ומבזק המתנות מביתנו
לחתונה למזלי הרב לא קיבלנו יותר מדי מתנות והמתנות שלצערי קיבלנו הן היו: מסגרת מתכת שכבר מזמן הפסיקו לייצר סוגר כמו שיש לה ככה שזה מייחד אותה, אז היא נתרמה לבית סבתא עם תמונה שלנו מיום החתונה. קיבלתי גם סט מצאים ירקרק מזעזע שבושה לורדינון שהוציא ליין מאין זה... קיבלתי גם טוסטר שמוכרים במבצע בסופרפארם ב49 ש"ח (גם בן דודי שיחיה קיבל טוסטר זהה לחתונה לפני כחודשים, כניראה לאותו מוזמן יש אוסף בבית). לפני כיומיים לאחר שחזרנו מירח הדבש חיכתה לי שמיכה שכל צבעי הקשת עליה משהו מחריד להפליא מאיזה דודה רחוקה של החתן שלא הגיעה, מאותו היום אני מנסה להיפתר מהשמיכה ללא הצלחה....אך אני נחושה בדעתי להעלימה. לחינה שעשינו, קיבלתי כוס לקידוש עם צלוחית, משהו מגעיל לחלוטין שמי שרוצה לראות אותה יכולה לגשת להכל בדולר. וקיבלתי עוד כמה דברים מזעזעים שדאגתי להעלימם בכדי לא להתעצבן סתם. מה שמפריע לי יותר מכל דבר זה הקטע שלא מביאים פתק החלפה, מה שמראה שאו שהמתנה כלל לא נקנתה או שאותו אדם כל כך מתבייש במחיר שהוא שילם עליה שהוא אפילו לא רוצה שתיגשי ותראי...זה לא עושה את זה יותר טוב....הם לא מבינים את זה? אה, הסבתא של החתן שאלה אותי מה אני צריכה אז אמרתי לה שמיכת חורף, אז היא חשבה שהתכוונתי לצמר (ברררר מתחיל לגרד לי) אז היא הלכה ואלוהים יודע מאיפה הביאה לי 2 שמיכות צמר שגם אותם אין לי אפשרות להחליף....