סקר... מתנות מוזרות...

danonit

New member
סקר... מתנות מוזרות...../images/Emo77.gif../images/Emo153.gif

במסגרת הדיבורים על המתנות ועונת ימי ההולדת הלוהטת (לפחות אצלנו)... איזה מתנות ממש מוזרות קיבלתן/ם? לחתונה, ליומולדת, סתם ככה? תצ´מעו מה אני קיבלתי... אבא´שלי נסע לחו"ל לא מזמן ושאל אותי מה להביא לי... (בד"כ הוא לא שואל - פשוט מביא לי בושם, התוצאה אוסף בשמים מוזרים ובלתי משומשים כל המדף) אז אמרתי לו - מה שבא לך, רק לא בושם... בקיצור כשהוא חזר באנו אליהם לארוחה וחיכו לנו מתנות ארוזות יפה, ושלי נראיתה כמו קופסה לא גדולה, אני פותחת אותה וזה נראה כמו בושם
אני פותחת עד הסוף ומה אני רואה? בושם לחתול! מסתבר שזאת הצעקה האחרונה בניו יורק, בשמים לחתול ולכלב (נקראים או-מיי-דוג ואו-מיי-קאט
) בנוסף קיבלנו גם דוגמית של בושם לכלב בשביל הכלבה של ההורים של עדי
ניסיתי כמה פעמים לשים את זה לחתולים, הם לא התנגדו ורק הסתובבו בבית עם ריח של אפטר-שיי תפוחי משהו...

ענק............./images/Emo6.gif

טוב אני קיבלתי כמה מתנות מוזרות לחתונה אחת ערכת קפה של כתר..... לא זוכרת שאני עושה מילואים מתי שהוא... שלט לדלת כתוב עקום ולא נכון

דפי26

New member
מתנות מוזרות...

משום מה אנשים מפחדים לקנות לי מתנות כי חושבים שאני בררנית.בכל אופן המתנה המוזרה שזכורה לי זה שטיח אמבטיה מ"נישה בחצר"יקר ומזעזע להחריד.עם ציור אקספרסיוניסטי מחריד.אגב המתנה הראשונה ליום ההולדת שקיבלתי מהבעל בגיל 18 שרק התחלנו לצאת היתה דיסק ונורא נעלבתי.

מאי26

New member
אני קיבלתי לראש השנה האחרון

מתנה שאני לא יודעת ממש איך להגדיר אותה: קצת רקע - התחתנו לפני כמעט ארבעה חודשים, ארז מאוד רוצה ילדים ואני ממש לא, וסיכמנו שנתחיל עם זה פחות או יותר כשנה אחרי החתונה - בשאיפה שאני ארגיש מוכנה. למרבה הצער, בינתיים אני ממש לא מסוגלת לחשוב על זה... בכל אופן חבר של אמא שלי, ששמע את שיחותינו בנושא הביא לי לראש השנה ספר מתנה - אנציקלופדיה על הריון ולידה! כמובן שכוונותיו היו טובות, אבל אני הייתי בשוק, ארז סתם חייך לו במסתוריות ו... זהו. אפילו לא החלפתי את הספר, כי אני מתארת לעצמי שפעם, מתישהו, הוא יהיה שימושי...

מאי- רק שתדעי לך

שלדעתי האנציקלופדיה להריון ולידה היא ספר ההריון הכי טוב שיש- אז זה מצויין ששמרת. שימי בצד- בטוח מתישהו תשתמשי בספר. (אגב- הוא נורא יקר- זו מתנה יפה מאוד.)

מאי26

New member
כן, היידי, אני יודעת שזה בטח

ספר חשוב, ומתישהו הוא גם יהיה שימושי, ובגלל זה גם לא החלפתי. פשוט הפתיע אותי קצת הטיימינג... נו, שוין.

מאי26

New member
אני קיבלתי לראש השנה האחרון

מתנה שאני לא יודעת ממש איך להגדיר אותה: קצת רקע - התחתנו לפני כמעט ארבעה חודשים, ארז מאוד רוצה ילדים ואני ממש לא, וסיכמנו שנתחיל עם זה פחות או יותר כשנה אחרי החתונה - בשאיפה שאני ארגיש מוכנה. למרבה הצער, בינתיים אני ממש לא מסוגלת לחשוב על זה... בכל אופן חבר של אמא שלי, ששמע את שיחותינו בנושא הביא לי לראש השנה ספר מתנה - אנציקלופדיה על הריון ולידה! כמובן שכוונותיו היו טובות, אבל אני הייתי בשוק, ארז סתם חייך לו במסתוריות ו... זהו. אפילו לא החלפתי את הספר, כי אני מתארת לעצמי שפעם, מתישהו, הוא יהיה שימושי...

אנחנו בחתונה קיבלנו דברים נוראיים

לא מוזרות, סתם חסרות טעם וטאקט... אני חושבת שכבר סיפרתי שראש ועד העובדים של אבא של הגבר הגיע, והביא מתנה שעליה נכתב "לחני ויובל", והייתה שני כלים מאייס בשווי 35 ש"ח (סה"כ) שהוחלפו בנורת הלוגן... וגם סט של מלחיה ופלפליה ממאלי´ס שתו המחיר עוד היה עליהן...

limor 2

New member
מתנות מפתיעות...

