? 21. אוכל מועדף\ שנוא? 23. חבר\ה לעתיד? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? 25. היחסים עם ההורים? 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? 27. ממתק מועדף? 28. נעליים מועדפות? 29. שיר מועדף? 30. אתר מועדף? 31. ספורט מועדף (לצפייה)? 32. הספורט המועדף (למשחק)? 33. הרגע הכי משפיל בחייך? 34. איזה חג אתה הכי אוהב? 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? 36. אוספים? 37. מה הפחד הכי גדול שלך? 38. תגיד מילה טובה.... 39. ספר מועדף? 40. עיתון מועדף? 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? 42. כמה טיפים מהחיים? 43. מועמד פוליטי? 44. מפלגה? 45. חום או קור? 46. מכתב דואר או אי מייל? 47. זמר אהוב? 48. זמרת אהובה? 49. להקות? 50. סרט מצוייר אהוב? 51. תאר את עצמך ב-4 מילים? 52. אתה שונא אנשים ש..? 53. אתה שונא מקומות ש..? 54. אני אוהב/ת? 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? 57. מה הכי מגעיל אותך? 58. מה את/ה הכי אוהב? 59. משפטים שלך לסיכום? 60. ציון לסקר מ1-10? (10-הכי טוב)

vashla

New member
שו בו דאם שו בו דאם!!!

1)בר קרטר 2)ברבי,ברבור,ברביונה,ושלה. 3)ישראל 4)כלא בן-גוריון 5)בר,רק בר! 6)מלח 7)מים ובירה שחורה 8) בושם:דולצ'ה ויטה דאורדרוננט: סיקרט 9)אוף,יש לי הרבה,לא זוכרת,של קרליין משהו 10)לא,אני אני בטוחה שכן בעתיד. 11) לא,חוץ מהבנים בכיתה 12)כחול וסגול 13)כן,גנבתי שוקולד מהארון במטבח 14)ג'ינג'ית 15)שתיים 16)יש לי
, ו-
ויש לי גם
,ואתמול קנינו
קטנה. 17)מארגנת החתונות. 18)הא?! אני אוהבת רוק,פופ וראפ.לטיני גם נחמד. 19)לא יוודעת,שתיסע מהר,שתיהיה מבריקה ובלי גג. 20)אוי אוי,מתחיל לרדת גשם! 21)מועדף: שוקולד שנוא: כל מה שלא שוקולד. 23) ??? ??? ??? ??? ??? 24)כן,אבל תלוי. 25) סבבה שקדים 26)אי בודד,או בברלי הילס. 27) שוקולד! 28)נעליי ספורט ואצבע. 29) in da club של פיפטי סנט,וכל השירים של ניק קרטר! 30)msn 31)בלט זה נחשב? לא שואלת אותכם! בלט!!! 32)ריצות קצרות 33) תודה לאל עוד לא היה. 34)פורים וחנוכה. 35)?????????????????????????????????????????????????????? לי!!! 36) פעם נייר לכתיבה.אבל כבר אין. 37)גבהים,ולהיות לבד. 38)טובה 39)אבא-ארך-רגליים וסוד הגן הנעלם. 40) מעריב לנוער. 41)המורדים ואד,אד ואדי. 42)להנות כמה שאפשר! 43) מה זה? 44)מה זה? 45)אני אוהבת שמערבבים את שניהם. 46)דואר,כי כיף לקרוע ת'מעטפה. 47)ניק קרטר 48)ג'ניפר לופז והולי ולאנס. 49)בקסטריט בויז השולטים המהממים והמושלמים! 50)פו הדב!!!! 51)אני לא יכולה,זה קשה. 52)מעשנים,משקרים,צבועים,שתלטניים. 53)שמפוצף בהם ושיש שם חושך. 54)את ניק קרטר,הבקסטריט בויז ואמא ואבא!!! 55)מה זה אפלטוטונית? 56) הבנים בכיתה שלי. 57)ג'וקין,טינופת,ואנשים שקרניים. 58)ש-ו-ק-ו-ל-ד 59)shut up!!! don't wanna hear you! 60)1 וחצי.יותר מדי ארוך.

vashla

New member
שכחתי להקפיץ

יכועכםעגםעינהסככם בכגדטגןועאטגכדןעאןהיגםםעי כעיחמבהסחענןויחכסם, בחיי,תענו שנכיר אחד את השני!!! נמכעגדלומ עינעכממ ?????????????Hציהעג זייהו.

