סקר... מתנות מוזרות...

danonit

New member
ואללה היה ממש לא נעים...

זה נשלח לנו מחו"ל ע"י אמא של הבעל של אחות של בעלי (איבדתי מישהו?) והוא בדיוק היה שם כשזה הגיע אז לא היה נעים לי לידו... אח"כ אשתו שאלה אותו מה ז´תומרת אז הוא אמר שככה אמא שלו, מוזרה קצת, וכבר היו מקרים שהיא שלחה להם מקלות כביסה בדואר
קיבלתי באהבה...

וואו איזה דברים...

חשבתי וחשבתי- ולא עלה בדעתי שום דבר מוזר... אבל עכשיו נזכרתי פתאום שביום הולדת 22 שלי נסעתי עם חברה ואחותי ללונדון- ושם הצטרף אלינו בן דוד שלי שגר באמסטרדם. בקיצור- בבוקר יום ההולדת שלי ישבנו בבית קפה באוקספורד, והבחור שולף חבילה ענקית וכבדה... ומה בפנים? תמונה ענקית (וממש ממש יפה) וממוסגרת שלי ושל עמית. עכשיו תגידו- מה מוזר? מוזר שאני ועמית נפרדנו 3 חודשים לפני כן.. קצת חוסר טקט להביא לי תמונה שלי עם חבר לשעבר... אחרי כמה שנים (בחתונה שלנו) בן דוד שלי אמר שהוא הביא לי את התמונה כי הייתה לו הרגשה שנחזור. (לא משנה שזה לקח עוד שנה שלמה אחר כך...). אגב- היום התמונה תלויה מעל המיטה שלנו.

איילתי

New member
הצטרפתי, היום אנחנו נשואים חודש../images/Emo23.gif

מתנות מהחתונה... אז כהה, יש מתנה אחת מעולה שקיבלתי מחברה טובה טובה וזה בהזמנה ממני- סרוויס (בשפה המקצועית...) מקסים ושימושי. עוד מתנה קיבלנו משני חברים של אחותי (הם גם קיבוצניקים וגם בני 16...)וזה סיר דווקא יפה מחרס. וזהו... לא קיבלנו יותר מתנות. אבל אני חייבת לספר לכם שזוג חברים שלנו קיבלו לחתונה תרמוס כסוף, אני נשבעת לכם

נופר 30

New member
מתנות ??????

אוקיי בדרך כלל אני מקבלת מתנות שאני מבקשת ולכן המתנות היחידות שקיבלתי שלא היו לטעמי היו בחתונה ( וגם שם לא הרבה ) קיבלתי מבני דודים של אבא שלי תיק עם גלגלים ( לא ממש מזוודה אבל תיק טיולים ) ובפנים תיק עם שתי כוסות יין מפלסטיק ומפיות ומקום ליין התיק שימש אותנו בתיאלנד עוד משהו - סיר בישול איטי שמעלה אבק למעלה וספר כן כן ספר ( זה היה נראה לי מוזר ) אבל כשפתחנו אותו היה בפנים גם צ´ק .

נופר 30

New member
אוי מצאתי

באירוסים הקודמים שלי ( למי שמכירה את הסיפור )האמא של החתן לשעבר קנתה לי שרשרת וצמיד מזהב היה נראה יפה מאוד ואני בתור כלה לעתיד ממושמעת הלכתי אם זה במשך שבועיים שלמים ואז פתאום אני מגלה שהזהב מתקלף היא קנתה את השרשראות האלה שמוכרים בישראכרט מצופות זהב ואפילו לא אמרה אז התקלחתי איתם והצבע ירד

*מור

New member
ומבזק המתנות מביתנו

לחתונה למזלי הרב לא קיבלנו יותר מדי מתנות והמתנות שלצערי קיבלנו הן היו: מסגרת מתכת שכבר מזמן הפסיקו לייצר סוגר כמו שיש לה ככה שזה מייחד אותה, אז היא נתרמה לבית סבתא עם תמונה שלנו מיום החתונה. קיבלתי גם סט מצאים ירקרק מזעזע שבושה לורדינון שהוציא ליין מאין זה... קיבלתי גם טוסטר שמוכרים במבצע בסופרפארם ב49 ש"ח (גם בן דודי שיחיה קיבל טוסטר זהה לחתונה לפני כחודשים, כניראה לאותו מוזמן יש אוסף בבית). לפני כיומיים לאחר שחזרנו מירח הדבש חיכתה לי שמיכה שכל צבעי הקשת עליה משהו מחריד להפליא מאיזה דודה רחוקה של החתן שלא הגיעה, מאותו היום אני מנסה להיפתר מהשמיכה ללא הצלחה....אך אני נחושה בדעתי להעלימה. לחינה שעשינו, קיבלתי כוס לקידוש עם צלוחית, משהו מגעיל לחלוטין שמי שרוצה לראות אותה יכולה לגשת להכל בדולר. וקיבלתי עוד כמה דברים מזעזעים שדאגתי להעלימם בכדי לא להתעצבן סתם. מה שמפריע לי יותר מכל דבר זה הקטע שלא מביאים פתק החלפה, מה שמראה שאו שהמתנה כלל לא נקנתה או שאותו אדם כל כך מתבייש במחיר שהוא שילם עליה שהוא אפילו לא רוצה שתיגשי ותראי...זה לא עושה את זה יותר טוב....הם לא מבינים את זה? אה, הסבתא של החתן שאלה אותי מה אני צריכה אז אמרתי לה שמיכת חורף, אז היא חשבה שהתכוונתי לצמר (ברררר מתחיל לגרד לי) אז היא הלכה ואלוהים יודע מאיפה הביאה לי 2 שמיכות צמר שגם אותם אין לי אפשרות להחליף....

