סקר נוכחות יולי!

singlestroke

New member
הבולבול מגהנום :O

שם: שיר עיר: ת"א שיר החודש של פורקיופיין: So Called Friend שיר החודש של להקה אחרת: Tokio Hotel - Spring Mich אלבום החודש של פורקיופיין: In Absentia אלבום החודש של להקה אחרת: Opeth - Deliverance דבר טוב שקרה החודש: לא יודע / אין כזה דבר פחות טוב שקרה החודש: לא זוכר לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: כל הופעה מעניינת שהיא |: אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: "Hey" תמונה

אממ...

שם: חגי עיר: אשדוד שיר החודש של פורקיופיין: לא נראה לי שיש... שיר החודש של להקה אחרת: Biffy Clyro- 57 אלבום החודש של פורקיופיין: אין. אלבום החודש של להקה אחרת: Biffy Clyro- Puzzle דבר טוב שקרה החודש: סיימתי ללמוד. דבר פחות טוב שקרה החודש: מי זוכר... לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: פלסיבו
אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: Pizdets תמונה--->

Glusiking

New member
טוב מאוד שעושים את זה...

שם: גלוסיונר.. עיר: באר שבע.. שיר החודש של פורקיופיין: No Rehersal שיר החודש לא של פורקיופיין: Ours - Realize אלבום החודש של פורקיופיין: Coma Divine אלבום החודש לא של פורקיופיין: יוני בלוך - "הרגלים רעים".. דבר טוב שקרה החודש: עברתי את הבגרות בביולוגיה (לא את הציון, את הבחינה עצמה
, עשיתי קרן שרת.. דבר פחות טוב שקרה החודש: הדיסקמן שלי סוג של נמס בחום..
לאיזה הופעה אתם הכי מחכים? ברור של מיוז, אבל גם איזה ברי יבוא טוב... אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו? Hey you with your shadow in the gutter, How low have got to go before you're through? תמונה: ytsejammer ואני ברסיטל סיום שלו...

Apoca1ypse

New member
חח כן...

תצטרפי לפורום, תקראי כמה הודעות גם מעמודים קודמים לא מפסיקים לשאול על זה, הרבה בזכות המנהלת שהתקרצצה לבלאמי תסתכלי כאן /o

Ytsejamer

New member
יאאאללללהההההה

שם: יוגב גבאי עיר: באר שבע....!!!! שיר החודש של פורקיופיין: Anesthetize שיר החודש של להקה אחרת: Lamb of God - descending אלבום החודש של פורקיופיין: ההופעה בשיקגו...........נחשב? אלבום החודש של להקה אחרת: Cynic - Focus דבר טוב שקרה החודש: פרשתי מפיזיקה.... דבר פחות טוב שקרה החודש: פרשתי מפיזיקה... לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: של PANTERA אבל אני ממש בספק לגבי זה חחחחח אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?:" תראה, נפל לך דיאז!!!" ועוקף אותו חחחח תמונה: אני ברסיטל שלי...

Synthesia

New member
יווו כמה זמן לא הייתי פה....

שם: נטלי שיר החודש של פורקיופיין: Shallow שיר החודש של להקה אחרת: Alkeline Trio -Burn אלבום החודש של פורקיופיין: FOAB אלבום החודש של להקה אחרת: דבר טוב שקרה החודש: לא הרבה דבר פחות טוב שקרה החודש: אין לי זמן לינשום לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: MUSE אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: How is your life today? תמונה:

InnocenceLost

New member
טוב נו, גם אני פה :)

שם: אריאלה עיר: סביבת חיפה שיר החודש של פורקיופיין: way out of here שיר החודש של להקה אחרת: radiohead - lucky אלבום החודש של פורקיופיין: חרשתי די הרבה על החדש אלבום החודש של להקה אחרת: blonde redhead רוקפור דבר טוב שקרה החודש: סיימתי אתמול בגרות אחרונה והתחלתי ללמוד נהיגה דבר פחות טוב שקרה החודש: לא יודעת לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?:ואו המון, לפי הסדר: מיספלאג,אביב גפן, אורפנד לנד, שוטי הנבואה, אלון גבע, כנסיית השכל, רוקפור, ושבק ס (אוליאולי) אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: הלאטה נראה מעולה לא? :)

InnocenceLost

New member
אהה דיברתי רק על הופעות בארץ

כמובן שגם מיוז פלאסיבו NIN הסטונס וכאלה לא עולה לי לראש עוד

אני בתור!!

שם: עומר עיר: ת"א שיר החודש של פורקיופיין: מגיע לאיזהשהוא מקום אבל לא לפה.. שיר החודש של להקה אחרת: tool-wings of mary אלבום החודש של פורקיופיין: חלום מטופש אלבום החודש של להקה אחרת: opeth-damnation דבר טוב שקרה החודש: התקבלתי ללימודי טכנאות סאונד והפקת מוזיקה משולב עם תואר ראשון +קניתי מחשב+דברים מתחילים לזוז עם ההרכב החדש דבר פחות טוב שקרה החודש: אין לי זמן לנשום,עבודה עבודה עבודה. לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: אבי ביטר במועדון הצדפה הכחולה. אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: למה אתה עם 22 מוצרים בקופה של התור המהיר. תמונה: אחסוך ממכם עיוורון.

O:

שם: לוטוס עיר: מתן.. שיר החודש של פורקיופיין:אממ השיר הרביעי בFOABP ברח לי השם שלו שיר החודש של להקה אחרת: Radiohead - Karma Police אלבום החודש של פורקיופיין: FOABP אלבום החודש של להקה אחרת: PINK FLOYD- THE WALL דבר טוב שקרה החודש: קניתי סוףסוף את OK COMPUTER של רדיוהד דבר פחות טוב שקרה החודש: העבודה קצת משעממת..קצת הרבה XD מזל שיש דיסקמן לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: להופעה של שלום חנוך ביום שישי ולהופעה של אביב גפן ביום שבת. אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: "קנית ג'חנון?? אתה לא צריך, תבוא לאכול אצלי ! :)" תמונה:

handlessman

New member
זה Sentimental...

וזה לא ממש בעיה לבדוק, זה סתם עצלנות. אבל לא שזה מפריע לי אישית, אני תמיד שמח לעזור

Musedol

New member
hey there from PA

שם: dor עיר:shoham. but currently in harrisburg penssilvenya שיר החודש של פורקיופיין: blackest eyes שיר החודש של להקה אחרת: rehab- amy winehouse אלבום החודש של פורקיופיין: - אלבום החודש של להקה אחרת: - דבר טוב שקרה החודש: six flags new england דבר פחות טוב שקרה החודש: it is hot in here לאיזו הופעה אתם הכי מחכים?: muse, but they're canceled? אם סטיבן היה עומד מולכם בתור לקופה בסופר, מה הייתם אומרים לו?: hey there, how r u? תמונה: i cant..

למעלה