ארוך אבל אני עונה

שם-נטע לב-רן כינוי-מנטה :) ארץ לידה-ישראל בית ספר ומסלול-אוהל שם, מחוננים... איך הייתי רוצה להיקרא-נילי, למרות שכולם אומרים לי שזה לא מתאים לי תבלין מועדף-סוכריות שוקולד ששמים על עוגה :) שתיה מועדפת-שוקו/קולה דאודורנט-ליידי ספיד סטיק ריחני, אני לא זוכרת איך קוראים לבושם שלי כרגע, תסלחו לי. שמפו וקונדישינר-פינוק פינוק ופינוק-לשיער רגיל לא שחיתי בעירום מעולם, למרות שאני שוקלת לנסות. אני לא נהנית לצחוק על אנשים, זה מפגר, יש לי את החיים שלי אני לא צריכה להתערב בחיים של אחרים. צבע מועדף-משתנה, כרגע ירוק.. אשמה בפשע-ממש לא, אלא אם כן העובדה שאני יודעת על חברים שלי שעברו על החוק ולא אמרתי. חברים הכי טובים-צליל, טפר (זה שם משפחה), קרלינסקיט (זה בנות) בנים זה עידן עופר וגל, זה לא אומר לכם כלום אבל לא נורא. שתי כריות חיות מחמד-הייתי רוצה חתול, אבל ההורים לא מרשים. סרט מועדף-מלך האריות, או סתם קומדיות מפגרות שמצחיקות אותי (קשה להצחיק אותי) מוזיקרה כללית-רוק מכונית אידיאלית-אופנוע :) או סת מכונית קטנה וחמודה (פג'ו 206 CC) משפטים או מילי שאני מרבה להגיד- קורה (כדי לעודד אנשים) איזה צנון אתה ולטפר אני תמיד אומרת שהיא חסרת תושייה. אוכל מועדף-שוקולד ופסטה, שנוא-עגבניות טריות (קטשופ לא מפריע לי) ובשר-איסה גופות! חבר לעתיד-לא הבנתי, איך הוא יראה או מי שאני רוצה שהוא יהיה? האם אני מחשיבה את עצמי סקסית-אני אשמור על זכות השתיקה... לא יודעת מה להגיד יחסים עם ההורים-פתוחים וחביבים, למרות שהם מעצבנים מידי עם כמו כל הורים. עיר או ארץ שהייתי רוצה לחיות-לא אכפת לי איפה, רק שיהיה עם חברים ואווירה אביבית (זה יכול להיות בכול מקום, תלוי בשמש) ממתק מועדף-שוקולד שכבות של פרה נעליים מועדפות-יש חנות בקינג ג'ורג' עם נעליים גדולות ומגניבות... אבל הן עולות 600 שקל. אולסטאר. שיר מועדף-לוקח את הזמן של צליל מכוון, זה גם משתנה. אתר מועדף-אין, אני בתפוז ובאייסיקיו וזהו. סורט מועדף לצפייה-אין , זה משעמם לצפות למשחק-כדורגל למרות שלא שיחקתי הרבה זמן.. הרגע המשפיל בחיי-אין לי מושג.. חג אוהב-פורים שולט! אם הייתי לסבית-שוב לא הבנתי את השאלה. אוספים-אין וטוב שכך. הפחד הגדול שלי-שאני אתמכר למשהו ולא אצא מזה, מוות. מילה טובה-כדי להיות מאושר, אתה באמת צריך לרצות את זה ולגרום לזה לקרות. ספר-ספרים קלילים וצינים. אני גם קוראת את כישרו הזמן אם מישהו יודע מה זה. עיתון מועדף-דוגרי העיתון של ביצפר שלנו (אני כותבת שם.. :) ) טלוויזיה-חברים, שנות ה-70. טיפים מהחיים-אל תתנו לאחרים להגיד לכם איך לחיות. פוליטיקה זה רע. חום! דואר יותר כיף כשזה מישהו שגר רחוק, אימייל כשהוא גר קרוב. זמר+זמרת-אני לא כל כך אוהבת זמרים וזמרות ספציפיים, אני יותר אוהבת שירים, אבל בכל זאת-יוני בלוך שולט!!! להקות-לינקין פארק, נירוונה, היהודים, אינפקציה. סרט מצוייר-מלך האריות אני בארבע מילים-מאושרת מגניבה ולא בבית. אני שונאת אנשים שהם תלותיים וחושבים יותר מידי או פחות מידי. אני שונאת מקומות שאין שמש ולא נחמדים אליי. אין לי כרגע אהבה בחיים. אהבה אפלטונית-עידן עופר וגל כמו שכבר ציינתי :) אנשםי שנאי שונאת-וואו... אין כאלה מגעיל אותי-בנות שמסכימות להתחרמן עם ערסים דפוקים ומפגרים והן אפילו לאל נהנות מזה. הכי אוהבת-לעשות משהו כל הזמן, להכיר אנשים חדשים. משפטים לסיכום-חיו ותנו לחיות. ציון לסקר-7 אחלה שאלות אבל ארווווך

