סקר מפנק.

סיון כבר לא משחקת בפלסטיקים האלה

יש לה שיגעון חדש - בועות סבון. נועה עוד קצת קטנה בשביל זה. כשסיון שיחקה בברווזים וכל המשחקים מפלסטיק - תמיד אספנו אותם מהאמבטיה אחרי שהיא התקלחה. אני לא עושה אמבטיות מפנקות, אבל אני גם לא רוצה להתרחץ עם כל צעצועי האמבטיה של סיון.

yaelia

New member
גם אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה

שעשיתי אמבטיה אמיתית פינוקית. אולי הגיע הזמן.

sharonmx

New member
ברווזים היו מאז מתמיד

אני יכולה רת לומר שהחצי שלי מחכה ליום שרומי תתחיל להתעניין בברוזים- נראה לי שבקיץ אני לא אוכל לשלוף אותם מהאמבטיה...

../images/Emo6.gif לנו יש שתי אמבטיות...

אחת בין החדרים למעלה השייכת לברווזים ולצפרדעים ולדגיגים (וגם לילדות מידי פעם), ואחת בחדר השינה שלנו שהוא בעצם יחידת הורים. זה דבר די סטנדרטי בבתים בארה"ב...
ואני לרוב בכלל עושה מקלחת
למי יש זמן להתאמבט??? והשריקות - כפרה, אפילו ברווזים שורקים לך... זה אומר משהו, לא?

אצלינו הברווזים,הברבורים,הצפרצעים

הספוגים הנדבקים על הדופן,הכדורים המשפריצים,ועוד כמה חברים ששכחתי (משפך,כמה כפות וכו') ערומים באי סדר בתוך סלסלה,אבל הבעיה היא שהסלסלה סלסלתית (רשת) רק בדפנות,ולמטה סגור,כך שמצטברים שם מים מגעילים וכל מיני צמחי מים (גומא,נופרים...סתאאאאם), למה לא עושים את הרשתות גם למטה? ואמבטיה מפנקת? נראה לי שמאז ירח הדבש ב99' לא חוויתי...

למי יש זמן לאמבטיה? נדמה לי שהייתי

שם פעם לפני שבעת אלפים שנים, או קצת יותר...

1במיה

New member
אני כבר שנתיים בערך מתקלחת עם

הילדים זה התחיל עם רוני כי נמאס לי בכל פעם להתרטב, וזה חסך לי זמן וכעת זה הכי נוח להכנס עם שתיהן במקום לקלח את שי באמבטית תינוק המעצבנת ועוד קניתי לה חדשה (משהי צריכה אמבטיה?? )וכך למרות שיש לי אמבטיה פרטית בחדר השינה אני מתקלחת עפ ברווזים, לוויתנים בובות ומה לא?!

למעלה