fila

New member
טוב אז ככה............/images/Emo77.gif

אני קיבלתי מתנות דיי מזעזעות בחינה,כמובן בלי פתק החלפה.... הכי הפתיעה אותי חברה ממש טובה שהביאה לי סט של ספלים קטנטנים לקפה ותחתיות קטנטנות כשכל אחד בצבע אחר... צנצנת לעוגיות... כיסוי פרחוני למיטת יחיד...... מצעי פלנל למיטת יחיד... והכי מוזר! קיבלתי בחתונה רק מתנה אחת צמד מלחיות קטנטנות מזכוכית עם מכסה מתכת ומגש מתכת קטן - המתכת היתה כבר חלודה! אבל חברה שלי קבלה משהו ממש מזעזע לדעתי - מתקן ליבוש כלים פשוט לחלוטין מפלסטיק

נזכרתי!!!

לחתונה, קיבלנו מחברה שלי (שהכירה בינינו) בנוסף לצ´ק נדיב מאוד- גם את המשחק של ד"ר רות, סיגרים בטעם שוקולד, וחוטיני לגבר... חמוד- לא? אבל לבריתה- קיבלנו מזוג חברים ממש טוב (לפחות היה ממש טוב...) ספר לתיאור השנה הראשונה בחיי התינוק- עטוף בנייר של סטימצקי (ללא פתק החלפה) .כיוון שכבר קנינו ספר כזה, שמנו פעמינו לחנות סטימצקי להחלפה- ושם נאמר לנו שזה בכלל לא מהם... הם לא משווקים את הספר הזה... מסתבר שה"חברים" מיחזרו לנו מתנה משלהם... וזה לא נגמר.. שבועיים אחר כך לעמית היה יום הולדת- ושוב הם הגיעו עם ספר- עם מקומות רומנטיים בארץ לסופ"ש. כמובן שעמית היה מאוד מאוכזב (כיוון שאשתו סוכנת נסיעות - הבחור רגיל לטוס ב50% הנחה- וממש לא רוצה לטייל בארץ...), ואז גילינו שלא רק שזה נקנה בחנות אלמונית בנתניה (ואנחנו גרים בגדרה...) אלא שאין בכלל פתק החלפה.. שוב... בקיצור זה עכשיו חבוי לו במשרד שלנו- מחכה למיחזור נוסף... אחלה חברים.

dorlim

New member
מתנות מוזרות....

אנחנו קיבלנו לחתונה כל מיני שטויות - סירים, מצעים, מפות ועוד כל מיני... אבל הכי הכי
היו: * זוג (אמיד!!!!!) שהגיעו עם מגש שניתן למצוא אותו בהום סנטר ב- 29.90.... אגב אחי שהתחתן אחרי קיבל מאותו זוג משהו לא מוגדר ומאד מכוער שאין להם מושג מה זה ו/או למה זה אמור לשמש (נזרק לפח...)
* סט לויסקי מקרמיקה - משהו מכוער במיוחד שעובר מזה דורות (היה מצורף שיק) גם אנחנו העברנו את זה הלאה... צירפנו לזה ברכה מושקעת ומרגשת אבל לא רשמנו ממי (כאילו נגמר המקום בכרטיס). יצא הגורל וכמה ימים אחרי החתונה נסענו לירח דבש ותוך כדי כך הם נסעו גם לירח דבש של חודשיים... והנושא די נשכח... עד לפני כשבוע שדורון סיפר לכלה (הם השתגעו מי זה יכול להיות ועוד עם ברכה כ"כ מרגשת
) ועוד אחד לפני סיום - לפני כמה שנים דורון קיבל מאמא שלו ליום הולדת כובע לאמבטיה בצבע ורוד
(כבדיחה כמובן)

נראה לי שהמתנה שלי "מנצחת"

קיבלנו בחתונה מתנה משכנה : חולצת בטן וחגורה לבנה. (השכנה בעלת חנות בגדים)

shelycat

New member
מי קיבל מה?

בעלך את החולצה ואת את החגורה או להפך? תמיד כיף לקבל מתנות שמפגינות התחשבות וקשר לארוע המשמח אולי ליום ההולדת שלך תקבלי ממנה צ"ק?

הכל היה בשבילי

ובעלי התלונן שהוא לא קיבל כלום...החגורה מצאה את מקומה בפח

אתי@

New member
אנחנו קיבלנו לחתונה...

סט של שמיכה מנומרת וכרית תואמת
בהתחלה חשבנו שהמתנה מ-ז-ע-ז-ע-ת, אבל בימי החורף הקרים השמיכה הפכה לשמיכת הטלויזיה שלנו (היא מה-זה מחממת...) ודוקא נהננו ממנה
חוץ מהמתנה הזאת לא זכורות לי מתנות משעשעות אחרות שקיבלתי אי פעם...

rona25

New member
מתנות

גם אנחנו קיבלנו לחתונה סט מצעים שווה... אבל זכור לי שקיבלנו סט של קערות שונות בתוך מתקן כזה מעץ לפיצוחים (אין לי מושג איך קוראים לזה) ומעולם לא השתמשנו בזה!!! זו המתנה הכי מוזרה... קיבלנו בעיקר צ´קים

למעלה