אור P

New member
ושלי... ../images/Emo13.gif SORRY על האיחור

1. השם שלי? אור P. 2. כינוי\ם? לא ממש. 3. ארץ לידה? ישראל, כמובן. 4. בית ספר ומסלול? בית ספר לא משנה, במסלול עיוני שנה הבאה. 5. איך היית רוצה להיקרא? בשמי. 6. תבלין מועדף? פיצה. 7. שתיה מועדפת? שוקו חם. 8. דאורדורנט\בושם? פאי ג'יבנצ'י כחול (מ-ע-ו-ל-ה!) 9. שמפו וקונדישינר? פינוק. 10. האם שחית בעירום פעם? כן. סתם, לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? לפעמים... 12. צבע מועדף? כחול (ולבן). 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? ממש לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות? עידו, תומר, יובל... 15. כרית אחת או שתיים? אחת. 16. חיות מחמד? אין. היו בעבר, ממש בעבר. 17. סרט מועדף? אמריקן פאי. 18. מוזיקה בכללית? MTV. 19. מכונית אידיאלית? BMW. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? מה נסגר, שווה, סבבה, אחלה. 21. אוכל מועדף\ שנוא? מועדף - פיצה, שנוא - ירקות מכל סוג שהם. 23. חבר\ה לעתיד? לא יודע. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? קצת קשה להגיד על עצמי... 25. היחסים עם ההורים? טובים. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? קליפורניה או ניו-יורק. 27. ממתק מועדף? אין! 28. נעליים מועדפות? לי קופר, קסטרו מן, נייקי וטימברלנד (כמעט שכחתי את האחרון). 29. שיר מועדף? אין כרגע. 30. אתר מועדף? פורום אין ואאוט בתפוז, קסטרו!! 31. ספורט מועדף (לצפייה)? לא אוהב. 32. הספורט המועדף (למשחק)? ריצה זה הספורט היחיד שאני אוהב
33. הרגע הכי משפיל בחייך? לא זכור לי כזה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה (היומולדת שלי). 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? סטרייט גאה. אין מצב. 36. אוספים? אין. 37. מה הפחד הכי גדול שלך? למות. 38. תגיד מילה טובה.... מההה??!! 39. ספר מועדף? לא כ"כ בקטע של ספרים. 40. עיתון מועדף? פנאי+ לפעמים כשמשעמם. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? חברים. 42. כמה טיפים מהחיים? תהיה אתה! 43. מועמד פוליטי? שרון. 44. מפלגה? ליכוד. 45. חום או קור? חום. 46. מכתב דואר או אי מייל? דואר. 47. זמר אהוב? אין כזה. 48. זמרת אהובה? ג'ניפר לופז נחמדה. 49. להקות? אין. 50. סרט מצוייר אהוב? ממש לא! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים? חמוד, סטייליסט ומאושר מהחיים. 52. אתה שונא אנשים ש..? משקרים. 53. אתה שונא מקומות ש..? מפוצצים באנשים. 54. אני אוהב/ת? שוקולד ועוגת גבינה. סתם, זה היה בצחוק. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך? אין כרגע. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? שקרנים (חזרה על סעיף 52). 57. מה הכי מגעיל אותך? מקומות מגעילים 58. מה את/ה הכי אוהב? חופש 59. משפטים שלך לסיכום? יש כאן יותר אין מאשר תשובות... 60. ציון לסקר מ1-10? 9 - ארוך בטירוף

סמוראית

New member
איזה מעצבן!../images/Emo157.gif

1. השם שלי? שני 2. כינוי\ם? שן שן... 3. ארץ לידה? ישראל 4. בית ספר ומסלול? עיוני 5. איך היית רוצה להיקרא? שני 6. תבלין מועדף? קטשופ 7. שתיה מועדפת? קולה או נס קפה 8. דאורדורנט\בושם? היפנוטיכ 9. שמפו וקונדישינר? קרליין 10 10. האם שחית בעירום פעם? עוד לא היה לי התענוג... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? לא, בעצם תלוי אם האנשים עצבנו אותי - במקרה הזה אז כן. 12. צבע מועדף? אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות? מור, גל, שרון, מיקה, עוד גל... 15. כרית אחת או שתיים? שתיים 16. חיות מחמד? הכלבה שלי - מגי, והדגים המכוערים והמלוכלכים שתקועים בסלון. 17. סרט מועדף? ריקוד צמוד 18. מוזיקה בכללית? אני לא מקשיבה לסגנונות ספציפים, כי יש מיקס של שירים שאני אוהבת מכל מיני סוגים של מוסיקה, אבל אם כבר אז שחורה 19. מכונית אידיאלית? חיפושית החדשה (פולסווגן) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? נחמד, שווה 21. אוכל מועדף\ שנוא? מועדף-אורז, שנוא-חומוס 23. חבר\ה לעתיד? אין לי מושג 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? איזה שאלה... 25. היחסים עם ההורים? טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? פריז, אבל טוב לי איפה שאני - בישראל... 27. ממתק מועדף? סוכריות על מקל בטעם קולה 28. נעליים מועדפות? באפלו, והסנדלים שלי בצבע קמל מ-ניס (צרפת) 29. שיר מועדף? ביוטיפול של כריסטינה אגילרה 30. אתר מועדף? האתר של דיסני ורק בישראל 31. ספורט מועדף (לצפייה)? כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק)? הוקי 33. הרגע הכי משפיל בחייך? לא משהו רציני... 34. איזה חג אתה הכי אוהב? פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? חחח... מעדיפה לא לענות... 36. אוספים? מכתביות מכיתה ב' 37. מה הפחד הכי גדול שלך? מוות 38. תגיד מילה טובה.... אם תרצו אין זו אגדה... 39. ספר מועדף? ספרים של סטיבן קינג, לא קוראים לי חירות, הארי פוטר ועוד הרבה שאני לא זוכרת את השם. 40. עיתון מועדף? ידיעות אחרונות, רייטינג, מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? מכושפות, סמולוויל, חברים, בנות גילמור - כל הסדרות של WB שצריך להיפרד מהם בקרוב בגלל חברות הכבלים!!! 42. כמה טיפים מהחיים? חיה את הרגע, ולא להתחרט 43. מועמד פוליטי? אף אחד שיש כיום בכנסת 44. מפלגה? עדיין לא מתעסקת בפוליטיקה 45. חום או קור? קור 46. מכתב דואר או אי מייל? מכתב דואר 47. זמר אהוב? 50 סנט 48. זמרת אהובה? אאליה, ג'ניפר לופז, כריסטינה אגילרה... 49. להקות? הדג נחש 50. סרט מצוייר אהוב? יש הרבה... הסרט של בנות הפאוור פאף, כל הסרטים המצויירים של דיסני, שרק... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים? חכמה, יפה (...) ווינרית וצנועה... 52. אתה שונא אנשים ש..? מעשנים ומרמים 53. אתה שונא מקומות ש..? מפוצצים 54. אני אוהב/ת? את אמאבא ואת החברים שלי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך? יהודה לוי? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? אאממ... המורה המעצבן לטכנולוגיה 57. מה הכי מגעיל אותך? מרילין מנסון 58. מה את/ה הכי אוהב? לחיות 59. משפטים שלך לסיכום? הכל בידי הגורל... 60. ציון לסקר מ1-10? (10-הכי טוב) 9

