סקר מייגע אבל שווה...

keren201

New member
אמממ...נייס :)

. השם שלי?קרן 2. כינוי\ם?keren201 3. ארץ לידה?חחח...באירופה... 4. בית ספר ומסלול?הולץ,מכללה טכנולוגית(בית ספר צבאי 5. איך היית רוצה להיקרא?מספיק לי השם והכינוי שלי 6. תבלין מועדף? תבלין לפיצה...יאמי:) 7. שתיה מועדפת?מיץ ענבים 8. דאורדורנט\בושם? דולצ'ה גבנה,פאקו רבן,ואינג'יל :) 9. שמפו וקונדישינר?פנטן... 10. האם שחית בעירום פעם?חחח...לא:),פחד מדגים... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים?חחח...תלוי באיזה מצב תופסים אותם ... 12. צבע מועדף?סגול בהיר וכחול... 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? בנתיים לא :) 14. חברים\ות הכי טובים\ות?רעותי מהבית ספר,וידיד שלא יוצא לי לראות אותו הרבה כי הוא בקורס טייס...הייתי אומרת ת'שם,אבל ש....בטחון שדה :) 15. כרית אחת או שתיים? אחת וזה יותר מידי.... 16. חיות מחמד? כלב :) 17. סרט מועדף?ריקוד יש לי כמה :),ריקוד מושחט,פרל הרבור....א ואשה יפה... 18.מוזיקה בכללית?הכל חוץ ממזרחית...מעדיפה פופ והיפ הופ 19. מכונית אידיאלית?למבורגיני....(אבל טוב לי עם הוולבו של אבא ) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד?יאבה,יאמה....ונייס...:) 21. אוכל מועדף\ שנוא? וואי,חולת סלט ירקות... 23. חבר\ה לעתיד??????? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי?יסס :) 25. היחסים עם ההורים?נחמדים :) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות?אוסטרליה...(המלצה:תבקרו,מקום מדהים) 27. ממתק מועדף?מקופלת... 28. נעליים מועדפות?פשש....וואי,הרבה....בעיקר עקב...ואצבע.. 29. שיר מועדף? gone של אן סינק...וכל השירים של ווסטליף... 30. אתר מועדף? וואי,אין אחד כזה....אבל goop בעיקר 31. ספורט מועדף (לצפייה)? כדורגל(מכבית ת"א בכבוד!) 32. הספורט המועדף (למשחק)?וואו,כדורעף כנראה... 33. הרגע הכי משפיל בחייך? חחח.....בנתיים לא היה....בעצם כן,כשהייתי במסיבה והלכתי לקחת שתיה בבר(ואני לא שותה)וביקשתי מיץ ענבים,האנשים בבר התחילו להישפך מצחוק...אבל אני לא אחת שדופקת חשבון... 34. איזה חג אתה הכי אוהב?פורים... 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? וואי,אני לא יכולה לדמיין את עצמי בתור לסבית....לאף אחד! 36. אוספים?לא.. 37. מה הפחד הכי גדול שלך?פחד?אה דגים,או שאני לא אגיע למקצוע שאני רוצה... 38. תגיד מילה טובה....יש הרבה :) 39. ספר מועדף?וואי,ביאוגרפיה של רן (רונן)פקר... 40. עיתון מועדף? ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? חברים,משמרת שלישית... 42. כמה טיפים מהחיים? נצלו כל רגע פנוי,תחיו ותנו לחיות :) 43. מועמד פוליטי?אני ופולטיקה לא מסתדרים טוב :) 44. מפלגה? מה לי ולפוליטיקה? 45. חום או קור?פושר... 46. מכתב דואר או אי מייל?אי מייל... 47. זמר אהוב? ג'סטין טימברלייק 48. זמרת אהובה?ג'ניפר לופז,קיילי מינוג,כריסטינה אגילרה 49. להקות?ווסטלייף!!! 50. סרט מצוייר אהוב?פוקימון :) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים?נראה לכם?אין מקום... 52. אתה שונא אנשים ש..? שקרנים,מעשנים,סנובים..! 53. אתה שונא מקומות ש..? שיש בהם את סוג האנשים שאני שונאת.. 54. אני אוהב/ת?את הכלבה שלי,וכמובן ההורים,ואת בן דוד שלי הכוסון.... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך?חחח.....שזה אומר? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? סתכלו בסעיף 52 :) 57. מה הכי מגעיל אותך?ג'וקים,שקרנים,פוצאיסטים... 58. מה את/ה הכי אוהב? וואי,הרבה....בגדים,חיות,מטוסים, להיות בתחנת מדא,א....ואני נורא אוהבת קעקועים למרות שיש לי רק 1....אבל ההמשך יבוא...חחח...סתם...א...ואני חולת ג'ינסים!!!!!! 59. משפטים שלך לסיכום?חחח...אין הרבה... 60. ציון לסקר מ1-10? (10-הכי טוב) 6,ארך ומעייף....אבל גם משעשע..