האמת, אין לי מה להתלונן, אני תמיד מקבלת מתנות מקסימות. אבל מה ? לחתונה קבלנו 2 מתנות מוזרות. אחת היתה קערה כתומה מחרס לפירות - הכי פשוטה שיש. השניה היתה מין מג´מיקס ידני פשוט כזה. הקערה נתרמה והמג´ימיקס איפה שהוא בבית.

אביבית1

New member
אני בחתונה קיבלתי

מגש, מתקן למכתבים וקופסא מעץ יעני סט, מש-2 בנות שעבדו איתי, היום הסט הזה מעלה לו אבק איפשהו בבוידם.

סיגל2

New member
אנחנו קיבלנו לחתונה סט של תחתיות

לכוסות ושני מעמדים לתמונות בצורת שעון, ישבנו והסתכלנו על המתנה ולא ידענו אם לצחוק או לבכות (ברור, שפרצנו בצחוק).

צילולה

New member
מבחר המתנות שלנו..

סירים, מחבתות, שעון קיר, 3 סרויסים, מחבת השף (עלתה 99 ש"ח בהום סנטר, וזה היה ממשפחה שלמה, שהם קרובים של ניר..), כיסוי פרחוני ומכוער למיטה, חנוכיה מכסף, מין מתקן למפיות בצורת תפוח מכסף (מ-כו-ע-ר!!) ועוד כל מיני הפתעות.. אבל אין על המתנה שקיבלנו משמופית ותמיר!!!!! וזה המקום להזהיר אותך: שירי, אל תדאגי...אנחנו עוד נתנקם...

שמופית

New member
טוב, אז ככה....

לחתונה שלנו קיבלנו כמה מתנות ופתחנו אותן בערך יומיים אחרי החתונה יחד עם המשפחה שלי. קיבלנו כמה דברים מוזרים כמו שמיכת כירבולית וסט מצעים מ-2 זוגות !! פמוטים מגוחכים מזכוכית, ואזה כבדה מקרמיקה שנראית כמו גזע של עץ, סט קפה וסט צלחות שנקנו במבצע של עיתון ידיעות מנעמן פורצלן, מצנם בצבע צהוב אפרוח (בלי פתק החלפה), מחבת שף הפלא וצ´יפסר (דווקא מתנה שתמיר אהב). אבל המתנה הכי מצחיקה ומקסימה היתה מניר ועילית: פתחנו קופסא ובתוכה היו 2 כוסות זכוכית יפות, 2 ספלים ובתוכם מלא תיונים וביסקויטים ופתק שאמר משהו בסגנון: כשתהיו זקנים ותשימו את השיניים שלכם בכוס, תטבלו ביסקויט בכוס התה, תביטו אחד בשני, תאנחו ותגידו - אח, כמה כיף שיש לנו זה את זו ! (וכדי שהחבר´ה לא יחשבו רעות על החברים הטובים שלנו ועלינו, רק נציין שהמתנות לוו בסכום כסף נחמד
) כמובן שלקראת החתונה של ניר ועילית, תמיר ואני התחלנו לחשוב על מתנות בקדחתנות. מה לעשות - איתגרו אותנו והיינו חייבים להחזיר. אז היו כמה רעיונות, ובסופו של דבר קנינו קופסא ושמנו בתוכה בקבוק קטן לתינוק, מוצץ, מסרק לתינוק ועוד כמה דברים לתינוק... אני כבר לא זוכרת. הפתק היה בסגנון: חשבתם שנפטרתם מה"בקרוב אצלכם", הא ? אז רק רצינו להכין אתכם ל"בקרוב אצלכם" השני...
זו היתה ברכה די ארוכה עד כמה שזכור לי, עם פירוט איפה הם ישמעו את ה"בקרוב אצלכם" השני, מי אומר אותו ומשפטים להתחמקות... אגב, עילית - כבר נתקלתם בו ??? (לנו סבתא של תמיר אמרה לפני ראש השנה - "שנה הבאה שתבואו שלושה"
זה סוג רך של "בקרוב אצלכם"...

צילולה

New member
הסבר קטנטן

כוסות הזכוכית מיועדות לשיניים התותבות!! (ולא לקורנפלקס כמו שתמיר חשב...) ובוודאי שהבקרוב אצלכם כבר הגיע. הוא התחיל עוד לפני החתונה, ולא מפסיק. סבתא של ניר פועלת בכל הכוח, ואנחנו מנסים להפיל את זה על אחיו, הבעיה היא שאחיו לא יעשה ילדים בזמן הקרוב כי לא מזמן נולדה הבת השניה... היום הם אמורים להגיע אלינו,ואני בטוחה שאני עוד אשמע הרבה מאד על מתי כבר יהיו נכדים.. מה שכן,סבתא שלו אוהבת לעשות את זה עם טאקט.. דבר ראשון היא משווה אותי לגיסתו של ניר - תראי איזה ילדים מוצלחים יש לה, איזה מאושרת היא..מה איתך?? ואח"כ היא מספרת לי כמה היא מרגישה לא טוב ושהיא רוצה לראות את הנכדים מאיתנו לפני שהיא תמות (האמת שהיא השתמשה באותו התירוץ גם לגבי החתונה..)

אתי@

New member
אנחנו באותה צלחת ../images/Emo6.gif

מאז שהייתי בת 5 שאני שומעת (כבר לא) את סבתא שלי אומרת משפטים בסגנון: "שאני אזכה להיות בחתונה שלך"

danonit

New member
ונזכרתי...

אנחנו קיבלנו מגש מתכתי גדול ואיתו ביחד מפיות וצלחות חד פעמיות...

למעלה