../images/Emo6.gifהיי לכולם, אני חדשה פה....../images/Emo6.gif

גם אני יענה על השאלות... 1. חן 2. מיקי 3. ישראל 4. בגין, מדעי חברה (שנה הבאה שאני יעלה לתיכון) 5. מיקי 6. מלח 7. קולה דיאט, נס קפה 8. דאורדורנט- דאו, בושם- נועה 9. רק של הוואי 10. לא... 11. לא, זה מממש מגעיל לצחוק על אנשים... 12. סגול 13. לא... אני שומרת חוק...
14. חברה הכי טובה-יעל, ידיד הכי טוב- יהונתן 15. שתיים חובה!!! 16.
-גאיה,
1- יסמין,
2-כתם 17. "צלצול"- כל סרט שמפחיד... 18. כל דבר חוץ משירי דכאון 19. ב.מ.וו ספורט, גג נפתח...
20. "מי שמעיר אותי מוקדם בבוקר, חוטף מכות!!"
21. מועדף- ספגטי ברוטב בלונז, שנוא-ירקות (אין 22 אז עוברים לשאלה הבאה) 23. הלוואי-בנו אודריך המושלם שלי!!! (מכבי "עלית" ת"א!!!) 24. יש כאלה שמגדירים אותי ככה...אני לא יודעת... 25. מעולים! 26. אנגליה, אוקספורד (אני חצי בריטית...) 27. לא אוכלת ממתקים 28. כל נעל עם פלטפורמה 29. loos yourself-eminem 30. http://www.stephenasmith.com/stuff/images/masking.swf (חחחח) 31. כדורסל
32. כדוריד 33. בכיתה ה' שרשמתי למישהו מכתב אהבה והוא גילה שזה אני וכולם צחקו עלי... 34. פסח (בגלל החופש!!)
35. ללסבית אחרת שאני מכירה... 36. כתבות, מדבקות, צעיפים, כובעים, חולצות או כל דבר שקשור למכבי ת"א ולבנו אודריך!!! 37. עכבישים-שונאת אותם!! 38. בנו אודריך נשמה!!!!!!!!!!!!!!! 39. לא קוראת ספרים 40. מעריב לנוער 41. קטנטנות, המורדים, משחק החיים ומקגיוור 42. אל תיהיו תלויים מידי באחרים, תעשו רק מה שטוב לכם, אל תעשה לחבריך מה ששנוא אלייך- הכול חוזר בחזרה, תשמחו תחייכו תכייפו-חיים רק פעם אחת!!, אל תעשנו ואל תשתו-הורס תחיים!! 43. בעעעע שונאת פוליטיקה! 44. אותו דבר כמו 43 45. חום 46. [email protected]לא להטריד! 47. אמינם 48. ג'ניפר לופז, אבריל לאבין 49. לא אוהבת להקות 50. סאות' פארק הראשון... 51. חייכנית, חברותית, רגישה, ספורטאית 52. צבועים, שוויצרים, סנובים, קמצנים 53. משעממים 54. את מי שאוהב אותי ואת מי שנחמד אלי 55. מצטערת חסוי... 56. אנשים שחושבים שהם מרכז הייקום 57. עכבישים 58. את מכבי "עלית" ת"א אלופים!!!!!!!!!! וכמובן את בנו אודריך!!! 59. כמו שכבר ציינתי, חיים רק פעם אחת, החיים הם מתנה- שמרו עליהם, תלחמו על מה שחשוב לכם, תעשו רק מה שטוב לכם, קחו את הכול בקלות אל תתעצבנו, תיהיו נחמדים לאחרים אחרים יהיו נחמדים אליכם, תאהבו את עצמכם כמו שאתם והכי חשוב...תיהיו בני אדם!! 60. 9 ****ועוד משהו חשוב: חג שמח וחופש נעים!!!****