חרא16

New member
סבבה...

שם: נטלי כינוי: נטוש, פראליה (בגלל הכוסון מחיפה), שכונה (בדיחה אישית) ארץ לידה: ישראל בית ספר: עיוני להיקרא: שם מוזר כזה, שאין לכל אחד, מיוחד תבלין: לא יודעת שתיה: תפוזים, פאנטה בושם: היפנוטיק שמפו: פינוק!!!!!!!! לא שחיתי בעירום, אני עוד ישחה.. לא לצחוק על אנשים, לצחוק איתם.. צבע: חאקי, כחול אשמה: עשיתי הרבה בלאגן בחיים שלי..זאתי אני- השטויות! חברים הכי טובים: יש הרבה...אבל אף אחד לא יודע הכל עליי כרית: נוצות-עבה חיות מחמד: כלב...אין כרגע סרט מועדף: סיפורו של אביר... מוזיקה: הכל משרית חדד לעברי לידר mtv מכונית: BMW. פאגוCC. וולוו מילים, משפטים: "מה אתה חי בבועה", "איזו שכונה", שוווווש אוכל אהוב: פיצה שנוא: ספגטי חבר לעתיד: יש מצב... סקסית...לא אוהבת לדבר על עצמי עם ההורים: הכל סבביישן ארץ לחיות בה...לא יודעת, איטליה, ספרד, ארה"ב ממתק מועדף: שוקולד, במבה-פרפר נעליים: אולסטאר. שיר: של לאסגו alone דילמה של נלי וקלי אתר מועדף: הכל... ספורט לצפייה: כדורגל!!!, לפעמים כדורסל וכדוריד ספורט למשחק: כדורגל..אני משחקת.. הכי משפיל: אין דבר כזה, אף אחד בחיים לא יפגע בי... חג: במה שיש הכי הרבה חופש... לסבית: הממממ אנגלינה גולי אוספים: נרות..יש לי מלא הפחד הכי גדול: המוות..למרות הרצון מילה טובה: תזרמו ספר: אני לא קוראת הרבה. עיתון: רייטינג, ידיעות אחרונות סדרת טלויזיה: חברים, דוק, הכי גאים שיש טיפים מהחיים: תחיה את החיים, תזרום, חיים רק פעם אחת מועמד פוליטי: כולם חראות מפלגה: עם אחד... חום!!! דואר..יותר כיפי זמר אהוב: עברי לידר!!! זמרת אהובה: לאסגו, גניפר ודנה ברגר להקות: סאבלימנל (שירים חכמים), חמסה..הקצוצה שווה סרט מצויר: בולי את עצמי ב-4 מילים: יותר מידיי טובה לאנשים שונאת אנשים: צבועים, שקרנים ואגואיסטים שונאת מקומות: מפוצצים חשוכים ובלי מקום לשבת אני אוהבת את כולם חוץ מעצמי אני ישמור לעצמי אין בן אדם שאני שונאת... הכי מגעיל אותי: אנשים שמתנהגים לפי אינטרס הכי אוהבת...את יוני משפטים לסיכום: שאלון להכיר את עצמכם... 8..שאלון טוב אך ארוך

מאיה1983

New member
מישהו בכלל קורא את זה??

