~סקר מרדכי בן דוד~

~סקר מרדכי בן דוד~

כמה שאלות... א.האם אתם חושבים שהוא כבר זקן וצריך לפרוש מהמוזיקה החסידית? ב.איזה מרדכי בן דוד אתם יותר אוהבים? של שנות האלפיים? או של שנות השבעים והשמונים? ג. איזה תחום סיגנון מוזיקה חסידי הייתם רוצים שמרדכי בן דוד יבצע? 1.רוק? 2.פופ? 3.דאנס? 4.חסידי אותנטי? מה שהוא היום? ד. מי לדעתכם בבוא היום יתפוס את מקומו?

תשובות

ודאי שהוא צריך לפרוש. גם חסידיו האובייקטיביים (להוציא אותך...) סבורים שעבר עליו הכלח. הסגנון האהוב- לא שבעים ולא שמונים אלא תשעים. הסגנון- לא רלוונטי כי הוא צריך לפרוש.

רפי rafi

New member
זה היה בכונה...

ידידי היקר אני לא נופל כל כך מדש, רק רציתי לבדוק אם הניק והוא עדין פעיל.

אם אתה לא נופל כ"כ מהר

אז מה זה ה"מדש" הזה...? סתאאאם... כל ניק פעיל לעולם ועד.

מי שהוא אמר...

בפורום חרדים שניק לא נשאר לעולם ועד אז החלטתי לבדוק ואצלי הוא נשאר (יכול להיות שחצי שנה זה לא מספיק)

Rצינית

New member
הקיצוצים השפעו עליך.אה?

עדיף מרפוש..תמיד היה נראה לי כי אתה זקוק לרפוש'...רק לא זכרתי את שם האמא... סתם צוחקת.

מר קומבינטור...

השירשור הזה מראה שיש לו יותר מידי חסידים אוביקטיביים שחושבים שהוא צריך להמשיך במוזיקה. זכות התגובה לקומבינטור.

על יוזף גבלס שמעת?

הוא אמר: "חזקה על תעמולה שאינה חוזרת ריקם". עם תעמולן כמוך מה הפלא שכולם יקשקשו אמן אמן? ועוד דבר: הפורום הזה לא ישמש לי כמדד. המדד האמיתי זה השוק ושם הדעה ברורה.

לא משנה...

בכל מקרה למדתי שכל הוכחה על מורדכי לא תעזור לך אפילו אם אני יילך לחנויות גל פז ואני יעשה סקר על הזמר האהוב של כולם, גם סקר כזה לא יעזור לך, ואפילו אם פריד עצמו יסכים אתה תמשיך לחלוק. חבל.

אח... חג לאוזן!

הגדרת הגדרה שמימית! אפילו אם פריד עצמו יאמר שבן דוד טוב יותר, אני אמשיך לצעוד לאורו המוסיקלי של פריד. לא יכולתי לקבל הגדרה מדויקת יותר...

אח... חג לאוזן!

הגדרת הגדרה שמימית! אפילו אם פריד עצמו יאמר שבן דוד טוב יותר, אני אמשיך לצעוד לאורו המוסיקלי של פריד. לא יכולתי לקבל הגדרה מדויקת יותר...

למעלה