i hate

New member
היי אני חדשה וגם לי בא לענות

1. השם שלי? שירן 2. כינוי\ם? שירי, שירוש, פרח(ההורים שלי) 3. ארץ לידה? ישראל 4. בית ספר ומסלול? ברנקו וייס אני עדיין לא בקטע של בגרות (כיתה ט) 5. איך היית רוצה להיקרא? שירי 6. תבלין מועדף? פלפל שחור 7. שתיה מועדפת? דיאט קולה 8. דאורדורנט\בושם? דיאודורנט- סיקרט בושם - רושאס לגבר או קרייב(יש להם ריח טוב מה זה משנה למי הם נועדו) 9. שמפו וקונדישינר? משתנה כל הזמן 10. האם שחית בעירום פעם? לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? תלוי מי 12. צבע מועדף? שחור ואפור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? לא זוכרת 14. חברים\ות הכי טובים\ות? לא אומר לכם כלום אבל אלכס(בת) ניקי ויהב 15. כרית אחת או שתיים? שתיים 16. חיות מחמד? היו 17. סרט מועדף? סנאץ 18.מוזיקה בכללית? רוק ומטאל 19. מכונית אידיאלית? בי.אמ.W שחורה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? טוב... דיי חרא ושטויות 21. אוכל מועדף\ שנוא? מועדף - שניצל שנוא - כבד 23. חבר\ה לעתיד? לא יודעת 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? לא חושבת על עצמי בצורה כזאת... 25. היחסים עם ההורים? בסדר דיי טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? אנגליה (בגלל דיוויד בקהאם) 27. ממתק מועדף? פסק זמן 28. נעליים מועדפות? ספורט או מגנום 29. שיר מועדף? מטאליקה - מאסטר אוף פאפטס 30. אתר מועדף? כל מיני 31. ספורט מועדף (לצפייה)? כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק)? כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך? היו מלא 34. איזה חג אתה הכי אוהב? פורים ולג בעומר 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? לאף אחד 36. אוספים? דיסקים 37. מה הפחד הכי גדול שלך? גבהים 38. תגיד מילה טובה.... לא מכירה 39. ספר מועדף? הארי פוטר 40. עיתון מועדף? ראש 1 ומדור הספורט של מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? משחק השבת והמגן 42. כמה טיפים מהחיים? לא להיות תמימים 43. מועמד פוליטי? לא ממש מזיז לי 44. מפלגה? -"- 45. חום או קור? באמצע 46. מכתב דואר או אי מייל? אי מייל 47. זמר אהוב? לא יודעת 48. זמרת אהובה? אין 49. להקות? מטאליקה סלייר טול איירון מיידן וכאלה 50. סרט מצוייר אהוב? כל הסרטים כמעט 51. תאר את עצמך ב-4 מילים? נחמדה קצת עקשנית אדיבה ולפעמים קרצייה 52. אתה שונא אנשים ש..? מעצבנים אותי וצבועים 53. אתה שונא מקומות ש..? משעממים 54. אני אוהב/ת? לטייל 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך? יש הרבה 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? כמה ילשות מהכיתה שלי 57. מה הכי מגעיל אותך? ילדה אחת מהכיתה שלי 58. מה את/ה הכי אוהב? את ההורים ואת אחי 59. משפטים שלך לסיכום? היה מייגע 60. ציון לסקר מ1-10? (10-הכי טוב) 6

hungry penguin

New member
השעמום יגרום לי לעשות הכל

1. השם שלי? פינגוין רעב \ פינגוין הונגרי, אם אתה ערס שלא יודע אנגלית. 3. ארץ לידה? ישראל 5. איך היית רוצה להיקרא? קורניליוס 6. תבלין מועדף? פלפל שחור מהסוג האבקתי 7. שתיה מועדפת? המים המינרליים האלו בבקבוק המצחיק (נדמה לי איטלקי). 8. דאורדורנט\בושם? מעדיף את הריח הטבעי (לא מזיע בכל מקרה) 9. שמפו וקונדישינר? פינס (נדמה לי שזה finness באנגלית, אבל אני ממש לא בטוח) 10. האם שחית בעירום פעם? לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? רק אם מגיע להם. 12. צבע מועדף? שחור בהיר. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות? אין. בדד. 15. כרית אחת או שתיים? אפס. 16. חיות מחמד? חתולים, שניים. 17. סרט מועדף? מועדון קרב או משהו בסגנון. 18.מוזיקה בכללית? לא לרמתי. 19. מכונית אידיאלית? קודם רשיון. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? "נשבע לך, זה לא קורה לי בדרך-כלל." 21. אוכל מועדף\ שנוא? ספגטי עם מלא גבינה - מועדף. אין שנוא. 23. חבר\ה לעתיד? לא סביר. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? יותר מרוב האנשים. 25. היחסים עם ההורים? כמו מסרט אמריקני. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? ירושלים \ לונדון \ ניו-יורק. 27. ממתק מועדף? כל דבר עם הרבה שוקולד. 28. נעליים מועדפות? סנדלים תנכיים. 29. שיר מועדף? חיילים אלמונים. 30. אתר מועדף? אממ... וואי-נט. תמיד להיות מעודכן. 31. ספורט מועדף (לצפייה)? לא לרמתי. 32. הספורט המועדף (למשחק)? לא לרמתי. 33. הרגע הכי משפיל בחייך? לא אומר ולא אומר. 34. איזה חג אתה הכי אוהב? פורים. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? לעצמי. מתאבד. 36. אוספים? לא הבנתי. 37. מה הפחד הכי גדול שלך? אונס בידי דרוזים. 38. תגיד מילה טובה.... יש לך עיניים כמו למומין-אמא. 39. ספר מועדף? אני לא קורא מספיק כדי שיהיה לי אחד מועדף. 40. עיתון מועדף? עידן חדש. יש אינטרנט. לא קורא עיתונים. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? csi 42. כמה טיפים מהחיים? לא להביא ביד עם אוזניות 43. מועמד פוליטי? ביבי וליברמן - מה שיבוא קודם. 44. מפלגה? האיחוד הלאומי או הזו של לה-פן מצרפת. 45. חום או קור? כפור. 46. מכתב דואר או אי מייל? לא ולא. 50. סרט מצוייר אהוב? סאות' פראק. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים? ילד קטן בן 19. 52. אתה שונא אנשים ש..? לא ממש שונא בינתיים. 53. אתה שונא מקומות ש..? דומים להמבורג (עיר איומה). 54. אני אוהב/ת? לא. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך? מלא, קשה לבחור אחד. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? זה לא היה כבר? 57. מה הכי מגעיל אותך? המבורג, כבר אמרתי! 58. מה את/ה הכי אוהב? הצלחה. 59. משפטים שלך לסיכום? היה כיף. 60. ציון לסקר מ1-10? (10-הכי טוב) 9