זה לא יהיה שווה אם לא תקראו אז תקדישו דקה.... 1. מאיה 2.טיפ-טיפ, כי אני קטנה 3. ישראל 4 . אני בצבא. אבל הייתי במגמת תיאטרון בביצפר 5. מאיה! 6. בזיליקום 7. קולה, ווקדה קדבול 8. אנג'ל ושמן גוף בריח וניל 9. פינוק 10. כן, כשהייתי בת 16... 11. האמת.. כן... 12. ורודדדדדדדדד 13. כן... בצבא מוצאים אותך על המון פשעים טיפשיים... כמו איחור לבית ספר!!!! (אני מדנית בבית ספר) אז אצלנו עולים על זה למשפט! 14. מיכל ושירון 15. כרית אחת 16. אין לי אבל אני הכי בעולם אוהבת גורים של כלבים 17. אממממ.. לא אוהבת סרטים 18.מוזיקה שחורה 19. חיפושית חדשה כסופה 20. כוס אמקקק.... (סתם...) "עכשיו דממה- הצל על הבמה!" 21. מועדף- פסטו. שנוא- אפונה וגזר.. לה לה לה 23. אה... יוני כהן 24. אחרים מעידים עליי שכן.. כנראה.. 25. מעולים כל עוד אני לא גרה בבית! יחי החופש והעצמאות! 26. ירושלים העיר הכי קדושה בעולם. אני כבר גרה כאן אז סבבה לי 27. פופרס... נחשב ממתק? לא! זה סמים כמעט! אז.. שוקולד עם אגוזים 28. סנדלים עם עקב 29. JENNY FROM THE BLOCK 30. Layla.co.il 31. כלום 32. סקס 33. אמממ לא רוצה לספר! 34. פורים 35. ג'ניפר לופז. 36. כומתות של בחורים שיצאתי איתם 37. הפחד הכי גדול- להשאר לבד. 38. רסמי. אני יפה 39. חוכמת הבייגלה 40. לאשה. 41. סקס והעיר הגדולה. 42. אף פעם לא לקחת ברצינות בחור שכשהוא מתחיל איתך הוא מציע לך אורגיה43. אין לי דעות פוליטיות אני חיילת 44. כנ''ל 45. חום 46. דואר...יותר כיף לקבל 47. קוקו וסטיב!!!!!!!!! 48. ג'ניפר לופז 49. סאבלימינל והצל 50. כל דבר של דיסני 51. קטנה, חמודה, מצחיקה ויודעת ... 52. אנשים שמשקרים 53. מקומות עמוסים באנשים שאי אפשר לזוז בהם 54. אני אוהבת לרקוד 55. אין לי כאלה 56. שונאת את השותפה שלי לחדר!!! היא כזאת מעצבנת!!! 57. אנשים לקקנים 58. הכי אוהבת.. לאהוב 59. תהנה מכל מה שאתה עושה בחיים. זה הכי חשוב. 60. 10. אבל אף אחד לא יקרא......

shiraz123

New member
me!!!

. השם שלי? שירז 2. כינוי\ם? 3. ארץ לידה? ישראל 4. בית ספר ומסלול? עירוני ד' ת"א 5. איך היית רוצה להיקרא?שני או מאי 6. תבלין מועדף? קינמון (אם אפשר לקרוא לזה תבלין) 7. שתיה מועדפת? מיץ תפוזים או תפוחים 8. דאורדורנט\בושם? נטורל פורמולה 9. שמפו וקונדישינר? דאב 10. האם שחית בעירום פעם? לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? לא ממש 12. צבע מועדף? צהוב כתום שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? עדיין לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות? כולם 15. כרית אחת או שתיים? שתיים!! 16. חיות מחמד? לצערי המאוד רב-אין 17. סרט מועדף? על בנים ועל בנות 18.מוזיקה בכללית? פופ ראפ אר אנד בי רוק 19. מכונית אידיאלית? החיפושית החדשה או סמארט 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד? ??? 21. אוכל מועדף\ שנוא? מועדף-קשה להחליט שנוא-חומוס וחצילים 23. חבר\ה לעתיד? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי? ממש לא 25. היחסים עם ההורים? טובים מאוד 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות? ישראל ישראל ישראל ועוד פעם ישראל 27. ממתק מועדף? צ'וואי 28. נעליים מועדפות? כפכפים 29. שיר מועדף? WANNABE 30. אתר מועדף? WALLA HAKASEFET TAPUZ 31. ספורט מועדף (לצפייה)? כדורעף 32. הספורט המועדף (למשחק)? כדורעף 33. הרגע הכי משפיל בחייך? עדיף שלא תדעו 34. איזה חג אתה הכי אוהב? פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה? 36. אוספים? אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך? מתקפה כימית או ביולוגית 38. תגיד מילה טובה.... בי האפי!!! 39. ספר מועדף? אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות מאת: לא זוכרת.... 40. עיתון מועדף? ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת? חברים 42. כמה טיפים מהחיים? רוב האנשים הם דו פרצופיים-להיזהר! 43. מועמד פוליטי? אין 44. מפלגה? אין 45. חום או קור? קור 46. מכתב דואר או אי מייל? EMAIL 47. זמר אהוב? אמינם 48. זמרת אהובה? כריסטינה אגילרה השולטת!!! 49. להקות? ספייס גירלז השולטות המהממות המושלמות המדהימות ה-הכל!!!! 50. סרט מצוייר אהוב? קשה להחליט... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים? אי אפשר 52. אתה שונא אנשים ש..? דו פרצופיים 53. אתה שונא מקומות ש..? מסריחים 54. אני אוהב/ת? אותך 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא ? אם אני אכתוב את זה פה סביר להניח שבסוף האנשים האלה ידעו אז.... 57. מה הכי מגעיל אותך? הירקון 58. מה את/ה הכי אוהב? אותך 59. משפטים שלך לסיכום? משעמם לי 60. ציון לסקר מ1-10? (10-הכי טוב) 5

למעלה