סקר נוכחות יולי!

סקר נוכחות יולי!

והפעם באמת בכדי לראות אם יש פה נוכחות בכלל
שם: עיר: שיר החודש של פורקיופיין: שיר החודש של להקה אחרת: אלבום החודש של פורקיופיין: אלבום החודש של להקה אחרת: דבר טוב שקרה החודש: דבר פחות טוב שקרה החודש: לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: תמונה:

Benn Is Kane

New member
עונה..

שם: בן ג'יני עיר: חיפה שיר החודש של פורקיופיין: Stop Swimming שיר החודש של להקה אחרת: Forsaken - Dream Theater אלבום החודש של פורקיופיין: Up the Downstair אלבום החודש של להקה אחרת: Systematic Chaos - Dream Theater דבר טוב שקרה החודש: הקופה אמריקה התחילה
. דבר פחות טוב שקרה החודש: אחד מהמתאבקים האהובים עלי התגלה כרוצח, ולאחר מכן התאבד. לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: מיוז. אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: מה קורה יא עיוני? תמונה: אח"כ...

Apoca1ypse

New member
בלע

שם: מתן עיר: קריות שיר החודש של פורקיופיין: The Rest Will Flow היפהפה שיר החודש של להקה אחרת: Bohren & der club of Gore - On Demon Wings אלבום החודש של פורקיופיין: Lightbulb Sun אלבום החודש של להקה אחרת: B&DCOG - Sunset Mission דבר טוב שקרה החודש: דבר פחות טוב שקרה החודש: ח לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: MUSE אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: סטיבן, אתה סרסור לא נורמלי תמונה:

LightbuIb sun

New member
מתפקד

שם: נעם עיר: meir shfeya hardcore שיר החודש של פורקיופיין: the start of something beautiful שיר החודש של להקה אחרת: The Shins-new slang אלבום החודש של פורקיופיין: אין לי אלבום החודש של להקה אחרת: של השינס....לא זוכר איך קוראים לו. דבר טוב שקרה החודש: עבודה, חוסר שיעמום. דבר פחות טוב שקרה החודש: עבודה, חוסר שיעמום. לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: לאף הופעה. אין זמן לזה אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: שאני חוסם את הדלת עד שהוא מבטיח להופיע בישראל עם פורקיופיין ולקפוץ אליי לכוס קפה אחרכך. אההההההה ושהוא יכול לעקוף אותי בתור תמונה: פרובוקטיבית! זה מה שקורה שלא ישנים 3 לילות +היום שאחרי הלילה השלישי

handlessman

New member
איזה גדול, מאיפה האנימציה???

שם: עמרי עיר: Kiryat Ono City שיר החודש של פורקיופיין: Wedding Nails שיר החודש של להקה אחרת: Ozzy Osbourne - Bark at the Moon אלבום החודש של פורקיופיין: אין ממש... שומע מפה ומשם. אלבום החודש של להקה אחרת: למה דווקא להקה? David Broza - Stone Doors דבר טוב שקרה החודש: ההופעה של דויד ברוזה במצדה שהייתה אתמול בלילה-הבוקר... בקיצור הופעת זריחה. היה אחד החזקים. דבר פחות טוב שקרה החודש: קיבלתי תפקיד מעפן למחנה. לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: חיכיתי את אתמול למצדה, אבל זה עבר לצערי וכרגע אין לי עוד ציפיות. אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: מה חשבת לעצמך כשצילמת את הצל של עצמך? תמונה:

handlessman

New member
רגע, משהו ששמתי לב אליו עכשיו...

למה רשום לו על החולצה Punk Rock?!!?! העולם חרב!!!!

Apoca1ypse

New member
הוא לבש חולצה כזאת

כשבלאקפילד הופיעו פה לפני כל הסבב באירופה & ארה"ב , לא?

handlessman

New member
סבבה אז אני אדבר איתו על זה בסופר מתישהו

אבל למה אתה בחרת דווקא את החולצה הזאת??? אה-הא, אז אתה כן אשם!!

שמיקי

New member
חח איזה חמוד סטיבן

שם: שמיק עיר: ירושלים\דימונה שיר החודש של פורקיופיין:how is your life today שיר החודש של להקה אחרת:high and dry- radiohead אלבום החודש של פורקיופיין:in absentia אלבום החודש של להקה אחרת:yes- close to the edge דבר טוב שקרה החודש: סיימתי לימודים:) דבר פחות טוב שקרה החודש: סיימתי בצפר:( לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: ממ הופעה, בעיקרון אני מתה ללכת לג'טרו טאל אבל אני אהיה עד אז רכוש צהל אז אין לדעת מה יהיה אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: " אז מה.. אתה בא לפה הרבה?!" :) תמונה:

Tin Doll

New member
נוכחת

שם: טובי עיר: ירושלים שיר החודש של פורקיופיין: The Sound Of Muzak ללא ספק שיר החודש של להקה אחרת: אלבום החודש של פורקיופיין: In Absentia אלבום החודש של להקה אחרת: אביתר בנאי - עומד על נייר דבר טוב שקרה החודש: דבר פחות טוב שקרה החודש: לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: ממ יש כמה.. אבל לא בזמן הקרוב. אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: סביר להניח שלא אצליח לדבר תמונה:

מתפקד

שם: ניקו עיר: אילת שיר החודש של פורקיופיין: Sleep of no Dreaming שיר החודש של להקה אחרת: Nine Inch Nails - The Great Beyond אלבום החודש של פורקיופיין: Stupid Dream אלבום החודש של להקה אחרת: החדש של אינפקטד דבר טוב שקרה החודש: עברתי לגור לבד, שזה נחמד. דבר פחות טוב שקרה החודש: היום. הייתי כבר אצל המקעקע, המחט הייתה עלי כבר, ובשניה האחרונה הוא אומר לי "במחשבה שניה אני לא עושה את זה" והתחיל להגיד לי שיש בציור יותר מדי פרטים, ובלה בלה בלה. התבאסתי עליו רצח. לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: מיוז וNIN אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: הייתי מבקש שיחתום לי על השקית במבה. תמונה:

הנני כאן

שם: אוּרי עיר: חיפה שיר החודש של פורקיופיין:Buying NEw Soul שיר החודש של להקה אחרת: iron & Wine - Naked as We Came אלבום החודש של פורקיופיין: Stupid Dream אלבום החודש של להקה אחרת: Feist - Open Season דבר טוב שקרה החודש: העברתי הרצאה ראשונה שלי באוניברסיטה...היה אחלה דבר פחות טוב שקרה החודש: השמנתי ב-3 קילו בערך... לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: אני מחכה רק להופעות בדיוניות - פול מקרטני, רדיוהד, דייויד גילמור, טום וייטס.....לא משנה הסדר אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: למה אתה עומד בתור?? שלח את אביב, זה לא שהוא יודע לשיר.... תמונה: אני והחברה (המדהימה
)

למעלה