אור P

New member
כמה טיפים מהחיים? "לא להביא ...

ביד עם אוזניות". איזה טיפ...

hungry penguin

New member
כדי לא להיתפס, אם זה לא ברור מספיק

כי אם שומעים מוזיקה באזניות ומישהו בא, זה יכול להיות מביך.

Sonata Of Tears

New member
רק ביגלל שזה חמוד

1. השם שלי? אוריאל 2. כינוי\ם? טיר 3. ארץ לידה? ישראל 4. בית ספר ומסלול? אקסטרני 5. איך היית רוצה להיקרא? טיר 6. תבלין מועדף? פפריקה 7. שתיה מועדפת? ודקה קדלוביצ' 8. דאורדורנט\בושם? פה-ק 9. שמפו וקונדישינר? הוואי 10. האם שחית בעירום פעם? באמבטיה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? לא 12. צבע מועדף? שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? כן אבל לא תפסו אותי..בעצם כן בגניבה 14. חברים\ות הכי טובים\ות? מה איתם? 15. כרית אחת או שתיים? שתיים 16. חיות מחמד? שתי כלבים והם לא מחמד 17. סרט מועדף? ראיון אם ערפד 18.מוזיקה בכללית? מטאל,גותי 19. מכונית אידיאלית? יגואר בלי סמל 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? וואטאבר 21. אוכל מועדף\ שנוא? מעודף - טבעול, שנוא- בשר 23. חבר\ה לעתיד? לעתיד 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? כן 25. היחסים עם ההורים? מקנטים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? ניו יורק 27. ממתק מועדף? חרגולים 28. נעליים מועדפות? מגפיים שחורות 29. שיר מועדף? Dearh - zombie 30. אתר מועדף? תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה)? הוקי 32. הספורט המועדף (למשחק)? כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך? 34. איזה חג אתה הכי אוהב? פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? אני כבר הומו,לגולס 36. אוספים? תקליטים 37. מה הפחד הכי גדול שלך? אני מפחד מעצמי 38. תגיד מילה טובה.... מילה טובה 39. ספר מועדף? ראיון אם ערפד 40. עיתון מועדף? ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? העולם האמיתי,פריידי רוק שו,אולטרה מטאל 42. כמה טיפים מהחיים? תחיו את הרגע ואל תקשיבו למה שהפורום הזה אומר 43. מועמד פוליטי? מרצ 44. מפלגה? מרצ 45. חום או קור? קור 46. מכתב דואר או אי מייל? אי מייל 47. זמר אהוב? ברי סחרוף ? 48. זמרת אהובה? הזמרת של נייט וויש 49. להקות? נייט וויש,דת,גוי' דבישן 50. סרט מצוייר אהוב? הלסינג (אנימה) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים? מוות,כאב,צער,יגון 52. אתה שונא אנשים ש..? ערסים 53. אתה שונא מקומות ש..? יותר מדי צבעוניים ויקרים 54. אני אוהב/ת? הוא קורא בפורום עזבו 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך? כנ"ל 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? ערסים 57. מה הכי מגעיל אותך? בשר 58. מה את/ה הכי אוהב? מוסיקה 59. משפטים שלך לסיכום? תמותו 60. ציון לסקר מ1-10? (10-הכי טוב) 10

American Girl

New member
גם אני רוצה...

1.ילנה טופוז (קרטר) 2. ג'ינג'ית,בובה כל מיני... 3. בלרוסיה 4. בן גוריון 5. אני מרוצה מהשם שלי.. 6.מלח 7. מיץ תפוזים 8.בושם של ג'וצ'י וג'ניפר לופז 9.פינוק 10.לא 11.לא 12.כחול 13.לא, ומקווה שלא אמצא.. 14.בר(ושלה),ענבר, אינה 15.שתיים, ברור 16. אין 17. "ארמגדון" הסרט הכי מדהים שיש! 18.פופ, אר אנד בי כל מיני... 19.מרצדס, פולקסווגן 20.כאילו 21.אהוב פיצה שנוא אין 22.ארון קרטר הכוסון 23.תלוי באיזה מצבים 24.לא יכול להיות טוב יותר! 25.ניו יורק 26.גלידה 27.מגפיים 28.דונט וונט טו מיס אטינג של אירוסמית 29. MSN 30.החלקה על הקרח 31.אירובי 32.כל הפעמים שנפלתי בציבור 33.פסח... 34.אני צריכה לחשוב על זה 35.גלויות 36.להישאר לבד כל החיים 37. מה ? 38.פוליאנה 39.ראש 1 40. חלום אמריקאי, רפואה שלמה 41. לא מעריכים משהו עד שמאבדים אותו 42.שונאת פוליטיקה !!!!!!!!!!!!! 43.אין 44. חום 45.אי מייל 46.ניק קרטר, ארון קרטר 47.ג'2ניפר לופז, הולי ואלאנס 48.בקסטריט בויז 49.ארתור 50. נחמדה, חמודה, ג'ינג'ית,קולית,חולמנית 51.מקנאים 52. מגעילים 53. אין 54. ארון קרטר 55. את זה אני אשמור לעצמי 56.כל מה שמגעיל 57. לשמוע מוזיקה 58. היה נחמד! 59. 8 היה ארוך

