כי אם בפורום א-מיניים יש-אז גם לנו מגיע!
D Drifting Feather New member 7/3/13 #29 ולמי בדיוק אכפת שזה לא מיוחד? אנחנו לא אמורים להיות פורום מיוחד. אנחנו רק פורום. גם לנו יכולים להיות שרשורים קבועים... ה"מצב" שלנו מספיק "מיוחד", לא צריך מעבר...
ולמי בדיוק אכפת שזה לא מיוחד? אנחנו לא אמורים להיות פורום מיוחד. אנחנו רק פורום. גם לנו יכולים להיות שרשורים קבועים... ה"מצב" שלנו מספיק "מיוחד", לא צריך מעבר...
T TDKR New member 7/3/13 #17 אבל זה לא משנה אם יש אנשים שהם "נגד", כי הם פשוט יכולים לבחור לא לענות ולא לקרוא.
I I בתולת ים I New member 7/3/13 #19 מסכימה! מי שנגד שלא יענה וזהו. כי אם בפורומים אחרים יש סכמש גם לנו צריך להיות!
ש שימחת האהבה New member 7/3/13 #20 אני בעד כל דבר שהוא טוב לפורום אני לא חושב שאכתוב בשלב זה הצליחו בנות ביוזמה הברוכה
מ מנומשת27 New member 7/3/13 #30 אני תומכת בזה שמי שרוצה סיכום שבועי יערוך אחד, ומי שלא מעוניין בסיכום שבועי, יתעלם ממנו. הולך?
E Elle992 New member 7/3/13 #31 זו הכוונה כאן אם לא הבנת.... בפורומים שיש סיכום שבועי לא כולם עונים עליו, עונים רק כאלה שרוצים, אף אחד כאן לא כופה לענות על זה.
זו הכוונה כאן אם לא הבנת.... בפורומים שיש סיכום שבועי לא כולם עונים עליו, עונים רק כאלה שרוצים, אף אחד כאן לא כופה לענות על זה.
C C l u e New member 7/3/13 #32 אני בעד חופש. די עם הדיקטטורה, שכל אחד יעשה הישר והטוב בעיניו. אני לא מבינה מה הבעיה לגלול הלאה את העמוד ולדלג על הסיכום השבועי אם זה לא משהו שמעניין גולש זה או אחר. למה לקבוע שלא יהיה דבר כזה בפורום? די כבר עם הכבדות... לא על כל דבר צריך לריב.
אני בעד חופש. די עם הדיקטטורה, שכל אחד יעשה הישר והטוב בעיניו. אני לא מבינה מה הבעיה לגלול הלאה את העמוד ולדלג על הסיכום השבועי אם זה לא משהו שמעניין גולש זה או אחר. למה לקבוע שלא יהיה דבר כזה בפורום? די כבר עם הכבדות... לא על כל דבר צריך לריב.
פ פומיקית 30 New member 8/3/13 #35 ולא על כל דבר צריך לפתוח סקר! אפשר היה לפתוח את השרשור של הסיכום השבועי גם בלי לעורר שאלות כאלה של סקר. ומי שרוצה עונה ומי שלא לא עונה
ולא על כל דבר צריך לפתוח סקר! אפשר היה לפתוח את השרשור של הסיכום השבועי גם בלי לעורר שאלות כאלה של סקר. ומי שרוצה עונה ומי שלא לא עונה
I I בתולת ים I New member 8/3/13 #36 כמו שאני מבינה ההשקפת העולם של Elle992 היא חברתית=שזה אומר שחשוב לה לדעת דעות של חברי הפורום האחרים כי כולם שווים ולכולם מגיע להביא את דעתם בנושא. ההשקפת העולם שלי היא שונה לגמריי אך אני מבינה השקפות עולם של אנשים אחרים. למזלי שיש לי ראש פתוח אישית מסכימה איתך כי זה תואם להשקפה שלי.
כמו שאני מבינה ההשקפת העולם של Elle992 היא חברתית=שזה אומר שחשוב לה לדעת דעות של חברי הפורום האחרים כי כולם שווים ולכולם מגיע להביא את דעתם בנושא. ההשקפת העולם שלי היא שונה לגמריי אך אני מבינה השקפות עולם של אנשים אחרים. למזלי שיש לי ראש פתוח אישית מסכימה איתך כי זה תואם להשקפה שלי.
E Elle992 New member 8/3/13 #37 נכון! אני לא עושה דברים ללא הסכמה זה מה יש, תתרגלו שאני בנאדם אובר מתורבת ומנומס שמכבד אחרים ולא מפיל עליהם כל דבר שעולה לו לראש. בכל מקרה ידעתי שיהיו רוב בעד, פשוט ברת'ור התעקש אז הוא קיבל!
נכון! אני לא עושה דברים ללא הסכמה זה מה יש, תתרגלו שאני בנאדם אובר מתורבת ומנומס שמכבד אחרים ולא מפיל עליהם כל דבר שעולה לו לראש. בכל מקרה ידעתי שיהיו רוב בעד, פשוט ברת'ור התעקש אז הוא קיבל!