hungry penguin

New member
צריכה לראות יותר סרטים...

ארמגדון? פשוט התביישתי לקרוא. ארמגדון זה אאוט מהיום הראשון.

חדשה פה ../images/Emo9.gif

אני אוהבת שאלונים, אז גם אני אענה על זה: 1. אניטה 2. אנו'שקה 3. אוזבקיסטן (DONT ASK) 4. טשרניחובסקי, החל משנה הבאה מסלול עיוני של פיזיקה, ערבית ותאטרון 5. נושי 6. קינמון 7. בירה 8. דאו: LOVE LINE בושם: אורגנזה 9. פינוק לשער צבוע 10. לא, אבל הייתי רוצה 11. ב-ה-ח-ל-ט 12. ורוד 13. שומרת על זכות השתיקה 14. 3 חברות הכי טובות, אף אחת לא מכירה את השניה 15. אחת 16. הייתי רוצה
בשם פאצ'י, אבל בינתיים אין 17. "תקנות בית השיכר" 18. מוזיקה שקטה (העיקר לא מזרחי) 19. ג'יפ פתוח 20. "תראו איזה חייזר סקסי" 21. מוכנה לטעום הכל פעם אחת 23. יפה, שיהיו לנו נושאים משותפים לשיחה, מבין ושיהיה בראש שלי 24. אני? סופר סקסית 25. יחסים מעולים עם הוריי 26. נאפולי (איטליה), אמסטרדם (הולנד) 27. במבה אדומה 28. נעלי שפיצים גבוהים 29. "TRULY MUDLY DEEPLY" מי שיגדיש לי ת'שיר הזה - אני שלו 30. אין 31. לצפות - בלט 32. לרקוד - בלט 33. הרגע הכי משפיל בחייך? 34. איזה חג אתה הכי אוהב? 35. כלסבית - איה קרמרמן 36. אני אוספת אבק בחדר 37. לאבד מישהו יקר לליבי 38. "ברגע שנפלת עמוק - תשמח, מפה אפשר רק לעלות" 39. יש שני ספרים: "שתהיי לי הסכין"/דויד גרוסמן, "התפסן בשדה השיפון"/שכחתי 40. מעריב לנוער 41. הבית הלבן, הכי גאים שיש 42. החטא היחיד הוא החרטה (אוווו, יש לי עוד אחד: כל קשר בין אהבה לסקס - מקרי ביותר! ראו הוזהרתם :) ) 43. אני כמובן, המועמדת הפוליטית המושלמת 44. אני חילונית לחלוטין ובכל זאת מפד"ל 45. חום 46. דואר, זה הרבה יותר רומנטי 47. דרן הייז(P לשעבר סולן SAVAGE GARDEN) 48. קיילי מינוג 49. SAVAGE GARDEN, TRAVIS, TEXAS, THE KARDIGENS וכד'... 50. סרט מצוייר אהוב? 51. אני ב4 מילים: אוהבת אנשים שאוהבים לאהוב 52. אני לא שונאת אנשים 53. אני שונאת מקומות שאין בהם סלקציה 54. אני אוהבת לאהוב 55. מה זה אהבה אפלטונית? 56. אני לא שונאת אנשים 57. אנשים ששוכבים עם חיות ו/או קרובי משפחה 58. לרקוד(בלט) ולעשות שמח 59. "מי שלא שוכב עם מי שהוא רוצה, שוכב עם מי שהוא יכול" 60. 7.576, וזה פשוט כי אני אוהבת סקרים

adiko

New member
תשובות

1. השם שלי?-עדי 2. כינוי\ם?-adiko,adiko world 3. ארץ לידה?ישראל 4. בית ספר ומסלול?רוגוזין מסלול א תקשורת וביולוגיה 5. איך היית רוצה להיקרא? שחר 6. תבלין מועדף?מלח 7. שתיה מועדפת? קולה , מים 8. דאורדורנט\בושם? בושם 9. שמפו וקונדישינר? פינוק 10. האם שחית בעירום פעם? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? מאוד 12. צבע מועדף?כחול,שחור, אפור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע?לא! 14. חברים\ות הכי טובים\ות?מור, ג'ני, אלעד 15. כרית אחת או שתיים?2 16. חיות מחמד?אין 17. סרט מועדף?אמריקן פאי 18.מוזיקה בכללית? האוס 19. מכונית אידיאלית?מרצדס 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? דה!,ברור, די נספחת 21. אוכל מועדף\ שנוא? גאנק פוד, אפונה-שונא 23. חבר\ה לעתיד? אים יהיה סבבה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? דה 25. היחסים עם ההורים? בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? תל אביב, הרצליה פיתוח 27. ממתק מועדף?שוקולד 28. נעליים מועדפות?ואנס 29. שיר מועדף?love dont let me go 30. אתר מועדף?תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה)?אין 32. הספורט המועדף (למשחק)?הוקי 33. הרגע הכי משפיל בחייך?אין 34. איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה,שבועות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? דודי בלסר 36. אוספים?אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך? לא להגשים את החלום שלי 38. תגיד מילה טובה.... - למי שצריך 39. ספר מועדף? אין 40. עיתון מועדף?ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? הכי גאים שיש,מופע שנות ה70, 42. כמה טיפים מהחיים? להיות עצמך 43. מועמד פוליטי? פאק פוליטיקה 44. מפלגה?שינוי 45. חום או קור?חום 46. מכתב דואר או אי מייל? אימייל 47. זמר אהוב?אין 48. זמרת אהובה? אין 49. להקות?הכל 50. סרט מצוייר אהוב? שלגיה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים? פשוט אני 52. אתה שונא אנשים ש..? תופסים מעצמם,שקרנים, 53. אתה שונא מקומות ש..? דחוסים 54. אני אוהב/ת?את עצמי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך? אין 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? מהביצפר בעיקר 57. מה הכי מגעיל אותך? אנשים דוחים 58. מה את/ה הכי אוהב? לישון , מועדונים 59. משפטים שלך לסיכום?היהי כיף 60. ציון לסקר מ1-10? (10-הכי טוב) 4

im on fire

New member
באמת מייגע אבל משעמם לי..

. השם שלי:אריק 2. כינוי\ם:אין לי 3. ארץ לידה?ישראל 4. בית ספר ומסלול? אורט רמת יוסף מסלול טכנולגי 5. איך היית רוצה להיקרא? אריק 6. תבלין מועדף? מלח 7. שתיה מועדפת? קולה 8. דאורדורנט\בושם? רושאס rochas 9. שמפו וקונדישינר? פנטן פרו וי 10. האם שחית בעירום פעם? כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? כן! 12. צבע מועדף? שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? לא... 14. חברים\ות הכי טובים\ות? יוסי זיו עמר חן שרית... 15. כרית אחת או שתיים? 1 16. חיות מחמד? כלבה 17. סרט מועדף?מהיר ועצבני,יצרים בדם 18.מוזיקה בכללית? רוק קל 19. מכונית אידיאלית? אלפה רומיאו 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? תמות,סרטן 21. אוכל מועדף\ שנוא? מועדף-כל הג'אנק פוד שנוא-כבד! 23. חבר\ה לעתיד?אין 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? לא יודע... (שיחליטו לבד..) 25. היחסים עם ההורים? זורמים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? אוסטרליה 27. ממתק מועדף? רייזן (הטופי עם השוקולד) 28. נעליים מועדפות? דיזל 29. שיר מועדף? scorpions-still loving you micheak jackson-give in yo me 30. אתר מועדף? אין לי 31. ספורט מועדף (לצפייה)? לא אוהב ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק)? עדיין לא אוהב ספורט אז ככה שאני לא משחק 33. הרגע הכי משפיל בחייך? אני לא מושפל בקלות אז לא היה לי עדיין 34. איזה חג אתה הכי אוהב?פסח ופורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? לאף אחד 36. אוספים?אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך? שבסוף אני ישאר לבד 38. תגיד מילה טובה.... מילה טובה 39. ספר מועדף? מישהו לרוץ איתו 40. עיתון מועדף? ידיעות אחרנות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? סאות'פארק וחברים 42. כמה טיפים מהחיים? תהיו כמה שיותר ספונטניים חיים רק פעם אחת 43. מועמד פוליטי? שרון 44. מפלגה? ליכוד 45. חום או קור? קור 46. מכתב דואר או אי מייל ?????????? 47. זמר אהוב? אביב גפן, מייקל ג'קסון יש הרבה.... 48. זמרת אהובה?פינק,קריסטינה אגלירה,אלישה קייז 49. להקות? היהודים,התעיוט,scorpions 50. סרט מצוייר אהוב?הסרט של סאות'פארק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים?ספונטני רגיש ביישן 52. אתה שונא אנשים ש..? משחקים אותה ערסים או יותר מידי פוזאיסטים 53. אתה שונא מקומות ש..? יש שם הרבה ערסים 54. אני אוהב/ת?לא הבנתי אבל אם כאילו את מי אז כרגע אף אחת 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך?שרית ליפשיץ 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? לא שונא אף אחד זה יותר מידי חזק 57. מה הכי מגעיל אותך?ערסים ואנשים שרופים (כוויות כאילו) 58. מה את/ה הכי אוהב? לראות סרט טוב מתחת לפוך (אפשרי ועדיף עם מישהי אהובה) 59. משפטים שלך לסיכום? ...scrue u guys im going home 60. ציון לסקר מ1-10? 6

American Girl

New member
זה ממש לא מעניין אותי....

אם ארמגדון אז אאוט או אין זה סרט מהמם וזה מה שחשוב אני לא אוהב סרט רק בגלל שהוא אין!

American Girl

New member
בגדים...

אני אוהבת אם הם אין נעליים,בשמים וכו' אבל סרט?! יותר חשוב לי אם הוא יפה או לא!

למעלה